Revlon ColorStay Gel Eyeliner - 001 Black Noir

Hei damer,

Håper dere har det bra. Jeg er sikker på at svart øyeforing er et must for alle i livet, så i dag er jeg her for å se gjennom en svart gel eyeliner fra Revlon. Jeg har brukt øye blyanter fra merkevaren, men aldri noen eyeliners. Så vi kan dykke inn i anmeldelsen og se hvordan den utførte for meg.

Pris:

9,99 $ (ikke inkludert skatter)

Produktbeskrivelse:

Elsker en myk titt på dagen eller en dramatisk linje for en overdådig kveld ute? ColorStay Creme Gel Eye Liner har deg dekket. Alltid dristig og fullstendig flekkbestandig, det er din go-to eye liner, uansett hva du ser ut. Fet fargebestandig farge som varer opptil 24 timer Glir lett for å skape delikate til dramatiske linjer Vanntett Oftalmologen testet

Jeg tar på Revlon ColorStay Gel Eyeliner - 001 Black Noir

Foringen kommer i en glassflaske som er basen med en langstrakt skruehett, det er også en børste festet på toppen av hetten som er et veldig praktisk alternativ. Penselen som er gitt er litt vanskelig å påføre på øynene, den er ikke så fleksibel og har en tendens til å stikke i øyet hvis den ikke brukes forsiktig. Borstene er veldig tett pakket, men ikke myke og fluffete, noe som gjør applikasjonen litt klebrig. Men når du reiser eller ikke har en luksuriøs tid, kan penselen komme veldig praktisk.

Gelforingen er litt tykk og kremaktig i konsistens, jeg foretrekker en tynnere konsistens som er lett å spre. Denne sprer seg ikke lett for å gi en jevn overflate, det slenger i nærheten av mitt lashområde som jeg synes det er litt ubehagelig. Det gir en ren matt finish som jeg ganske liker. Det er ingen form for gnist eller glimmer i liner. Det er også en tendens til å ta for mye av produktet mens du søker. Mengden som tilbys er også liten, og dette kommer snart om jeg bruker den daglig. Selv om den har en kremaktig tekstur og glir godt, gir den ikke en perfekt finish til øynene mine. Videre har produktet en tendens til å tørke opp fort på børsten som er enda mer plagsomt. Jeg må hele tiden plukke opp produktet slik at det ikke tørker opp.

Fargen er nesten jet svart og holder seg veldig bra etter påføring. Når jeg bærer det om morgenen, forblir det til kveld med litt flekker i øyets hjørner. Oppholdsstyrken er helt fantastisk, den er vanntett til en viss grad og kan bare fjernes med sminkefjerner. Totalt sett er det et gjennomsnittlig produkt som ikke er over toppen.

Pros av Revlon ColorStay Gel Eyeliner-001 Black Noir

Foringen er glatt og kremaktig i tekstur Det gir en nesten jet svart finish som er helt matt Oppbevaringskraften på liner er ekstremt god, med tanke på at det forblir nesten en hel dag med liten smussing. Det kan bare fjernes med sminkefjerner Pakningen er ganske praktisk med børsten som kommer i ganske praktisk

Ulemper med Revlon ColorStay Gel Eyeliner-001 BlackNoir

Foringen er kremaktig i en viss grad, men tykkelsen gjør det litt ubeleilig å lage den perfekte vingen. Penselen som er oppgitt, er litt vanskelig og det har en tendens til å kaste øyet hvis ikke forsiktig Produktet har en tendens til å tørke raskt på børsten som gjør det vanskelig å fullføre det vi har startet. Fargen er nesten jet svart, men jeg foretrekker litt mer intens svart Glasskaret, selv om det ser søtt ut, kan føre til brudd

IMBB Rating:

3/5. Det er en gjennomsnittlig gel liner som ikke hevder mye takknemlighet. Jeg føler at det er litt dyrt vurderer mengden som tilbys.

Ville jeg tilbakekjøpe Revlon Gel Eyeliner-001 Black Noir?

Nei, jeg er ikke veldig fornøyd med ytelsen til denne gelforingen, og jeg vil gjerne prøve andre geliner fra andre budsjettvennlige merker.

Pixi Endless Silky Eye Pen No.1 Black Noir Review Shiseido Smoothing Eyeliner Pencil - BK901- Black Noir Review Revlon Magic Eyeliner Pencil Smokey Black Revlon Eyeliner Pencil i Toast Revlon øye blyant i grønt Revlon Lip Liner blyant i plommevin Revlon Colorstay Sparkling Eyeliner Green Sparkle Revlon Colorstay Sparkling Eyeliner - Brown Spark Lakme Absolute Shine Line: Black Eyeliner Maybelline Eye Studio Varig Drama Gel Eyeliner (Svart)

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: