Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

LA Splash Illuminating Highlighting Øyenskygge - Champagne Review - SKJøNNHET 2023
LA Splash Illuminating Highlighting Øyenskygge - Champagne Review - SKJøNNHET 2023
Anonim

LA Splash Illuminating Highlighting Øyenskygge - Champagne Review

Hei skjønnheter,

Håper du har en flott dag! I dag vurderer jeg en øyenskygge fra LA Splash. Dette er LA Splash Illuminerende Highlighting Eye Shadow i Champagne (Shade No. 19204).

Image
Image

Produkt detaljer:

 • LA Splash Cosmetics 'svært reflekterende enkeltpresset skygge gir flotte hverdagsfarger.
 • Farger er formulert for enkel blanding, jevn applikasjon og øye-lysende effekter.
 • Gjør øynene dine skinnende med lysende nyanser av denne svært reflekterende enkeltpressede skyggen.

Pris:

CAD $ 7,98 (pris varierer på tvers av butikker) for 2 gm.

Image
Image

Min erfaring med LA Splash Illuminating Highlighting Eyeshadow - Champagne:

LASplash er et merke jeg hadde kommet over bare nylig. Jeg har nå prøvd noen av deres øyenskygger og øye liners, og jeg finner at jeg virkelig liker sine produkter. Generelt er pigmenteringen god, og de er langvarige. La meg fortelle deg mer om denne øyenskyggen i skyggen "Champagne".

emballasje:

Øyenskyggen kommer i en liten rund kompakt med et skruelokk som lukkes sikkert og gjør det reisevennlig. Lokket har en gjennomsiktig topp som gjør det enkelt å se fargen i pannen uten å måtte åpne den. Øyenskyggen er preget med et veldig floral mønster.

Image
Image

Farge:

"Champagne" -skyggen er en nydelig skinnende lys gullskygge. Du kan velge å bruke den over lokket ditt, sammen med en mørkere skyggelegg, eller du kan også lagre den med en annen farge på toppen av dette. For eksempel hvis du bruker den på toppen av en rosa øyeskygge, vil du få en vakker rose gullskygge! Selvfølgelig kan du gjøre det noen nyanse du kan tenke på.

pigmentering:

Fargebetaling av denne øyenskyggen er veldig bra. En swipe gir deg et fint gull øye utseende.

Image
Image

Tekstur:

Tekstur av denne øyenskyggen er veldig myk. Det er ganske enkelt å blande, som det hevder å være. Som med enhver øyenskygge, må du passe på at du tapper overskudd på børsten din før du bruker fargen på øyelokket.

Bli ferdig:

Denne øyenskyggen har en glansfarge, men ingen glitter. Det hevder å være laget av svært reflekterende pigmenter og å få øye-lysende effekt, som jeg helt enig med. Du kan bruke denne skyggen i øvre hjørne av øynene for å lyse øyet ditt eller til og med over hele lokket for en fin festlig øyeutseende.

Image
Image

Longevity:

Levetiden er veldig bra. Selv uten en primer, varede de på mine oljeaktige lokk i over 8 timer. De krever ikke eller visner eller flekker.

Image
Image

Fordeler med LA Splash Illuminerende Marker Øyenskygge - Champagne:

 • Vakker champagne farge.
 • Kan brukes alene eller lagdelt med andre nyanser for å legge til en gylden glød til enhver nyanse.
 • Lyser øynene.
 • Flott pigmentering.
 • Myk tekstur med skinnende finish.
 • Lett å blande.
 • Varte i over 8 timer, selv uten primer.

Ulemper med LA Splash Illuminerende Marker Øyenskygge - Champagne:

 • Ikke tilgjengelig i India.

IMBB Rating:

4.5/5

Vil jeg anbefale LA Splash Illuminating Highlighting Eyeshadow - Champagne?

Jeg slutter som denne øyenskyggen og føler at den er ganske allsidig og gir en gylden glød til enhver nyanse, slik at den ser mer attraktiv ut. Det er også veldig pent som en helt skyggelegg. Sjekk det ut hvis du får en sjanse.

CoverGirl Wetslicks Fruit Spritzers - Guava Splash Bad og Kroppsarbeid Søt ert Kroppsplast Cinthol Splash Kjøling Dusj Gel Lakme Berik Lipcolor Classic # 353 Strawberry Splash Nike Up eller Down Body Splash for Woman Chanel Base Lumiere Lysende Makeup Base Purederm Lysende Arbutin Masque Colorbar Spotlight Illuminerende Lotion Stila Illuminerende Liquid Foundation Maybelline Dream Lumi Touch Highlighting Concealer Hvordan fremheve ansiktet ditt - Fotoopplæringen Pixi Fairy Light Solo Eye Shadow - No.2 Champagne Glow New York Color Sparkle Eye Dust Øyenskygge Pink Champagne Champagne og Bronse øye sminke opplæring MAC Eyeshadow Brown Down, Lucky Green, Naked Lunch 4 MAC Amber Lights Eyeshadow Dupes

Populært emne