Dagens antrekk: Alia Bhatt Inspirert SOTY Look

Hei min cupycakes * woot *,

Jeg er tilbake og den første og fremste tingen jeg vil si er at jeg har savnet dere såååååååååååå mye, og selv om jeg ikke kommenterte, gikk jeg gjennom alle de flotte vurderingene hver dag. Jeg vet at det har vært så lenge, men jeg var fast med alt arbeidet på mote skolen, jeg visste aldri at vi måtte gjøre så mye arbeid. Det er så flott å være tilbake, det er som å gå inn i girly verden igjen som er full av entusiasme, kjærlighet og omsorg. Jeg hadde seriøst tårer i øynene mine mens jeg skrev dette, ville igjen si at du MISSEDE DU ALDRI MEGET .. !!

Så det handlet om historien, hvorfor jeg ikke var i handlingen. Vi har dette temaet hver lørdag, og vi klær opp for det. Det er så gøy, men samtidig reiser jeg av jernbaneselskaper slik at stjernene bare får meg til å føle meg så rart. Jeg hadde dette Bollywood-temaet, og vi måtte velge vår favoritt skuespillerinne og kle seg som henne. Så jeg plukket søt og sprudlende Alia Bhatt.

Jeg hadde en hvit festoppe inne i blazeren som så litt ut som hennes uniform. Og jeg brukte vanlige svarte jeans for å gi et uformelt utseende siden jeg skulle reise med tog. Jeg hadde en vanlig blazer som jeg brukte til mine presentasjoner, slik at jeg ble sløyfe, plukket opp noe varmt rosa bånd og noe stofflim og ga denne rosa grensen ser på min blazer. Jeg hadde på seg et veldig liknende hvitt hårbånd som Alia hadde på seg og hadde på seg en klokke og en kjernekjede armbånd i en av mine hender. Med det hadde jeg enkle hvite bellies.

For sminke jeg brukte, Garnier rettferdig mirakel (folk prøver det .. Jeg brukte som 6 rør ..), L'Oreal sant match mineralpulver grunnlag, Maybelline frekk glød i fersk korall for å gi en sunn titt og Streetwear sateng glatt farge leppestift i rosa kake.

Så det var alt jeg kunne gjenskape hennes utseende med det som var tilgjengelig hjemme. Jeg håper dere liker utseendet, og jeg vil være i konstant kontakt med dere fra nå av .. pinky løfte!

Outfit detaljer:

Blazer: Allen solly (rosa bånd fast av meg) Jeans og bellies: Bandra forbinder vei Hvit fest topp: Borivali Hårbånd: Vile-parle Se på: Gjett Armbånd: Bangkok

Alia Bhatts stil i to stater filmdekodet Backstage Makeup Bilder av Bollywood Stars Bollywood Style Eye Makeup For Små Øyne Bollywood skuespillerinner uten sminke Barndomsbilder av Bollywood Heroines

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: