Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Beste Pre Anti-Aging Hudpleie tips og rutine - HUDPLEIE 2023
Beste Pre Anti-Aging Hudpleie tips og rutine - HUDPLEIE 2023
Anonim

Til alle mine vakre lesere i slutten av 20-tallet, er dette for deg! Vi vet alle at vi i 40 år har rynker og fine linjer på grunn av aldring, men svært få vet at aldringsprosessen starter fra en alder av 25 som kalles pre-aging. Hvis vi begynner å ta vare på denne alderen, kan vi senke prosessen med aldring før disse linjene blir til rynker. Det finnes mange anti-aging kremer tilgjengelig i markedet, men nesten ingen merker fokuserer på pre anti-aging produkter. Prosessen med pre-anti-aging fortsetter til 35 år, og hvis ikke tatt vare på, går linjene rundt munnen, kråkefotene i øynene og mørke sirkler rundt øynene permanent. Deretter ser vi etter ansiktsløftbehandlinger, lagbehandlinger, botox og hva ikke, vi er klare til å til og med gå under kniven for å ha yngre hud, så hvorfor ikke starte med enkle hjemmehjelpemidler fra en tidlig alder.

Nedenfor er noen tips for å kontrollere, redusere og bekjempe aldring som inkluderer hudpleie, kosthold og treningsregime.
Nedenfor er noen tips for å kontrollere, redusere og bekjempe aldring som inkluderer hudpleie, kosthold og treningsregime.

1. Ansiktspakker:

 • Magisk pakke (fungerer som en termopakke).

Den beste hudspenningspakken er bare tilgjengelig for Rs. 30 / -. Fuller's Earth (Multani Mitti), spørsmålet er hvordan man bruker det, ikke bare med enkelt rosevann, men mer. Dette gjelder alle hudtyper - normalt, tørt, olje, akne utsatt, følsomt og det virker (vitser hverandre).

ingredienser:

 • 1 spiseskje (nivå den med fingeren) Fuller's Earth.
 • 1 ss olivenolje.
 • 1 egg.
 • Hårfarge børste.

Metode for å forberede:

Ta en bolle, sett 1 spiseskje Fuller jord i den. Nå legg til ett stort egg, bland det godt. Nå legg til 1 spiseskje olivenolje. Bland det godt. Dette er en magisk pakke.

Metode som skal brukes:

Først vasker du ansiktet med ansiktsvask. Denne pakken vil være litt rotete, så stå i nærheten av vasken for å bruke den. Denne metoden vil kreve at du bruker flere strøk. Start med den første kappen på ansikt og nakke, legg deg ned og la den tørke. Påfør den andre kappen og la den tørke. Fortsett å gjøre dette til blandingen er ferdig. Dette tar 30 til 45 minutter. Etter at den siste jakken har tørket, gni ansiktet fra underkjeven til kinnene. Gjør alt over ansiktet og vask det av med rennende vann. Følg det med toner og fuktighetskrem. Se gløden, det virker som om du har brukt et dyrt lysreflekterende fundament, tror du på meg! Påfør det hver uke, fikse en dag.

Husk, bruk ikke neste kappe uten å la den forrige kappen tørke, ellers pakken kommer av og det vil ikke fungere.

 • Hudskal av ansiktspakke:

Denne ansiktsmasken hjelper ikke bare å gjenopprette tetthet i huden, men fjerner også hudormer og døde hudceller. Egghvit er en naturlig hudspenningsmekanisme som er populær i øst for å opprettholde huden og holde glød.

ingredienser:

 • 1 egg (skilt fra eggeplomme).
 • 1 Vevpapir.
Image
Image

Metode for å forberede:

Slå egghviten i en bolle. Ta vevepapiret, legg det på ansiktet ditt og skape hull til øyne, lepper og nesebor.

Metode som skal brukes:

Påfør ett lag egghvit, nå foran speilet, legg papirpapiret på ansiktet forsiktig, trykk det litt. Etter å ha plassert tissuepapiret godt på ansiktet, bruk resten av egghviten og la den tørke. Hold denne pakken i minst 15 minutter. Etter at det tørker av, legg det mildt i vevepapiret, vil dette fungere som en avskallingsmaske. Du kan se at hudormer har redusert og huden ser en tone lysere enn før. Du kan søke det hver annen dag.

Kroppsmassasje:

Masser kroppen din med olivenolje hver uke. Prosessen med å massere kroppen din alene er kjent som ayurvedisk abhyanga. Masserer hjelper i blodsirkulasjonen, derfor er alle de mørke områdene og flekkene på kroppen vår, det er albuer, knær, ankler, bunnlinje, sidekurver blir alle i tone. Massasje hjelper også med å bli kvitt ledsmerter, leddgikt, noen hudproblemer. Olivenolje letter også hudtonen.

ingredienser:

De to beste masserende oljene er olivenolje / mandelolje. Vi kan legge mandelolje til olivenolje for å få fordeler av begge.

Image
Image

Fremgangsmåte for fremstilling:

Ta ca 1/4 bolle med olje og mikrobølgeovn i 15 sekunder før du går på badet. Hvis det er nødvendig, kan du legge til en spiseskje med mandelolje etter oppvarming av olivenolje.

Metode som skal brukes:

Start med en liten mengde olje i hendene, begynn å forsiktig gi olje i hodebunnen. Masser oljen i hodebunnen og håret med fingertuppene. Kraftig arbeid ned kroppen din til oljen har blitt massert inn i hver del av kroppen din. Bruk lange slag på dine lemmer og sirkulære slag over alle leddene dine, bryst og mage. Tilbring ekstra tid på områder som er mindre integrert (for noen er dette lår, skinker, bryst). Ta god tid til å massere sålene på føttene dine, da dette kan ha en spesielt avslappende og beroligende effekt. Skyll av oljen i dusjen. Unngå massasje i regntiden på grunn av fuktighetsnivået, men det er det beste regimet å følge om vinteren. Avhengig av muligheten, prøv å gjøre det to ganger i uken, vil jeg foreslå. Hvis ikke mulig, så minst en gang i uken.

2. Kosthold:

La meg gi deg en hemmelighet, husk alltid koden ACE OMEGA, det vil si fruktene / grønnsakene som inkluderer ACE OMEGA i noen form, er en god kilde til anti-aldring, uavhengig av før og etter.

Full form for ACE OMEGA: Vitamin A, C, E og Omega 3, 6 og 9

 • Grønn te: Det hjelper å rense kroppen fra innsiden. Begynn med en kopp om dagen og øk opp til 3 kopper. Grønn te bidrar til å redusere prosessen med aldring og gir en sunn glød på ansiktet. Som det er en antioksidant, hjelper det å redusere kviser, mørke flekker og sløvhet i ansiktet naturlig uten bivirkninger og ja bidrar også til å lette hudtonen.
Image
Image
 • Salat:Ha en tallrik full av salater inkludert agurk, tomater, gulrot, dryss litt granatäpple på toppen og legg til litt steinsalt med en klemme på sitron. Agurk er 75% vann, forbedrer derfor huden fra innsiden, tomat hjelp til reparasjon av døde celler og gulrot opprettholder hemoglobinfaktoren. Sitron (vitamin C) og steinsalt forbedrer fordøyelsen.
 • Kosttilskudd: Inkluder kosttilskudd av sink, vitamin C og vitamin E. Vi får ikke tilstrekkelig mengde sink, vitamin C og E i vårt daglige kosthold, derfor er det en god ide å konsumere dem i form av tabeller og kapsler.

Det må tas om 15 dager av og på, dvs. merker datoen du begynner å ta disse kosttilskuddene og forbruker dem i 15 dager, og deretter stopper dem i 15 dager, dette gjør ikke kroppen din vane til det.

 • Linfrø: Linfrø er lett tilgjengelig i dagligvarebutikker eller supermarkeder. De er fulle av omega 3, 6 og 9 som reduserer aldrende effekten, holder oss fra osteoporose og for diabetikere, holder blodsukkernivået i kontroll. Ta en skje med linfrø sammen med et glass melk ved frokosten.
 • Frukt kjent for anti-aldring: Alle slags bær er rik kilde til anti-aldring, nemlig jordbær; blåbær; tranebær; bringebær; stikkelsbær, druer. Granateple og ananas er også rik kilde til anti-aldring. Sett inn olivenolje i salat og nøtter til frokosten din.

3. Trening: Wakey Wakey! Treningstid! Gjør dette ditt alarmvarsel på mobilen din. Våkn opp 10 minutter tidlig, begynn å trene tre dager i en uke, yoga er den beste form som hjelper i detox, forynge og hjelper også vekttap.

Åndedrætsøvelse: Det er en fin måte å vekttap, de-stress, detox og ja, hjelper til med rensing av systemet. Anulom Vilom, Pranayam og Kapalbhati tar ikke mer enn 5 minutter og likevel veldig nyttig for resten av livet.

 • Uttanpadasana:Denne asana bidrar til forbedret blodsirkulasjon og lar ikke rynker lett komme på ansiktet. Sirkuler bøllene og aldri la deg komme overfor forstoppelse, som et resultat du har klar og glødende hud.
 • Surya Namaskar:Den består av 8 asanas, det er en full øvelse i seg selv. Lær den over Youtube og start med å ikke utføre mer enn 3 sett. Begynn med 1 sett og ta til 3 sett.

Håper du likte artikkelen, dine forslag og kommentarer er hjertelig velkommen 🙂

Bildekilder: 1, 3, 4.

Beste Aloe Vera Gels tilgjengelig i India 12 Best Dove Hair Care Products Kareena Kapoors beste frisyrer 23 beste grunnlag for indisk brude makeup 20 beste arabiske Mehandi design for hender og føtter Botanica Anti-Aging Cream Garnier Wrinkle Lift Anti-Aging Cream Olay Total Effects Anti Aging Serum Kroppsbutikken Natrulift Anti Aging Hudpleie Hudpleie Tips for Summers 5 enkle hudpleie tips for ville-være bruder 6 Vanlige hudpleie tips Vinter hudpleie tips for tørr hud Hudpleie Rutine Normal til tørr hud Min hudpleie og hårpleie rutine Hudpleie rutine for kombinasjon hud Oily Combination Skin, Acne Prone Hudpleie Rutine

Populært emne