MUA Pearl Eye Shadow in Shade 28

Hallo jenter, I dag er jeg her med et annet produkt fra MUA. Og det er en rustfarge fra pearly eye shadow range; tidligere hadde jeg også vurdert den vakre Aqua grønn skyggen.

Produktbeskrivelse: Enkle øyenskygger som er superhøye pigmenterte, glatte og enkle å påføre, er må-ha-elementet fra MUA. De er barga-licious prisen på bare £ 1 hver og de kommer i 34 fantastiske nyanser fra lyse til naturlige farger. Lag et dramatisk utseende med tre eller fire i ett blikk, eller bare sveip det ene over øyet for å vaske farge.

Omg, vi elsker bare disse øyeskyggene! Du kan til og med bruke noen av dem som blushers! Utseendet du kan skape er uendelig ... fortsett, samle dem alle sammen!

Pris: £ 1 og INR 615 ca. Prisene varierer.

emballasje: Øyenskyggen kommer i en søt, liten avrundet sort panne med gjennomsiktig hette, slik at du lett kan oppdage skyggen, på baksiden av det er skyggenummer og ingredienser nevnt. Jeg elsker hvor liten og reisevennlig pannen er, den kan lett passe i vesken din for berøringer.

Jeg tar på MUA Pearl Eye Shadow i skygge 28

Skygge: The Shade no. 28 er en veldig fin varm tonet coppery bronse skygge. Og jeg elsker slike varme tonete øyenskygger, som virkelig komplimenterer hver hudtone og gir effekt av naturlig definerte øyne. Skyggen er perfekt for hver dag, bruk på kontorer og for fester også, hvis du planlegger å ha nøytrale, men sexy øyne.

Textur og pigmentering: Øyenskyggene hevder å være perle, og ja de er myke, glatte og har en pulveraktig kremaktig tekstur til den. De er ikke krittete på noen måte, det føles veldig mykt å berøre det i pannen, for eksempel føler det seg svampete. Det er veldig enkelt å bruke fargen på øyelokkene med fingre eller børster også. Øyenskyggen er virkelig rotfri; Det vil ikke være noe å falle ut under søknad. Den gjelder på en veldig fin og ren måte. Skyggen har virkelig en kremaktig, pearly glans og fullfører den. Fargebetaling av skyggen er fantastisk, virkelig fantastisk; Du kan alle se det i håndsprøver, bare en enkelt sveipe gir full farge på øynene uten grunnbunn, du trenger ikke å sveipe børsten flere ganger for å oppnå den sterke fargen på øynene.

Forbli kraft: Jeg har ikke funnet denne skyggen for å være veldig langvarig som de andre, men det klarte å holde på meg i 3 - 4 timer uten en primer (jeg har ikke oljede lokk), en mild fading av fargen kan være lagt merke til i varme, fuktige dager, når jeg ofte tørker eller gni øyelokkene mine, men de hadde anstendig oppholdskraft for prisen og også uten grunnbase. Jeg ville virkelig sammenligne disse med "Lakme" de, Lakme de har dårlig kvalitet og brenner hull i lommen også.

Pros av MUA Pearl Eye Shadow in Shade 28:

• En veldig fin varm coppery-skygge, det vi finner sjelden, med mindre i noen øyenskygge sett. • Komplimenterer hver hudtone. • Perfekt for kontor og festslitasje også. • Veldig myk, glatt og kremaktig tekstur. • Glir veldig lett på øynene. • Ikke kalkaktig i det hele tatt, finish er veldig kremaktig og pearly. • Den øker ikke. • Fargebetaling er stor, en sveipe gir den intense farge på øynene. • Emballasje er veldig søt og praktisk. • Pris kan virkelig være bra hvis du kjøper fra indisk nettside på tilbud. • Oppholdsstyrken er anstendig uten grunnbase. • Fades ut jevnt og fargen ser så godt ut.

Ulemper med MUA Pearl Eye Shadow in Shade 28:

• Deres tilgjengelighet i India. • Jeg tror at den perleformede, glatte teksten gjør at den glir av fra oljeaktige lokk eller i varme, fuktige klima.

Anbefaling: De er kjempebra skygger; Jeg vil virkelig anbefale denne nyansen til alle dere. Det vil pent komplimere kult til varm hudtone. Stor fargeavlønning, anstendig oppholdskraft, myk og glatt i tekstur, hva mer vil vi ha. Og hvis du kan ta dem i online tilbud, er de de beste erstatene for Lakme pearl eyeshadow serien. Dette kommer til å gå langt med meg, men når jeg vil løpe ut av denne skyggen, vil jeg definitivt kjøpe denne serien igjen.

IMBB Rating: 4/5. Far alle, jeg kommer virkelig tilbake snart med noen andre MUA vurderinger.

MUA Blusher in Shade 6 MUA Cream Blush Blossom MUA Pressed Powder MUA Professional Himmel og Jord Øyenskygge Palette MUA 24 Shade Immaculate Collection Palette MUA Blusher - Shade 5 MUA (Makeup Academy) Bronzer i skygge 1 MUA Lip Trio - Scarlet MUA Matte Perfect Foundation - Naturlig MUA (Makeup Academy) Matt Eyeshadow MUA Matte Perfect Loose Translucent Powder

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: