Christian Dior Rouge Dior leppestift - Lilla Sultan Satin 996 Anmeldelse

Hei damer,

I løpet av helgen måtte jeg delta på en jubileumsfest med foreldrene mine, og jeg røvet gjennom min mors sminke når jeg fant denne nydelige slående fargen.

Produktbeskrivelse:

En ultimate leppestift som gir leppene dine rett ut av et filmsett. Feminint, ultra-glamorøst, haute-couture. Ultra strålende, saftig full, perfekt glatt og fuktig. Lett glir på og lang slitasje. Gjør leppene dine mer forførende.

Pris:

£ 26

Jeg tar på Christian Dior Rouge Dior leppestift - Lilla Sultan Satin 996:

Min mor kjøpte dette på en av våre siste turer til Roma og glemte helt fargen, det var ikke før jeg spurte henne om jeg kunne bruke den som hun husket på denne skyggen.

Emballasjen til denne leppestiften er helt frodig og luksuriøs. Lippestiften kommer i en nydelig kongeblå nyanse med en blank glans. "CD" og Dior er preget på toppen og forsiden av leppestift henholdsvis i slående sølv.

Skyggen av denne leppestiften er en vakker, rik plomme / bær. Jeg vil si at det minner meg om en dyp berryfarge med blå undertoner. De blå undertonene i denne nyansen lyser lett opp ansiktet og gir deg hvitere og lysere tenner. Som alle Dior leppestifter har dette også god pigmentering. Du trenger ikke å virkelig slite for å oppnå fargen du ønsker. Lippestiften har ikke en overveldende lukt, men den har en litt kremaktig lukt, det minner meg om sheasmør for en eller annen merkelig grunn. Men det har ingen smak i det hele tatt. Tekstur av denne leppestiften er helt nydelig, den er ekstremt kremaktig og glir så veldig jevnt på leppene. Faktisk lar det seg leppene mine føle seg veldig fuktig og hydrert.

Det føles ikke tungt eller ubehagelig på leppene mine, du vil definitivt kunne finne forskjellen mellom apotek og leppestifter. Også leppestiften bløder ikke i det hele tatt, du kan bruke den uten leppe. Det ville imidlertid være tilrådelig å ha på seg en leppeforing, for et mer polert og sofistikert utseende. Så langt som oppholdskraften går, har farge ikke slått av mye om natten. Det ble imidlertid litt bleknet da jeg spiste middagen min, men det var knapt merkbar, men du må gjenta det igjen hvis du vil at fargen skal se frisk og rik.

Fordeler med Christian Dior Rouge Dior leppestift - Lilla Sultan Satin 996:

 • En nydelig berry-farget leppestift som lyser opp ansiktet på grunn av sine blå undertoner.
 • Absolutt en luksuriøs leppestift, som vil hjelpe deg til å se glamorøse øyeblikkelig ut.
 • Kan brukes på kveldene for å spille opp ansiktet ditt, eller kan brukes på dagen, uten mye sminke for et polert utseende.
 • Kremet og jevn tekstur.
 • Glider veldig lett på leppene.
 • Gjør leppene mykt og hydrert.
 • Ikke gjør at leppene mine føler seg ubehagelig eller ser kakeaktig ut.
 • Dens pigmentering er stor, du kan oppnå en rik farge med en applikasjon.
 • Bløder ikke i det hele tatt, du trenger egentlig ikke en leppeforing med dette.
 • Har en sterk oppholdsstyrke, ikke fades veldig lett.
 • Luksuriøs emballasje, veldig iøynefallende og skiller seg ut fra resten av leppestiften.

Ulemper med Christian Dior Rouge Dior leppestift - Lilla Sultan Satin 996:

 • Tilgjengelighet er et problem, selv om Dior i London ikke hadde dem. Vi kjøpte dette på flyplassen mens vi flyr tilbake fra Roma.

Ville jeg tilbakekjøpe Christian Dior Rouge Dior - Lilla Sultan Satin 996?

Ja, når vi er ferdig med denne leppestiften, skal den definitivt bli jakket og kjøpt igjen.

IMBB Rating:

4.99/5

Dior Addict Lipstick - 881 Fashion Week Dior Pro Cheeks Crème Blush og Rouge Dior Lipstick Dior Addict Lipstick i det rosa Dior Addict Fluid Stick Wonderland 575 Rouge Dior Haute Couleur Leppestift Rød Muse 444 Dior Rouge Dior leppestift - 361 Pink Baiser Dior Addict Lipstick i Dior Kiss 578 Chambor Silk Touch Lipstick i Silke Lilla Ansikter Satin Matte Leppestift: Imperial Purple Lakme Enrich Satin Lipstick No. 141 Lakme Enrich Satin Lipstick # 128 Lakme Enrich Satin Lipstick Review, Bilder, Stikkord Lakme Enrich Satins 135 Lipstick Lakme Enrich Satin Lipstick i 359

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: