Rask Everyday Light Makeup Tips

Hei jenter, Makeup tar sannsynligvis lang tid å gjøre, ikke sant? Du trenger sannsynligvis minst 30 minutter til en time topper for å fullføre håret ditt, smink og antrekk. Det er en måte å spare tid på sminkedelen. Du vil fortsatt se presentabel og hvis jobben krever at du bruker sminke eller du bare vil se fin ut, men likevel vil ha den lette følelsen, er det svarene på dine problemer. Les på jenter! 😉

Husk det er speed makeup, så det kommer til å bli raskt. Snarere enn å hoppe over trinn som jeg er sikker på at du trodde jeg skulle gjøre det, skal vi bare minimere verktøyene. Hvordan? Det er en hemmelighet, men jeg vil dele. Det handler om blyantprodukter! Du kan kanskje tro at blyantsprodukter er bare nok for touch-ups, men du stoler på meg, det er nok for rask sminke.

Sminke trinn:

Trinn 1:

Grunnleggende hudpleie er fortsatt viktig, selv om det er speed makeup. Hudpleie spiller en stor rolle om hvordan sminken din vil vise seg. Etter rensing, spray litt ansiktsdose på huden for å legge til fuktighet. Hvis du holder ansiktsdåser i kjøleskapet, vil det ha en kjøleeffekt og redusere hevelse.

Steg 2: Vi er fortsatt på hudpleie. Påfør emulsjon eller fuktighetskrem for å gi den nødvendige fuktigheten til huden din og avslutt dette trinnet med solkrem. Vi vet alle betydningen av solkrem. Det er vår beskyttelse mot UV-stråler, og det vil bidra til å forhindre aldring og mørke flekker.

Trinn 3: Påfør en primer som base for å gjøre sminkebenket vare lenger gjennom hele dagen. Jeg vet at du sannsynligvis kommer til å si at du ikke vil ha tid, men hvis du gjør det, kan du bare hoppe over powdering.

Trinn 4: Ta tak i en høydekkende concealer eller en farget fuktighetskrem av ditt valg, og bruk på haken, pannen og begge kinnene i C-former. Pass på at denne concealer er din nyanse og blander med en sminkesvamp. Makeup svamper faktisk bidra til å gjøre sminken din vare lenger. Ved å bruke concealer som en base i stedet for fundament eller BB Cream sparer tid og gir deg dekning også. Et annet pluss, det er lett.

Trinn 5: Bruk concealer til å søke på områder som fortsatt krever skjul. Ta deretter en concealer-lettere enn hudtonen din og bruk den til å markere eller du kan alltid bruke en uthevingspenne. Det kommer til å gi deg en naturlig, frisk glans på kortest tid.

Trinn 6: Her kan du velge en krembluss eller pulverblush som kan påføres på veldig kort tid, eller du kan konturere. Hvordan? Vel, du kan bruke en concealer penn mørkere deretter din hud tone til kontur. Bare bruk den til områdene du ønsker og bland. Hvis det ikke er din kopp te, kan du alltid bosette seg på et bronzingpulver.

Trinn 7: Avslutt med noen leppestift, leppefarge eller leglans og du er ferdig.

Det er det. Rask og lett hver dag sminke. Det tar ikke lang tid å gjøre. Jeg vil si om 20 minutter til 30 minutter topper eller kanskje enda mindre enn det. Super enkelt, og du kan ta med blyantprodukter i sminkepungene dine for å berøre. Det er også en grunn til at jeg ikke brukte noe pulver, jeg ønsket at den skulle se super naturlig og lett, men pulver er valgfritt, og du kan søke etter trinn 5. Jeg håpet dette har hjulpet deg på en eller annen måte. Lykke til jenter! 🙂

Bilde 1 2 3

Eye Makeup for eldre kvinner Øyenskyggefarger for Dusky Skin Tone Grunnleggende Eye Makeup Tips Eye Makeup for eldre kvinner Makeup Tips for Dusky Hudtoner

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: