Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

L'Oreal Paris Lucent Magique Blush Sunset Glow Review, fargeprøver - SKJøNNHET 2023
L'Oreal Paris Lucent Magique Blush Sunset Glow Review, fargeprøver - SKJøNNHET 2023
Anonim

L'Oreal Paris Lucent Magique Blush

3 fargepigmenter gir en umiddelbar rosenkrem, sunn glød Blushen er lett å bære og etterlater huden behagelig Gjør kinnene mer fulle, mer strålende og ungdommelige. Reflekterende pigmenter fanger opp og skaper lyset for å gi den perfekte gløden.

Image
Image

Pris:

INR 850

Jeg bestilte dem alle på nettet og var veldig fornøyd med tjenesten på nettstedet jeg bestilte det fra. Da jeg bestilte dem, ble de nylig lansert og ikke på rabatt, nå får du dem med litt rabatt også. Uansett kjøpte jeg hovedsakelig dem alle fordi jeg bruker blushers hele tiden, og disse emballasjen og farger og stripe eller stangform av fargene virkelig appellerte til meg, jeg elsker disse shimmerbaren slags produkter og dermed fikk jeg dem alle.

Image
Image
Image
Image

emballasje:

Emballasjen ser så høyt ut som noen av oss ville gå svake i knærne, jeg må innrømme at jeg søkte dem som en samleobjekt og fikk dem alle på grunn av speilfinishemballasje og speilet kompakt og børsten, alt er flott og mye mer enn prisen på produktet, fantastisk jobb L'Oreal.

Image
Image
Image
Image

Tekstur:

Først fant jeg ikke dem så myke, faktisk var en av nyansene i midten også litt kalkaktig. Men da jeg brukte dem med børsten, var de ganske gode, en eller to swipes gjorde jobben. Det er noe pudder som flyr her og der uten tvil, men generelt fungerer rødmen og viser seg på kinnene godt.

Image
Image

pigmentering:

Jeg er ikke så imponert over pigmenteringen av den matte skyggen-den mørkere, senteret er pulveraktig og den øverste er kalkaktig. Selvfølgelig er disse byggbare, men ikke veldig flotte. En myk til middels børste vil gjøre jobben i fargen for å dukke opp pent. Når du snupper med fingrene, blir det ikke noe farge opp.

Farge:

Det er en matt mørkbrent oransje, et glimmerhøyde og en lett ferskenfarge. Du kan faktisk bruke vinkelborsten til å plukke og plassere nyanser akkurat slik, fargen kan plasseres som høydepunkt og rødme på kinnene. Hvis du bruker en mindre børste, kan du hente høydepunktsskyggen og bruke den slik. Fargene er lette, derfor kan de ikke dukke opp på mørk hud, de vil se flekkete, varme og nøytrale lyse hud kan bruke dette, på meg ser fargene for varmt ut. Jeg trenger kjølige tonede rødmer.

Image
Image

Varig kraft:

Blushen varet meg i 3 timer og ingenting mer, på en primer og fundament. Jeg vil si at finishen er som et høydepunkt, det er en glansglans, derfor kan fargene smelte, men noen skimmer eller glans ville bli etterlatt etter to timer.

Image
Image
Image
Image

Anbefaling:

Anbefales kun for tørr hud! Olje og porer ridd hud kan bli uthevet på en dårlig måte siden denne rødmen har en glitrende glans. Den røde huden vil elske den korale gløden denne blusheren gir. Pigmenteringen og mykheten kan bli bedre. Også hvis du tror at varme rødmer passer deg, så gi den en gå, da det er en veldig varm koral. Det er med rette navngitt solnedgangglød. For meg er dette mer av et høydepunktspalett.

IMBB-vurdering:

3.5/5

Populært emne