L'Oreal Color Riche Extraordinaire Lip Color-Blushing Harmony Review

Hei alle sammen,

Håper dere alle gjør det bra! I dag vurderer jeg et leppeprodukt fra L'Oreal Color Riche Extraordinaire Lip Color-serien. Skyggen er "Blushing Harmony" og skyggenummeret er 103.

Produktdetaljer fra L'Oreal Nettsted:

Lustered. Forstørret. Dramatiske. Lips blir ekstraordinære med nye Extraordinaire av Color Riche. Den nye visningen av leppefarge har luksuriøse mikrooljer som gir hvert pigment infusjon for ultimate fargerikhet. Forvandle lepper fra vanlig til ekstraordinær. Farge er rikere, leppeflaten er jevnere og glans er forstørret. Extraordinaire formet med dyrebare mikrooljer og rike fargepigmenter, og gir den ideelle balansen mellom farge og omsorg for perfekte lepper. Den unike soft-touch applikatoren muliggjør en silkemyke, glidende applikasjon.

Slik søker du:

Programmet gjøres enkelt med en fjær-myk stang - bare bruk farge i et enkelt slag.

Pris:

CAD $ 12.99 (Pris varierer på tvers av butikker).

Mengde:

5,5 ml.

ingredienser:

Min erfaring med L'Oreal Color Riche Ekstraordinaire Lip Color-Blushing Harmony:

Jeg er ikke en stor fan av leppeplaster! Jeg liker ikke den klissete følelsen de fleste lip glosses gir. De har også en tendens til å bli veldig kort tid på leppene mine. Og de fleste lipglosser har dårlig pigmentering! Siden L'Oreal Color Riche Extraordinaire Lip Color er et hybridprodukt som hevder å virke som en leppestift, glans og balsam - alt i ett, tenkte jeg på å prøve det ut!

L'Oreal Color Riche Extraordinaire Lip Color kommer i et ganske gyllent plastrør, med et vindu på siden slik at du kan se fargen i røret. Skyggenavnet og -nummeret er trykt på bunnen av røret på et fargekodet klistremerke. Applikatoren er flatt og bladformet med en litt bendy wand, som hjelper til med å forme leppene lett og fylle den inn med den brede siden. Applikatoren plukker opp nok farge til å belegge hele leppen på en gang.

Fargen "Blushing Harmony" er en vakker mauvyrosa med svært subtil skimmer som nesten ikke kan påvises på leppene. Det er en farge som kan brukes på hver dag og passer til alle hudtoner. Leppefarge har en veldig liten søt duft, noe som ikke vil forstyrre selv folk med en sensitiv nese. Pigmenteringen er ganske anstendig for et slikt skinnende produkt. Siden leppene mine er litt pigmenterte, gir det ikke full dekning, men er fortsatt god nok. Folk med mindre pigmenterte lepper vil nyte det enda mer.

Tekstur av denne leppefarge er veldig glatt og kremaktig, men føles ikke fett eller tung på leppene i det hele tatt. Det er veldig behagelig å ha på, og det er ingen kløe som vil plage deg. Du trenger ikke å være bekymret for flekker eller blødninger også. Det fremhever ikke noen tørre flekker på leppene dine.

Leppefarge varer i rundt tre timer for meg. Etter det blinker glansen litt. Det tørker ikke ut mine lepper og holder dem så klumpete! Å være så kremaktig, det overfører. Når du spiser, vil du miste det meste av fargene og må på nytt.

Fordeler med L'Oreal Color Riche Extraordinaire Lip Color-Blushing Harmony:

  • Vakker mauvy rosa som passer alle hudfarger.
  • Veldig kremaktig og fuktighetsgivende.
  • Enkel å bruke stavapplikator.
  • Reisevennlig og fargekodd emballasje.
  • Fremhever ikke tørre flekker på leppene.
  • Ikke bløder eller flekker.
  • Føler ikke fettete, tunge eller klissete på leppene.

Ulemper med L'Oreal Color Riche Extraordinaire Lip Color-Blushing Harmony:

  • Pigmenterte lepper får ikke fullstendig dekning.
  • Varig kraft er gjennomsnittlig.

IMBB Rating:

4/5

Vil jeg anbefale L'Oreal Color Riche Extraordinaire Lip Color-Blushing Harmony?

Dette er en god hver dag, bruk leppeprodukt, hvis du vil ha noe glanset og behagelig. Fargen er perfekt for vanlig / kontorbruk også. Hvis du ikke har veldig pigmenterte lepper og / eller er ute etter medium dekning, ville dette være et godt alternativ for deg.

L'Oreal Color Riche Extraordinaire Dancing Rose L'Oreal Color Riche Extraordinaire Lip Gloss - Coral Encore L'Oreal Color Riche Extraordinaire Lip Color i Molto Mauve L'Oreal Color Riche Extraordinaire Lip Gloss - Orange Tempo L'Oreal Color Riche Extraordinaire Lip Color - Rouge Allegro Lakme Aqua Shine 3 i 1 Lip Color in Wine Covergirl Lip Perfection Lip Color - Ravish 308 Maybelline Colorsensational Lip Color - Very Cherry Coloressence Premia Lip Color-Wintage Bobbi Brown Lip Color Nude 18 Lakme 9 til 5 Lip Color - Pink Bureau L'Oreal Color Caresse av Color Riche Leppestift - Blushing Sequin Maybelline ColorSensational Lipstick Høsten Rush, Blushing Brunette Smashbox Cream Cheek Duo - Blushing and Peony L'Oreal True Match Superblendable Blush - Barely Blushing L'Oreal Open Eyes Pro Blue Harmony L'Oreal Paris Open Eyes Pro Øyenskygge i Beige Harmony L'Oreal Open Eyes Pro Quad: Plomme Harmony

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: