Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Bliss Fat Girl Scrub Review - HUDPLEIE 2023
Bliss Fat Girl Scrub Review - HUDPLEIE 2023
Anonim

Bliss Fat Girl Scrub Review

Hva det er: En hudutjevning, stimulerende kropps exfoliator for de mindre enn perfekte delene.
Hva det er: En hudutjevning, stimulerende kropps exfoliator for de mindre enn perfekte delene.

Hva det gjør: Bliss FatGirlScrub arbeider for å fremme sirkulasjon gjennom peeling og massasje, polering med 60 prosent Himalayan rosa salt for å slough av død hud og la en silkeaktig finish.

Hva mer trenger du å vite: Dette hudpleiemiddelet øker penetrasjonen og effektiviteten til andre produkter. Dette er ikke et vekt- eller fettprodukt.

Ingredienser:

Image
Image

Foreslått bruk:

-Massasje kraftig på våt hud ved å bruke sirkulære bevegelser og skrubbe oppover, skyll deretter godt. - Som en del av kroppens bedre rutine, bruk i forbindelse med vanlig mosjon, et sunt kosthold, vanlig kraftig massasje og resten av Bliss fatgirlslim®-regime.

Pris: Rs 2.300 / $ 38 ca.

Min erfaring med Bliss FatGirlScrub:

Jeg har gjennomgått noen Bliss produkter i fortiden. Siden jeg hadde god erfaring med dem, tok jeg opp et par flere produkter mer enn en måned tilbake. Jeg har brukt dem en stund. Det er på tide jeg gjennomgikk dem.

FatGirlScrub (jeg hater navnet 😛) er faktisk en cellulittskrubbe. Det er i utgangspunktet en saltskrubbe som gir deg en jevn hud og vil hjelpe deg med å bli kvitt død hud. Jeg personlig kropsavhengige. Jeg får inngrodd hår ganske ofte, så jeg sørger for at jeg skrubber ganske ofte for å holde huden min i god stand.

Den har sitt eget sett med fordeler og ulemper.

  • Dette er en vakker rose rosa saltskrubbe som er gjennomvåt i peppermynte og grapefruktkstrakt.
  • Det følger godt med den våte huden og gir god tid til å skrubbe før den løses i huden. Du må jobbe litt om gangen med denne skrubbingen. ellers ville skrubbene falle ned og forårsake spild av produkt.
  • Siden skrubben oppløses i huden din mens du bruker den, er det ikke noe røverkjøp for å rydde opp etterpå.
  • Det forlater huden veldig jevn og myk. Og det beste, lar ikke huden tørke i det hele tatt. Du kan helt hoppe over med fuktighetskrem etter bruk av dette.
  • Det lukter fantastisk - fersk peppermynte og sitrusy.
  • Jeg har ingen større cellulitt (takket være min skrubbende besettelse), men dette hjelper definitivt med å få huden til å bli jevnere og jevnere.
  • Det er en tøff skrubbe, så bruk den alltid på våt hud. Hvis du bruker den på tørr hud, kan du ende opp med utslett. Men på våt hud begynner det som en grov skrubbe og sakte oppløses i huden mens du blir jevnere.
  • Den kommer pakket i en bred åpnet munnkanne. Så mye som jeg liker ideen om lett å skole ut produktet lett fra krukken, har jeg også hygieneproblemer med det. Så jeg holder en plastskje praktisk med det alltid og tar nok produkt ut på en gang.
  • Bliss er bare tilgjengelig i Sephora, og sannsynligvis slutter Sephora med linjen her i India.
  • Den er fri for parabener

Samlet, en god skrubb men ingenting eksepsjonell. Også hvis du regelmessig skrubber kroppen din, vil du definitivt se en forbedring av det generelle utseendet til huden din. I India kan du enkelt finne noen veldig gode kroppsskrubb fra Forest Essentials og The Body Shop.

Vurdering: 3/5

Image
Image
Swatch
Swatch
Image
Image

Bliss Love Handler Review, Swatch Bliss Fabulips Sukker Lip Scrub Pout Polisher Review Hvordan å miste vekt i 4 uker-diett diagram for vekttap 10 gyldne regler for vekttap Enkle vekttap hjemmeøvelser Body Shop Spa Visdom Afrika Ximenia og Salt Scrub Review L'Occitane Verveine Body Salt Scrub Review Hvordan lage kroppsskrubbe hjemme Lush Ocean Salt Cleanser Review

Populært emne