Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Slik bruker du Baksoda for hudbleking - SMINKE 2023
Slik bruker du Baksoda for hudbleking - SMINKE 2023
Anonim

Hei alle, håper du gjør alt bra. I dagens artikkel vil jeg diskutere enkle hjemmemedisiner ved hjelp av natron for hudbleking. Les videre for å få vite mer om dem.

Image
Image

Hjem Remedies å bruke Baking Soda for hud Whitening

1. Baking Soda og Aloe Vera Gel:

Bruk denne limen hvis du har sensitiv hud. Baking soda bidrar til å exfoliate de døde cellene av huden som gir en glød mens aloe vera beroliger huden.

2. Baking soda og sitronsaft:

Bland citronsaft og natron og bruk den på huden din. La det stå i 10 minutter og vask med kaldt vann. Sitron bidrar til å lette hudfarge sammen med natron.

Image
Image

3. Baking soda og honning:

Lag en pasta ut av natron og honning. Påfør denne limen på huden din og la den stå på i 10 minutter. Vask den av med kaldt vann. Honning har anti bakterielle egenskaper som bidrar til å bekjempe pimples. Honning bidrar til å lette hudfarge.

4. Baking soda og vann:

Bland opp natron og vann i forholdet 1: 2. Påfør det på huden din og vask det av med kaldt vann.

Image
Image

5. Baking soda og Kiwi Pack:

Mash kiwi og bland det med natron. Påfør dette på huden din og la det stå i 5 til 10 minutter. Vask den av ved å massere i sirkulær bevegelse. Dette bidrar til å fjerne døde celler i huden.

6. Baking soda og tomatpakke:

Bland fersk tomatpuré med natron og applicer den på huden din. Dette vil gjøre huden din strålende og frisk.

Image
Image

7. Baking soda og yoghurt:

Bland opp natron og yoghurt og legg det på huden din. La det stå i rundt 10 til 15 minutter og vask det av.

8. Baking soda og olivenolje:

Bland olivenolje og natron og gjør en tykk lim ut av den. Masser dette på huden din og la den stå i ca 20 minutter og vask den av med kaldt vann.

Ovenfor er noen hjemmemekanismer som du kan bruke til hudbleking ved hjelp av natron. Jeg håper du får nytte av disse enkle oppskrifter.
Ovenfor er noen hjemmemekanismer som du kan bruke til hudbleking ved hjelp av natron. Jeg håper du får nytte av disse enkle oppskrifter.

Merk: Utfør alltid en oppdateringstest og vent i 24 timer. Hennes hud er forskjellig, derfor er det alltid tilrådelig å utføre en patch test for å se om det er noen reaksjoner.

Skjønnhetsfordeler med Baking Soda Biore Baking Soda Cleansing Scrub Review DIY Baking Soda og havregryn ansiktsmaske for kjedelig hud Unik Baking Soda bruker du trenger å prøve! Baking Pulver Spot Behandling for akne: gjør-det-selv DIY Hveteklid og Baking Soda Body Scrub Peppermynte & Baking Soda Body Scrub - DIY Biore Baking Soda Pore Cleanser Review

Populært emne