Dior Bronze Protection Solaire SPF 50 Review

Hei mine kjærester,

Hvordan har du det i dag? Jeg skal gjennomgå for alt annet produkt, det er Dior Bronze Protection Solaire. Jeg kjøpte dette produktet på en tur til Italia, og som dere alle vet er jeg en stor fan av sol og sjø, og jeg er en enda større fan av å holde huden min grundig beskyttet. Stol på meg damer, du må være på tærne for å holde huden beskyttet mot solens sterke solstråler, i det lange løp. Da jeg var yngre, forsto jeg aldri betydningen av at moren min tvang på å bruke solkrem før jeg hoppet i bassenget, og jeg ville gråte øynene mine da jeg måtte vente i 20 minutter til jeg kunne svømme, siden produktet måtte arbeid på huden min. Hun vil alltid fortelle meg, "du vil takke meg senere" og ja mor, jeg takker nå for å være så rasjonelt streng med meg og mine søstre. Våre skinn er i god stand på grunn av deg! Jeg kan ikke understreke betydningen av solkrem på huden din! Det må brukes hver gang du går ut av huset, for å få yngre, forynget hud i fremtiden også.

Produktbeskrivelse:

I hjertet av det nye Dior Bronze solpleieområdet, sørger det eksklusive Tan-Protect-komplekset for optimal beskyttelse, samtidig som huden tillater å utvikle en varig naturlig strålende brunfarge. Takket være høyytelsesfotostabilfiltre og brede spektrum UVA- og UVB-filtre kombinert med antioksidantmikrokapsler, får huden fordel av øyeblikkelig og varig beskyttelse mot solskader, frie radikaler * og aldring.

Pris:

$42

Min erfaring med Dior Bronze Protection Solaire SPF 50:

Den kommer i et fantastisk gyldent presseslange med et brunt flip-flopdeksel, det generelle utseendet på røret er ekstremt frodig. Jeg tror at emballasjen komplimenterer den gyldne bronsebrun vi får etter soling eller sol under solen. Emballasjen er nydelig og ekstremt reisevennlig, og det er ingen frykt for lekkasje som sådan, på grunn av den sterke hetten på toppen. Du kan bære den rundt med jevne mellomrom, med ekstremt enkelhet.

Den har en virkelig god duft, som alle Dior-produkter, den lukter også som vakre blomster og virker veldig luksuriøs. Dens aroma er lett og er ikke overveldende, men den beste fordelen med denne solkrem er at den ikke lukter noe som en solkrem. På applikasjonen føler du faktisk at du bare søker ansiktskrem på ansiktet ditt. Jeg er klar over at noen mennesker ikke liker sterkt duftprodukter på ansiktet deres, og jeg er en av dem, siden jeg føler at parfymen i dem bryter meg ut. Imidlertid har jeg vært heldig med det så langt, jeg har ikke hatt noen irritasjon på ansiktet mitt eller noen form for break outs. Og tenk på deg, jeg har virkelig følsom hud, og jeg er ekstremt forsiktig med hva som skjer på huden min. Så som en personlig mening har solkremet vært så så nådig til min vanligvis irritabel hud. Det er en hvitfarget solbeskyttende og føles litt tykk. Kremet selv er imidlertid ekstremt lett på huden og føles ikke fettete, eller får deg til å se ut med skinnende olje sammenlignet med noen av solkremene jeg har brukt tidligere. Huden min følte meg ekstremt hydrert og fuktet etter at jeg hadde påført kremet, men den følelsen var bare midlertidig dessverre. Så, jeg var ganske skuffet der.

Ok, det er slik det ser ut og føles på huden, så la oss snakke om hvordan det er som solbeskyttende. Den har en veldig sterk SPF, det hevder å være høy 50. Det er en god solkrem, men jeg tror ikke det er nok å beskytte deg med de sterke ultrafiolette strålene når du er direkte under solen i lange timer. Fordi det er et luksusmerke, har det mer fokus på produktets duft i stedet for dens formel som solbeskyttende middel. Så jeg bærer vanligvis ikke den når jeg er på en strandferie, der jeg vet at jeg skal tilbringe bokstavelig tid timer under solen og i bassenget. Siden det ikke ville gi meg den beskyttelsen jeg egentlig ønsker, foretrekker jeg faktisk å bruke min Clarins solcreme siden det er et faktisk hudpleieprodukt og retter seg mot våre UV-stråleproblemer mer effektivt. Jeg bruker dette personlig når jeg vet at jeg ikke kommer til å ligge under solen direkte i lange timer, som mens du går på shopping eller på college eller til lunsj. Dior kosmetikk er flott å bruke, men jeg foretrekker faktisk sine leppestifter, mascaraer og andre ansikts sminke mer tiltalende enn deres hudpleieprodukter. Jeg tror bare jeg har dette psykologiske problemet, men har opplevd effektene med denne solkremet, tankene mine er ganske mye gjort nå.

Samlet sett er det et anstendig produkt, det lukter nydelig og føles ikke fettete på ansiktet, men etter min mening kan det ikke brukes når du lounger under solen i lange timer. Du vil kanskje gå for et enda mer effektivt produkt som er ment bare for å beskytte huden din fordi det er min hovedprioritet mens jeg soler på badet.

Fordeler med Dior Bronze Protection Solaire SPF 50:

  • Lukter nydelig! Som vakre blomster, men er ikke overveldende i det hele tatt, og er bare rett.
  • Ikke gjør huden din fettig og er ekstremt lett ved bruk.
  • Ikke bryte meg ut i det hele tatt.
  • Emballasjen er nydelig og helt luksuriøs.

Ulemper med Dior Bronze Protection Solaire SPF 50:

  • Til tross for at det er en så høy SPF, kan den ikke brukes til å beskytte huden din når du er direkte under solen.
  • Tilgjengelighet i India.
  • Det er ganske dyrt.

Ville jeg tilbakekjøp Dior Bronze Protection Solaire SPF 50?

Sannsynligvis ikke, jeg er veldig fornøyd med min Clarins solkrem og anser det for å være svært effektivt for huden min. Så, dette vil mest være en glipp! (Men dette hindrer meg ikke fra å kjøpe andre flotte Dior-produkter: P).

Ville jeg tilbakekjøp Dior Bronze Protection Solaire SPF 50?

Etter min mening er det flere andre merker som vil gi deg en lignende tjeneste til en mye billigere og billigere pris. Så du vil kanskje bare kjøpe det.

IMBB Rating:

2.8/5

Dior Addict Lipstick - 881 Fashion Week Dior Prestige Satin Revitalizing Creme Diorskin Nude Creme Gel Compact Diorskin Forever Fluid Perfekt Perfection Wear Makeup Diorskin Naken Natural Glow Sculpting Powder Makeup SPF 10 Dior Diorskin Air Flash Spray Foundation Dior Skin Forever Compact 023 Peach DiorSkin Nude Compact Diorskin Naken Hud Glødende Makeup Maybelline Color Tattoo 24-timers øyenskygge - dårlig til bronse Kroppshandelen Honey Bronze Shimmering Dry Oil MICA Beauty Shimmer Pulver i bronse MAC Bronzing Powder - Matte Bronze TRESemme Keratin Smooth Heat Protection Shine Spray Nivea Lip Care Reparasjon og beskyttelse Lip Balm MAC Prep + Prime Face Beskyttelsesbeskyttelse Visage SPF 50 Tresemme Color Revitalize Protection Shampoo L'Oreal Paris Sunscreen SPF 60 Lotus Herbals Intensive Sunblock Spray med SPF 50 Lakme 9 til 5 Hydrating Super Sunscreen SPF 50 Biotique Bio Color Fukt Glow Makeup med SPF 50 Clinique Sun SPF 50 Face Cream Biotique Red Sandalwood Lotion Med SPF 50

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: