Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Colorbar Sheer Creme Lust Lipstick Summertime Review - VEKTTAP 2023
Colorbar Sheer Creme Lust Lipstick Summertime Review - VEKTTAP 2023
Anonim

Colorbar Sheer Creme Lust Lipstick Sommertid

Colorbar er revolusjonerende ny leppestift - Sheer Crème Lust er formulert med en spesiell kombinasjon av lette oljer og banebrytende polymerer som gir myk konsistens for å berike leppene dine med perfekt hold og uovertruffen lysstyrke. Disse spekteret av 12 spennende nyanser som vil legge til et helt nytt dybde, dimensjon og speillignende skinn til leppene dine. Alt fra nudder til motetoner gir dette sortimentet en silkeaktig tekstur og luksuriøs finish som gjør at leppene dine ser fabelaktig ut. Dette unike spekteret av lekre leppefarger vil gjøre at leppene dine glir med det våte utseendet på en glans og komfort og fargevennlighet av leppestift.

Image
Image

Pris

INR 750

Etter noen vakre pinks har jeg en koral dukker rød slags farge. Somrene har gått, men fortsatt er denne fargen noe du vil gjerne eie, jeg er sikker. Fargen er en lys koral med blanding av rødt og det er superpigmentert og kremaktig. Dette spekteret er veldig buttery, men jeg merker at noen nyanser er spesielt mer smuldrende og bruddproblemer enn andre. Denne føles veldig solid, og den er ikke så flaky eller smuldrende som den røde løpeskjermen.

Image
Image

Fargen er mer egnet til varme og nøytrale hudtoner og ikke for veldig kule hudtoner. Dette har ingen skimmer eller frost, men det er veldig glatt og pigmentert. Fargen er ikke tung, faktisk føles det veldig lett og ikke som å ha på seg noen leppefarger i det hele tatt. Fargen kan bygges opp til mer lys skygge eller neon korallrød, men generelt ser det ikke ut som kaket eller legger seg i leppelinjer.

Image
Image
Image
Image

Målet er glanset, men ikke veldig glanset som noen andre nyanser. Tørre lepper vil elske tekstur og det bløder ikke så mye som en kremaktig leppestift skal. Fargen etter en halv time oppfører seg bare og ser ut som en dyp leppefarge, ikke som å ha på seg en leppestift i det hele tatt. Fargen varer og varer nesten som en flekk (ja det gjør flekker på leppene) og det vil ha på minst 4 pluss timer, noe som er lite sannsynlig for en kremaktig leppestift. Fargen er veldig lys for dagslitasje, og mange kan ikke engang tør å bære den.

Image
Image
Image
Image

Jeg tror at USP av leppestift er den lyse pigmenterte tekstur og hvordan det avgjøres lenge, og føles fortsatt lys. Dette området har noen fantastiske nyanser, du må sjekke det ut.

Image
Image

Det er lysere i person

Image
Image

IMBB-vurdering:

3.75/5

35 Colorbar Creme Touch Lipstick-bilder, fargeprøve, Lipstopper Colorbar Creme Touch Lipsticks - 4 oransje nyanser Colorbar Creme Touch Lipstick - Dreamy Pink Fem Gold Creme Bleach Golden Glow Review Colorbar Creme Touch Lipsticks - Red Plum, Claret, Twilight Red Colorbar Creme Touch Lipstick Gå Orange MAC Se ren leppestift Colorbar Sheer Creme Lust Lipstick Red Carpet Review

Produkt sendt etter merke for overveielse.

Populært emne