Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

L'Oreal Professional Mythic Oil Shampoo Review - VEKTTAP 2023
L'Oreal Professional Mythic Oil Shampoo Review - VEKTTAP 2023
Anonim

L'Oreal Professional Mythic Oil Shampoo Review

Av Snigdha Shaw

Hei alle sammen,

Dette er mitt første innlegg, og jeg skal gjennomgå et hårpleieprodukt som jeg har brukt ganske lenge - L'Oreal Professionnel Mythic Oil Shampoo. Nevner om hårtype - håret mitt er naturlig tykt og bølget, og jeg fikk håret mitt rettet for tredje gang. Denne gangen ble L'oreal Xtenso brukt på håret mitt med prokeratin og dampaktivert teknologi som opprettholder proteinblokken av håret og dermed reparerer skadet. Stylisten foreslo L'Oreal Mythic Oil Shampoo, og jeg kjøpte den da produktet virket ganske overbevisende. Jeg har brukt det i mer enn et år, og her er min mening om det.

Image
Image

Pris:

Rs. 750 for 250 ml.

Produktbeskrivelse:

En luksuriøs rensing opplevelse, L'Oréal Professionnel Mythic Oil Shampoo, lar håret ditt føles vakkert tamed, håndterbart og ser skinnende ut. L'Oréal Professionnel Mythic Oil Shampoo er aldri så luksuriøs og egnet for alle hårtyper. Beriket med en helt spesiell blanding av argan- og bomullsfrøoljer gir denne sjampoen ikke bare en forfriskende og rensende opplevelse, men etterlater håret nært næring, super glatt og i toppetilstand.

ingredienser:

Argan Oil: brukes i århundrer av marokkanske kvinner, Argan Oil er rik på vitamin E og omega 3 oljer. Det absorberes lett inn i håret for å dype næring og gi kontroll. Bomullsfrøolje: Naturlig lett i vekt Denne oljen gir næring og ekstrem mykhet til håret en vektløs finish.

Image
Image

Avokado olje: er naturlig lett olje med intense nærende og skinnende fordeler. Druefrøolje: Druefrøolje er kjent for sine ernæringsmessige egenskaper, og er også svært konsentrert i essensielle fettsyrer og linolsyre, en av de kraftigste antioksidanter i verden.

Veibeskrivelse:

Påfør 1 til 2 pumper til vått hår. Massasje i en skum. Skyll godt.

emballasje:

Emballasjen er en veldig fin ugjennomsiktig flaske, slik at du kan se hvor mye som er igjen i den. Det er en pumpe festet som gjør det mer praktisk å bruke.

Tekstur:

Gjennomsiktig rennende væske, men tykk i konsistens.

Min erfaring med L'Oreal Professionnel Mytisk oljeshampo:

Jeg elsker absolutt denne sjampoen. Jeg har brukt dette med L'Oreal Mythic Oil Masque, og det gir best resultat når det brukes med masken. Det er en gjennomsiktig væske og lår veldig bra. Jeg har brukt denne sjampoen siden jeg fikk håret mitt rettet for andre gang, og siden da har jeg ikke hatt noen klager. Det var en markert forskjell da jeg brukte den for første gang, og håret mitt har fortsatt skinn og mykhet. Det er en luksus og en godbit for håret mitt som sjampoen har arganolje, bomullsfrøolje, avokadoolje, druefrøolje, noe som gir en lett opplevelse til daglig bruk.

Produktet har opprettholdt og balansert hårets naturlige oljenivåer ved forsiktig å rengjøre og redusere olje på roten. Håret mitt føles smidig, rent, skinnende og sløvhet etter at mitt første hårrett har blitt helt forsvunnet. Dette er en perfekt "etter rette" hårpleie sjampo.
Produktet har opprettholdt og balansert hårets naturlige oljenivåer ved forsiktig å rengjøre og redusere olje på roten. Håret mitt føles smidig, rent, skinnende og sløvhet etter at mitt første hårrett har blitt helt forsvunnet. Dette er en perfekt "etter rette" hårpleie sjampo.

Pros av L'Oreal Professionnel Mytisk Olje Shampoo:

 • Fantastisk formel som fungerer for mitt rett hår, bekjemper kjedelighet.
 • Stor detanglende effekt, gjør håret skinnende og glatt.
 • Parabenfri formel.
 • Mykner håret med vektløs finish.
 • Absorberer i hår som gir dyp næring.
 • Balanser hårets naturlige olje.
 • Renser hår, reduserer olje på roten.
 • Fin ren lukt som forblir på håret selv etter to dager med shampooing! Jeg føler at jeg nettopp har kommet ut av salongen etter å ha brukt dette.
 • Kontrollerer frizz fantastisk. Fungerer bra for ikke-rettet kjedelig hår som min mor har brukt dette, og hun er helt fornøyd med resultatene.
 • Emballasje er problemfri.

Ulemper med L'Oreal Professionnel Mytisk Olje Shampoo:

 • Tilgjengelighet, som det er ment for bruk i salong, har bare få salonger det.
 • Flasken er ikke reisevennlig.
 • Det er dyrt (selv om en flaske varer meg i 4 måneder med 3 dager i uken).

Vil jeg anbefale L'Oreal Professionnel Mythic Oil Shampoo?

Ja definitivt, som jeg er på min tredje flaske, skal jeg kjøpe dette igjen.

IMBB Rating:

4.75/5

L'oreal Professionnel Liss Ultime Shampoo L'oreal Professionnel Shine Perfekt Serum Liss Ultime L'Oreal Professionnel Absolut Reparer Cellular Shampoo L'Oreal Professionnel Serie Expert Force Vector Glycocell Forsterkende Anti-Breaking Masque L'Oreal Professionnel Constructor Techni Art Heat Protectant L'Oreal Professional Mytisk olje-rik olje L'Oreal Elvive ekstraordinær olje Matrix Biolage Deep Smoothing Shampoo Loreal Instant Clear Anti Dandruff shampoo L'Oreal Total Repair 5 Shampoo og Conditioner Organix Brasiliansk Keratinterapi Sjampo og Conditioner

Populært emne