Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Budsjett Makeup og hudpleieprodukter for en nybegynner: Spør IMBB - HåR 2023
Budsjett Makeup og hudpleieprodukter for en nybegynner: Spør IMBB - HåR 2023
Anonim
Pragya M. spør:
Pragya M. spør:

Hei,

Jeg kom nylig over bloggen din og fant det veldig interessant, spesielt for en 24 år gammel jente som meg som nylig begynte å bruke sminke og har lite kunnskap om det. Nylig har jeg lest mange sminkeblogger, men trodde jeg skulle skrive til deg og se på innleggene dine der du prøver å dekke de produktene som er kostbare og også produkter som er billige.

Ok så her er mitt spørsmål:

Hva slags produkter skal jeg investere i når jeg egentlig ikke har råd til de dyrere. Jeg har nettopp startet med min første jobb og prøver å få endene til å møtes og administrere økonomien og selvfølgelig ikke over å bruke og spare litt (som jeg ikke har lykkes til å lykkes til ikke). Nylig kjøpte jeg Body Shop vitamin E kremrenser og det var som for Rs. 795 og så var jeg som om dette er for mye for meg, så for toneren måtte jeg gå til Ayur's Herbal Toner med Aloe Vera.

Kan du virkelig hjelpe meg? Skal jeg sende produktlister som jeg eier for å veilede meg? Jeg vil virkelig bruke smart og se bra selvfølgelig.

Håper å få svar fra deg veldig sooon.

Damens Gold Radiance Youth Reviving Eye Cream

Dammer Gold Radiance Youthful Night Repair Rene og klare morgenburstfruktinfusjoner Reviving Cleanser Beste under øye kremer for å redusere mørke sirkler VLCC Skin Defense Almond Under Eye Cream Neutrogena Fine Fairness Eye Cream Bobbi Brown Extra Repair Eye Cream Opprinnelser GinZing Forfriskende Øyekrem

Populært emne