Leger Formula Matte Collection Quad Eyeshadow - Canyon Classique

Hei venner,

Håper at du gjør det bra! I dag vurderer jeg en øyenskygge quad fra Physicians Formula Matte Collection. Quad er Canyon Classics - 3882C.

Produktdetaljer fra Physicians Formula Website:

Det perfekte utvalg av farger for å skape bilde perfekte øyne, hver gang. Profesjonell farge koordinert for å understreke den naturlige skjønnheten i øynene dine. Silke, glatt, matt overflate øyenskygger glir på og holder øye med øynene som ser sitt beste hele dagen og hele natten.

 • Silkeaktig glatt formel
 • Lett å blande.
 • Trygg for følsomme øyne og kontaktlinser.
 • Allergivennlig.
 • Duftfri.
 • Dermatolog godkjent.

Veibeskrivelse:

 • Disse naturlig utseende nyanser kan brukes uavhengig eller kombinert for total øyefokus.
 • Bruk lettere nyanser på øyelokk og pannebein, mellomstore nyanser på øyelokk og mørkere nyanse i krøllen som en kontur for en mer dramatisk effekt.

Pris:

CAD $ 10.49 (Prisen varierer mellom butikker).

Mengde:

6,3 gm.

ingredienser:

Talkum, sinkstearat, dimetikon, kapryl / Capric triglycerid, kaolin, silika, TrisodiumEdta, Imidazolidinyl urea, Methyhlparaben, Propylparaben. Kan inneholde: Glimmer, Titandioxid, Jernoksyder, Carmin, Manganviolett, Vismutoksyklorid, Ferri-ferrocyanid, Kromoksydgrønnsaker , Ultramarines, Blue 1 Lake, Yellow 5 Lake, Silkepulver.

Min erfaring med leger Formula Matte Collection Quad Eyeshadow - Canyon Classique:

Physicians Formula Eyeshadow Quad i Canyon Classics er en matt, nøytral øyeskygge quad. Det er perfekt for arbeid eller for en dag når du vil sporte et nære øyeklær. Du kan også enkelt ta ditt utseende fra en nøytral, jobber passende dag, se på et røkt nattsyn!

emballasje:

Eyeshadow quad kommer i en liten grå fire pan palett med et gjennomsiktig lokk som lukkes sikkert. Det er reisevennlig og det gjennomsiktige lokket gjør det lettere å se fargene i paletten uten å se på navnet eller åpne lokket. Den er liten nok til å bære i vesken din. Det er en liten del av lokket som er ugjennomsiktig og dette inneholder et lite speil på innsiden av lokket. Speilet er ganske lite, men det er noe godt å ha for touch-ups på farten. Paletten leveres med en anstendig svampespissapplikator som har en spiss spiss på den ene siden og en flat spiss på den andre.

Farger:

De fire fargene i denne paletten er:

Skygge 1 - Lysebrun - Kan brukes over lokket og til og med som overgangsfarge. Skygge 2 - Offwhite - Kan brukes som et høydepunkt eller til og med over hele lokket, for et lyst øyeutseende. Skygge 3 - Grå - Kan brukes i ytre hjørnet for å mørke opp utseendet og gjøre det mer røykfylt Skygge 4 - Medium Brown - Kan brukes i krøllen.

For en dag utseende, siden du bruker grået i seg selv i det ytre hjørnet kan virke for mørkt, kan du kombinere det grå og det brune mediumet for det ytre hjørnet for å få et mer dempet utseende.

Avslutt og struktur:

Alle skyggene i denne quad er helt matte nyanser, noe som er flott for kontoret. Teksten til disse skyggene er veldig myk og buttery og er ganske lett å blande. De føler seg som konsistensen av Balms matte øyenskygger! Hvis det blandes riktig, kan du få et luftbørstet utseende.

pigmentering:

Alle fire nyanser i denne paletten har utmerket pigmentering. Jeg finner ikke stor forskjell i pigmenteringen med eller uten en primer. Med mindre du har veldig oljede lokk, kan du bruke dem uten primer også.

Longevity:

Disse skyggene er ganske langvarige. Jeg har veldig oljede lokk. Uten en primer finner jeg at de varer i over 6 timer før de begynner å falme litt. Men med en primer varer de gjennom dagen.

Fordeler av leger Formula Matte Collection Quad Eyeshadow - Canyon Classique:

 • Høykvalitets matte øyenskygger.
 • Nyanser perfekt for en nøytral, hverdags arbeidsklikk, som lett kan konverteres til et røykfylt utseende.
 • Myk og smøraktig tekstur.
 • Superb pigmentering.
 • Lett å blande.
 • Langvarig kraft.
 • Slim, reise-vennlig emballasje.
 • Allergivennlig.
 • Duftfri.

Cons of Physicians Formula Matte Collection Quad Eyeshadow - Canyon Classique:

 • Utilgjengelighet i India.

IMBB Rating:

4.5/5

Vil jeg anbefale lege Formula Matte Collection Quad Eyeshadow - Canyon Classique?

Jeg elsker den kremete tekstur av disse øyeskyggene! De gjelder så smidig og varer hele dagen og er alle nøytrale nyanser, du kan virkelig ikke slå opp ditt utseende for mye, selv om du er nybegynner! Prøv det hvis du får en sjanse.

Leger Formel Super Beauty Balm Cream Leger Formel Mineral Glow Pearls og humør Boosting Baked Bronzer Legerens Formula Eye Makeup Remover Lotion Leger Formula Plump Palette Plumping Lip Color - Mauves Leger Formel Lykkelig Booster Glød og Mood Boosting Blush - Rose Legerens Formula Eye Enhancing Gel CreamLiner - Brown Eyes Leger Formula Eye Shimmer Strips: Pop Green Eyes Lakme 9 til 5 Mattifying Super Sunscreen Rimmel Ekstra Super Lash Mascara Skjønnhetshemmeligheter av internasjonale supermodeller BH Kosmetikk 88 Fargematte Øyenskygge Palette Revlon Matte Eyeshadow Tempting Teal 006 Revlon Matte Eyeshadow Venetian Blue og Aubergine Inglot Freedom System Eye Shadow # 384 Matte Revlon Colorstay 16 Hour Eyeshadow Quad - Decadent Maybelline Diamond Glow Eyeshadow Quad-Wine Pink Faces Go Chic Eyeshadow Quad i sjokolade Faces Gå Chic Eye Shadow Quad i Aquamarine Rimmel London Color Rush Quad Eye Shadow 002 Smokey Brun Rimmel London Glam Eyes Quad Eye Shadow - Sun Safari

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: