Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

4 måter å få håret til å vokse raskere - KROPP 2023
4 måter å få håret til å vokse raskere - KROPP 2023
Anonim

Langt, sunt, saftig hår - er dette beskrivelsen for ditt ideelle hår? Men å vokse dem ut er problemet du sliter med? Er vi ikke alle? Hvis alt dette høres for kjent, les videre for å finne ut av løsningen på dette problemet.

Noen heldige lasses der ute har raskt hårvekst innprentet i sine gener siden før de ble født inn i denne verden, men hva med resten? Her går vi.
Noen heldige lasses der ute har raskt hårvekst innprentet i sine gener siden før de ble født inn i denne verden, men hva med resten? Her går vi.
Image
Image

1. Si nei til styling: Sikker på at håret ditt ser ut som et knusete rot, hvis det ikke pleier å være, men å bruke endeløse produkter til det og lette dem ut med de snuskede GHDene, er bare en midlertidig løsning. Tillater håret å puste og tilpasse oppstyret frisyrer, samtidig som de lar dem tørke naturlig, vil ikke bare bidra til å forbedre hårets konsistens, men øker også hårtykkelsen og veksten.

Image
Image

2. Pop i disse Biotin piller: Sies å være et mirakel for hår dilemmaer. Biotin piller er gode kosttilskudd for å bli tatt hvis du vil ha lyst hår med rask vekst. Se etter dem på ditt lokale apotek.

Image
Image

3. Protein det opp: Håret ditt består i hovedsak av keratin, er egentlig en familie av fibrøst protein - som foreslått av Google. Proteininntaket vil naturlig øke hårveksten din. Så lager opp det egget og fisken. Og for de vegetariske damer som meg, gjør mat rik på jern din beste venn for gode resultater.

Image
Image

4. Er det gelatin i teen din ?: Kilder i den vestlige delen av verden sier, å blande litt gelatinpulver i teen din vil hjelpe til med å starte hårveksten og akselerere hastigheten, med mer tykkelse. Hvis forbruk muntlig ikke er din kopp te, så blandes det i sjampoen en gang i uken et godt alternativ. Og voila, si hei til raskt voksende tykt hår.

Mens jeg er enig, er det siste skrittet definitivt ikke å gå til en for mange damer i India. Men prøv de andre trinnene for hår som vokser super fort, men husk at alt tar tid - så ikke forvent mirakler umiddelbart. Alt kommer i tide! Håper du alle likte denne artikkelen, gi meg beskjed om dine tips og triks også.

Bildekilder: 1, 2, 3, 4, 5.

Hvordan få håret til å vokse raskere Hvordan få håret ditt til å vokse raskere: Spør IMBB 7 beste håroljer for raskere hårvekst 7 måter å bruke vitamin E kapsler Topp hemmeligheter for langt, tykt og skinnende hår Bruk av glycerin til hydrering av hud og hår 20 beste hjemmelagde hårpakker 5 tips for å gjøre ditt unwashed hair look presentable 10 måter å lage øyenvipper 5 ganger lengre og tykkere 7 Hjemmelagde Remedies for Hair Split Ends Hvordan lage grønt hår mykt 9 hårpleie tips for langt hår for indiske kvinner

Populært emne