Den Balm Shelter Tonet Fuktighetskrem Review

Produkt kjøpt av IMBB

Hei skjønnhet,

Jeg blir en stor fan av "The Balm" -produkter, dette er mitt andre produkt fra serien. Jeg er allerede forelsket i deres rødme, så i dag er jeg her for å se gjennom en tonet fuktighetskrem fra merkevaren. Jeg er veldig sprø om tonet fuktighetskrem og BB kremer, jeg gjør det alltid et poeng å prøve dem ut når jeg ser en. Igjen med støtte fra vår kjære IMBB, vil jeg gjennomgå denne tonede fuktighetskrem "Light" fra "The Balm."

Pris:

AED 69 for 64 ml

Produktbeskrivelse:

Denne vektløse, silkemyke-farget fuktighetskrem med SPF 18 gir solbeskyttelse for dagligdags drama, samtidig som du forbedrer utseendet på hudens tone og tekstur, og gir deg en polert hudfarge.

ingredienser:

Jeg tar på Balm Shelter Tonet Fuktighetskrem:

Den tonede fuktighetskremet er innelukket i et ytterdeksel som har alle detaljer angående produktet. Dekselet gir oss informasjon som ingredienser og advarsler. Røret i seg selv er en lett ferskenskygge med en grå flip åpenhette og har en matt finish med skriftlige graveringer i grått også. Det er ikke noe fancy om pakken av fuktighetskrem.

Nå kommer til produktet, er kremet litt tykt i tekstur, men veldig glatt og kremaktig at det blandes lett med huden og absorberer ganske fort. Det gjør ikke huden din fet, selv om den har en tykk tekstur. Det er 7 forskjellige nyanser tilgjengelig, og jeg har valgt Light / Medium for min NC 30 hudton mens du bestiller online, men jeg mottok skyggen "Light." Jeg hadde et nært hjerteklump når jeg så fargen, det var faktisk den letteste skyggen jeg har noen gang brukt i livet mitt, men jeg bestemte meg for å prøve det på hånden min og se hvordan det fungerer. Det blandes veldig med huden min for å gi en perfekt glatt overflate og et veldig naturlig utseende.

Jeg bruker vanligvis tonet fuktighetskrem med fingrene, og jeg prøvde det på ansiktet mitt, jeg har aldri følt det ser ashy, kakete eller rar, det smeltet sammen med min hudtone for å gi et polert utseende. Men dessverre dekker det ikke noen merker på ansiktet, lysene i nærheten av haken min var tydelig synlig. Jeg forventer ikke mye dekning som den blandet med huden min perfekt. Jeg liker måten den blander med huden min for å gi myk glød til ansiktet mitt. Det markerte ikke noen tørre flekker på ansiktet mitt og dekket mine porene til en viss grad. Jeg har ikke mye akne arr eller mangler på ansiktet mitt, så jeg liker hvordan det fungerer på huden min. Men for de som har store problemer med huden deres, vil det ikke være noen fordel ved å bruke denne tonet fuktighetskrem. Det gir ikke en jevn finish, litt mer dekning ville ha gjort underverk til produktet.

Jeg har tørr / kombinasjonshud, og det har ikke forårsaket noen irritasjon eller utbrudd. Selv om teksten til denne fuktighetskremet er tykk, gjør det ikke at ansiktet ditt ser ut som en fettkule, jeg føler det passer for alle hudtyper. Oppholdsstyrken er også gjennomsnittlig, den forblir frisk i ca 3 til 4 timer, hvorpå jeg begynner å merke seg oljevirksomhet rundt T-sonen min. Det er en fuktighetskrem som kan brukes daglig, da det er veldig lett på huden. Det har også SPF 18 som er en ekstra bonus. Den passer best for klar og problemfri hud, da det gir et veldig friskt og naturlig utseende.

Pros av Balm Shelter Tonet Fuktighetskrem:

 • Tekstur er tykk, glatt og kremaktig, som lett blandes med huden.
 • Det gir en myk glød på huden din uten å gjøre den fet eller fet.
 • Selv om skyggen Light / Medium ville ha passet meg bedre, gjør denne skyggen ikke huden min se ut.
 • Den har en gjennomsnittlig oppholdsstyrke.
 • Det markerer ikke noen tørre flekker på ansiktet ditt.
 • Mengden som tilbys er stor vurderer prisen.
 • Den har en SPF 18 som hjelper til med å gi ekstra solbeskyttelse sammen med solkrem.
 • Det føles ikke tungt på huden, forblir lett og friskt.
 • Den passer for de fleste hudtyper.

Cons of The Balm Shelter Tonet Fuktighetskrem:

 • Det gir svært ren dekning som ikke hjelper til å dekke noen form for ufullkommenhet.
 • Den kan bare brukes sammen med en concealer for de som har arr for å dekke seg opp.
 • Det gir ikke engang ut hudtonen din.
 • Det er ingen attraktiv kvalitet i emballasjen til produktet.

IMBB Rating:

3.8 / 5. Jeg vil anbefale denne tynne fuktighetskremeren bare for de som har klar hud, andre kan hoppe over det fordi det ikke kommer til å skifte utseende på huden din etter bruk av dette produktet.

Ville jeg tilbakekjøre Balm Shelter Tonet Fuktighetskrem?

Nei, dette kommer til å vare meg lenge, pluss det imponerte meg ikke for å kjøpe en gang til.

TheBalm Cheater Mascara TheBalm Balm Voyage Makeup Palette theBalm Instain Long Wearing Staining Powder Blush - Argyle TheBalm Instain Blush - Blonder theBalm Nude tude Eyeshadow Palette theBalm DownBoy Shadow Blush theBalm Instain Blush - Houndstooth TheBalm Cindy-Lou Manizer The Balm Mary-Lou Manizer The Balm Mary-Lou Manizer Benefit Watt's Up Soft Focus Highlighter TheBalm Betty-Lou Manizer 15 beste tonet fuktighetskrem Dammer Age Miracle Anti Aging Tonet Fuktighetskrem Bobbi Brown Tinted Moisturizer med SPF 15 Tarte Amazonian Clay BB Tonet Fuktighetskrem Lotus Herbals Nutraglow Daily Tinted Moisturizer SPF 25 Laura Mercier Tinted Moisturizer SPF 20

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: