Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Zara Woman Oriental Eau de Toilette Review - MOTE 2023
Zara Woman Oriental Eau de Toilette Review - MOTE 2023
Anonim

Zara Kvinne Oriental Eau de Toilette

Hei venner,

Håper det går bra med deg. Det har vært lenge siden jeg skrev en anmeldelse. Jeg nøt salgssesongen denne gangen og kjøpte mye klær, sko, vesker, parfymer. Den ene butikken der jeg elsker å handle i salget er Zara. Jeg har blitt en stor fan av det og bli gal når jeg går til sine butikker. Jeg føler at hvert design er så unikt og stilig og alltid elsker å plukke så mye. Jeg plukket noen parfymer også fra Zara og her er anmeldelsen av den som jeg elsker mye i disse dager.

Image
Image

Pris: Rs 890 / - for 100 ml

ingredienser:

Image
Image

Min erfaring med Zara Woman Oriental Eau de Toilette:

Jeg ville begynne med emballasjen. Jeg elsket den sjenerøse, enkle, stilige firkantede glassflasken med et svart lokk. Det føles hyggelig å holde en stor parfymeflasker. Med hensyn til duften er det i utgangspunktet en søt blomsterduft mer av ros med undertoner av vanilje, karamell og sandeltre. Jeg personlig ikke liker rose dufter, men i denne parfymen er rose duften ikke overveldende i det hele tatt. Igjen kombinasjonen av vanilje gjør en flott kombinasjon. Det er veldig hyggelig og beroligende og passer for kvinner i alle aldre. Det er veldig mye en sommer duft og følte det var mer egnet for dagen. Oppholdsstyrken er anstendig og kan lett brukes til kontor hver dag.

Prisen er veldig rimelig og parfymen bør prøves minst én gang i det hele tatt hvis tilgjengelig.
Prisen er veldig rimelig og parfymen bør prøves minst én gang i det hele tatt hvis tilgjengelig.
Image
Image

Pros av Zara Woman Oriental Eau de Toilette:

• Rimelig • Enkel, stilig emballasje • Flott sommerlig duft. • Egnet for alle aldersgrupper

Image
Image

Ulemper med Zara Kvinne Oriental Eau de Toilette:

• Tilgjengelighet av Zara-butikker kan være et problem. • Anstendig oppholdskraft

Vurdering: 4/5

Gi meg beskjed om dine erfaringer med Zara Woman Oriental Perfume. Elsker dere alle.

Zara Woman Cherry EDT Naturlig Spray Zara Rose eau de toilette Zara Women Chocolate EDT Natural Spray Zara Black Peony Perfume Review Zara Woman Fruktig EDT Natural Spray Review Zara Silk EDT Review Hva og hvordan å handle på Zara Adidas Pure Lightness Eau De Toilette Armani Code Sport Eau De Toilette Lacoste glede av rosa Eau de Toilette Davidoff Cool Water Woman Eau De Toilette Ralph Av Ralph Lauren Eau de Toilette Blomst av Kenzo Eau de Toilette Annick Goutal Petite Cherie Eau de Toilette Chanel nr. 19 Eau De Toilette Dior Addict 2 Eau De Toilette

Populært emne