Topp 5 Lipsticks For Winters 2014

Bor i en av de mest motebevisste byene hvor ingen går ut av sine hus uten å bruke minst to lag sminke, har gjort meg lære noen ting om sminke ved ren observasjon. Jeg har vært tilskuer av mange sminkeutseende og leppestiftet for meg har alltid stått ut av hele ansiktet av en eller annen grunn. Så tenkte jeg på å lage en liste over de 6 beste Lipstick-nyanser for denne sesongen, noe som kan hjelpe deg med å lage en helt ny antrekk helt og la oss ikke glemme - gi deg et veldig polert utseende.

1. Christian Dior Rouge Dior Pied de Poule:Denne begrensede utgaven, vinrød leppestift på leppene dine, er sikker på å snu noen hoder rundt mens du går gjennom byen. Den har blå undertoner, som er sikker på å gi deg et polert og sofistikert utseende denne sesongen. Jeg elsker hvor dyp og rik denne skyggen er, og Dior er kjent for sin fløyelsløse glatte formel, noe som vil la leppene føles næret og fuktet under den kalde årstiden mens du ser ut som en sanselig diva. Påfør det lett om dagen for å oppnå en slitesterk farge eller spill den opp i hakk, ved å legge til mer farge på leppene dine og sanselig, sexy sminke. Allsidigheten til denne leppestiften vil holde deg hekta på denne leppefarge og kan bare gjøre den til din favorittfarge denne sesongen.

2. Chanel Rouge Allure Rayonnante: Denne nydelige rosa skyggen med hint av plomme er en perfekt farge for denne sesongen. Jo mer du bruker denne leppestiften, desto mer plomme-ish farge vil du oppnå på leppene dine. Jeg elsker rike og dype farger på lepper om vinteren, da det legger til stemningen og innstillingen i motsetning til de lysne nøytrale farger vi liker å ha på sommermånedene.

3. YSL Orange Tenk deg: La oss flytte bort fra de mørke rike farger litt og vandre på den fargerike siden. Denne nydelige og levende fargen er akkurat den riktige mengden pop du trenger for å løfte vinterblåsen din. Matte lepper er en bestemt motetrend som har tatt over leppestiftindustrien ved en storm, og dette er bare den slags leppestift du burde være ute etter å spruce opp vinter garderoben din.

4. Christian Dior Rouge Dior Lilla Sultan Satin: Jeg er glad i denne fargen, jeg har gjennomgått denne tidligere tidligere i denne uken for alle sammen, og jeg har vært besatt over denne fargen helt siden jeg har funnet dette i mødrene mine med sminke. Denne fargen er en så nydelig, rik, dyp berryfarge. Det er superkomplimenterende til alle hudtoner og ville være den perfekte nyansen å ha på dagen eller å ha på seg om natten. Som alle Rouge Dior nyanser glir dette på super fløyelsaktig og vil la leppene dine føles hydrert gjennom dagen, til tross for at de kalde, harde vindene blåser i ansiktet ditt. Dette er en bestemt keeper.

5. Tom Ford Bruised Plum: Som jeg snakker om høst, hvordan kan jeg glemme leppefarge mest mulig for denne høstsesongen. Jeg har sett kvinner flaunting mørke lepper allerede på togene og rundt i byen. Og jeg må bare inkludere denne vakre fargen på listen min. Det er sist men definitivt kan ikke regnes som det minste. For å si det enkelt, er dette en vakker dyp oxbloodfarge på leppene dine og det roper "WINTER" i store bokstaver. Denne dyppigmenterte fargen er bare perfekt for å oppsummere vinterklær og sette den sammen. Bruk den på dagen, med et svart lærskjørt, broderte jumper og biker støvler, og du vil bli et motesymbol av deg selv.

Så hva venter du på, skynd deg og få dine herlige, velpleide hender på disse vakre leppefargene for å sprenge antrekkene dine. Jeg forsikrer deg, du vil ikke bli skuffet. Med sine flotte formler vil du sikkert sitte i fanget av luksus som du bruker dem på leppene dine. Perfekt farge med den perfekte hydrering, hva mer kan en jente be om under den kalde vintersesongen!

Bildekilde: 1, 4

Mine topp 8 vinter 2012 leppestifter Lakme Absolute Matte Lipstick: Winter Lily Best Matte Lipstick Merker og Range tilgjengelig i India 15 beste Lakme leppestifter Topp 5 Professional Makeup Tips og triks Topp 5 må-ha beige ting i garderoben din Topp 5 Facial Moisturizers Under Rs.300 Topp 5 feil å unngå mens du bruker Mascara! Vinter hud og hårpleie tips Hjemmelaget Ubtan for Winters

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: