Khadi Ayurvedic Hair Oil - Rosemary og Henna

Jeg pleier ikke å gjøre håroljevurderinger, men etter å ha brukt denne Khadi Ayurvedic hårvekstoljen, ønsket jeg å gjøre en anmeldelse på dette dårlig. Jeg led av veldig veldig dårlig hårfall og jeg har prøvd ulike håroljer, sjampo, men ingenting fungerte. Så bestemte jeg meg endelig for å prøve denne Khadi-håroljen som det hevdet å stoppe hårfallet. Etter å ha brukt det i 2 måneder kan jeg faktisk si at dette er den beste håroljen jeg noensinne har brukt i mitt liv. Det har stoppet håret mitt faller i stor grad, og håret mitt føles så mye bedre nå. La oss flytte til den komplette anmeldelsen nå.

Pris: Rs 300 for 200 ml

Beskrivelse:

Del håret ditt og legg olje over hele hodebunnen. Masser hodebunnen forsiktig med fingrene i en sirkelbevegelse slik at oljen gradvis blir absorbert i hodebunnen. La for en time eller mer før vasking. Å holde det over natten er også veldig gunstig.

Min erfaring med Khadi Ayurvedic Hair Oil-Rosemary og Henna:

Khadi Hair olje kommer i gjennomsiktig flaske som har en svart flip-flop cap på toppen. Hetten er stram og flasken er solid, så det er reisevennlig som håroljen ikke vil lekke. Flasken er gjennomsiktig slik at du lett kan se hvor mye det er bra.

Jeg bestilte denne flasken på nettet, så jeg ventet en dårlig duft siden alle ayurvediske oljer har medisinsk som duft. Men jeg er glad for at dette håret olje lukter veldig forfriskende og fint. Duften er ikke sterk, så det vil ikke forstyrre noen, og dette er grunnen til at jeg kan holde denne oljen i flere timer på hodet mitt uten å bekymre deg for duften. Strukturen av håroljen er verken for tykk eller for tynn, den er bare perfekt. Det er lett å påføre og absorberer raskt inn i hodebunnen. Jeg bruker denne oljen siden to måneder nå, og dette har stoppet håret mitt faller magisk. Jeg ser mindre hårstrenger på kammen min og pute som er en fantastisk følelse for en jente som meg som lider av dårlig hårfall. Det har gjort håret mykt og jeg føler at de er mer håndterbare nå som de er mindre frizzy. Det hevder også å fremme hårvekst, men jeg har ikke sett noe hårvekst fra nå. Det beste med denne håroljen er at den er helt naturlig og har "ingen paraben". På grunn av alvorlig hårfall, brukte jeg kjemisk fri sjampo, balsam og nå er håret mitt også kjemisk fri. Sammendrag av fordeler og ulemper:

Fordeler av Khadi Ayurvedic Hair Oil - Rosemary og Henna

• Enkel og reisevennlig emballasje • Duft er behagelig og ikke overstyrt • Tekstur er perfekt • Ikke-klebrig og ikke-fettete tekstur • Gjør håret glatt og mykt • Det har stoppet håret mitt i en grad • Gjør håret håndterbart • Kjemisk fri formel

Ulemper med Khadi Ayurvedic Hair Oil - Rosemary og Henna

  • Fremmer ikke hårvekst som påstått.
  • Emballasje kan ikke være best
  • Flasken kan lekke.

IMBB Rating: 4.5/5

Vil jeg anbefale Khadi Ayurvedic Hair Oil - Rosemary og Henna?

Ja, hvis hårfall er din største bekymring, bør du definitivt prøve. Den kostbare er så rimelig og det er ingen skade i å prøve den.

Khadi Pudina Cream Cleanser Khadi Herbal Hair Conditioner med Vanilje og Honning Khadi Scrub Silver Moon (With Sandal) Khadi Amla Hair Oil 5 kroppsmassasjeoljer - Khadi, Himalaya, Parachute, Johnsons Khadi Fuktighetskrem Kesar, Aloe Vera, Honning

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: