Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Nighttime Beauty feil å unngå - HåR 2023
Nighttime Beauty feil å unngå - HåR 2023
Anonim

Nighttime Beauty feil å unngå

Jeg tror det er tilfelle for oss alle - energiene våre dør ned til nullnivå om natten og bevisst eller uvitende, vi vil begå visse skjønnhetsblundre som vi ideelt sett ikke bør. Når du sover om natten, reparerer kroppen din og huden seg selv, så du bør gjøre de riktige tingene før du treffer sengen slik at kroppens celler går gjennom helbredelses- og reparasjonsprosessen jevnt. Hudceller går gjennom regenereringsprosessen om natten, og du bør unngå visse ting som kan skape ødeleggelse for hud, hår og skjønnhet. I dette innlegget tar vi opp noen skjønnhetsfeil du bør helt unngå, slik at du ikke våkner opp med zits, kviser og kjedelig hud om morgenen.

Image
Image

1. Ikke fjerner øyesminke helt:Du ønsker ikke å våkne opp med puffete og hovne øyne, ikke sant? Gjør det et poeng å ta av øyet sminke helt med en god øye makeup remover / olje-basert sminke remover. Våre forslag vil være TBS Camomile Overdådig Cleansing Butter og L'Oreal Gentle Eye Makeup Remover.

Image
Image

2. Ikke pusse tennene om natten: Tannleger og skjønnhetseksperter er enige om at børsting av tenner før du trykker på sengen, vil holde tennene i god stand og også holde munn lukt i sjakk.

3. Sove på skitne puter: Hvis du våkner hver eneste dag med utbrudd på ansiktet, husk å bytte putehode. Du kan gjøre alt riktig i ditt nattlig hudpleie regime, men en skitten pute kan ødelegge huden din helt.

Image
Image

4. Hopp over håndkrem: Som tidligere nevnt, forynges kroppen din om natten, og i stedet for å våkne opp med tørre hender, vil du elske hvor myk og myk hendene føles om morgenen hvis du husker å skikkelig fukte hendene med en god håndkrem om natten.

Image
Image

5. Ikke bruk løst og behagelig klær:La huden puste seg ved å ha på seg løse og komfortable klær. Noen ganger har du kanskje ikke nok energi til å komme deg ut av partiet antrekk, men husk å komme inn i komfortable klær før du treffer sengen.

6. Drikke kaffe og te før sengetid:Kaffe og te kan holde deg våken og våken gjennom natten og trekke de dyrebare timene fra skjønnhets søvn. Drikk en varm kopp sjokolade for å få en god natts søvn.

7. Binde håret tett:Hvis du bærer håret tett, kan det skade håret ditt og svekke hårrøttene. Hvis du må holde håret av ansiktet ditt, flett det opp i løse fletter.

8. Sove med sminke på: Å sove med sminke på ansiktet ditt er en synd. Sove med sminke på kan føre til tilstoppede porer og akne breakouts. La huden puste når du sover og sørg for at ansiktet ditt er helt rent.

9. Skipping Øyekrem:Behandle øynene til en god øyekrem slik at du våkner opp til lyse og lykkelige øyne. Det er også en god tid å behandle dine øye-sirkler også.

10. Ikke gå til sengen tørst:Vann hjelper kroppslige funksjoner til å løpe jevnt. Du må ordentlig hydrere kroppen din fordi den hjelper til med å rydde opp toksinene fra kroppen din mens du sover, men det betyr ikke at du trenger å drikke liter vann før sengetid fordi det ville bety hyppige loo pauser som ville forstyrre søvn. Drikk et glass eller to, det er nok.

I tillegg, for en god natts søvn, husk å ta et avslappende bad med beroligende essensielle oljer som lavendel og kamille. Lys opp noen parfyme stearinlys kan også gjøre underverk for å slappe av og forynge deg.
I tillegg, for en god natts søvn, husk å ta et avslappende bad med beroligende essensielle oljer som lavendel og kamille. Lys opp noen parfyme stearinlys kan også gjøre underverk for å slappe av og forynge deg.

Bildekilder: 1, 2, 3, 5.

Beste nattkrem tilgjengelig i India Noen skjønnhetsfeil vi gjør i skynd deg Noen vanlige spørsmål om IMBB og deres svar Oransje og Grønn Eye Makeup med noen Gold Tutorial Skjønnhetsfeil som gjør at du ser gamle ut 56 Chambor leppestift bilder, stikkprøver, leppeprøver 35 Colorbar Creme Touch Lipstick-bilder, fargeprøve, Lipstopper Alle MAC Lipsticks Photos and Swatches MAC Rød leppestift Chanel Rouge Coco Shine leppestift Bilder, stikkprøver, leppeprøver Slik løser du Common Makeup Mistakes Topp 5 Fyll opp feil 7 motefeil du ikke visste om Topp 5 feil å unngå mens du bruker Mascara! Hvordan unngå Blotchy Eye Shadow 6 Kjemikalier som skal unngås i skjønnhetsprodukter 7 Hjemmelagde Remedies for Hair Split Ends

Populært emne