L'Oreal Paris Infallible Le Rouge leppestift Lingering Mocha

L'Oréal Paris introduserer Infallible Le Rouge Lipstick for luksuriøs, komfortabel og langvarig leppefarge. Infallible tilbyr opptil 10 timer med levende høydefinisjonsfarge og -glans, mens fuktighetsgivende E-vitamin holder leppene fuktige og komfortable, gjør dette utilgjengelige den ultimate skjønnheten. Oppdag en ekte fargeutbetaling i en kremaktig, kondisjoneringsbase som gjelder jevnt uten flak eller fading.

Pris:

INR 900 kan ha økt.

Den nye Infallible Le Rouge-formelen er basert på L'Oréals Color Bond Technology, som har et fleksibelt nettverk som fanger og fikser fargen på leppene. Dette gjøres mulig ved en sammensetning av limpolymerer som muliggjør lang levetid av lekfargen, samt sillikon mikrosfærer som sikrer at bare den rikeste leppefarge vil bli igjen på en kvinnes lepper.

Jeg plukket denne enkle, flotte nakenbrune leppestiften for to måneder siden. Jeg trodde dette er en trygg farge å bruke når som helst noen dag. Jeg var forberedt på å ta den lette kløften disse kommer med. Disse ufeilbare leppestifter er klissete fordi de setter seg, og de er faktisk flekkbestandige, men ikke matte, så de føler seg ganske glatte og ikke tørker som andre langvarige leppestifter.

emballasje:

Jeg har alltid likt disse leppestifter og emballasjen. Disse klikk lås pent og de ser solid og veldig pen å se på også. Kulene ser veldig små ut, men veldig sterke når det gjelder å holde seg kraftig og pigmentert.

Farge:

Fargen er en nakenbrun, men ja det er en kjedelig brun som i, det vil ikke legge til noe lys eller farge i ansiktet ditt. Fargen er en frostskygge, den har en veldig lys tone for det, og det gjør det som en silverybrun. Jeg skulle ønske det var ren nakenbrun i kremaktig finish.

Tekstur :

Tekstur er ganske kremaktig og det er ikke smuldrende eller smøraktig, det er bare fint å bruke. Det gir middels dekning og er ganske byggbar. De andre nyanser i dette området er mye mer kremaktig enn disse.

Bli ferdig:

Finalen er frostig, men ikke veldig skinnende, den har dette kremete utseendet, men en film eller et sølvtråd. Jeg tror dette kan kalles en brun nøte med en vri. Målet er sølvbrunt, men på egen hånd er leppestiftet på den klissete siden. Det slags sett etter påføring og da det bare ikke smelter, det gjør det, men det er fortsatt noe lag på.

Stå i kraft:

Dette har en langvarig finish, det kan bli en for 4 pluss timer, men med måltider det slags blekner og på grunn av den klissete naturen, blir det litt plagsomt, men ja dette området er lengre varig.

Anbefaling;

Denne fargen anbefales til alle varme til nøytrale hudtoner, og denne nyansen kan brukes på dagen og på kontoret. Husk at den er litt frostig.

IMBB-vurdering:

3.9/5

L'oreal Infallible Le Rouge leppestift i Tender Berry (519) L'Oreal Paris Infallible Le Rouge leppestift - Alltid abrikos L'Oreal Paris Infallible Lipstick i Fearless Fuchsia L'Oreal Paris Infallible Lipstick i Enduring Berry 8 L'oreal Infallible Lipstick Photos, stikkord MAC Ravishing leppestift Maybelline Super Stay 14-timers leppestift-Ravishing Rouge L'Oreal Paris Color Riche Le Gloss - Red Ravishing MAC Mocha Lipstick Review, Swatch, FOTD NYX Blush Mokka Review, Bilder, Stikkord

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: