Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Clinique Butter Shine Lipstick - Sjokolade Ice - SKJøNNHET 2023
Clinique Butter Shine Lipstick - Sjokolade Ice - SKJøNNHET 2023
Anonim

Clinique Butter Shine Lipstick - Sjokolade Ice

Hei alle sammen,

Jeg har ikke gjennomgått noen leppestift på en looooong tid, og så hvis det er ett produkt jeg desperat ønsket å vurdere nå, må det definitivt bli en leppestift. Lippestiften jeg vurderer er fra Clinique, fra Butter Shine-serien av leppestifter i skyggen Chocolate Ice, og skyggenummeret er 454. Les videre for å finne ut mer om det.

Image
Image

Produktbeskrivelse: Den creamiest, rikeste, mykeste leppefarge du kan forestille deg. Vår revolusjonerende gelformel gir glansen av glans, komforten til en leppestift. Drenker lepper i fuktig, frodig farge som glir på smøraktig, føles luksuriøst glatt.

Hvordan å bruke: Forbered leppene for farge. For å utvide leppestift slitasje, linje og fyll i lepper med Clinique lip liner; glid på leppestift med leppebørste.

Antall nyanser tilgjengelig: 18 Skygge: Sjokolade Ice; ren sjokolade med isete glans Avslutt: skinne Fargegruppe: Naturlig / N * des

Produktpris: $ 16 (jeg kjøpte den for rundt HKD 140)
Image
Image

Jeg tar på Clinique smør skinn leppestift i sjokolade Ice:

emballasje: Det første jeg elsker om Clinique-leppestifter er selvfølgelig den fantastiske emballasjen. Det kommer i en enkel, men stilig sølv metallisk emballasje. Og jeg tror ikke jeg må beskrive emballasjen mye fordi jeg antar at alle er klar over hvor vidunderlig pakket Clinque leppestifter er LOL. Tekstur: Tekstur av denne leppestiften er myk, kremaktig og lys som en balsam. Det føles nesten som om jeg bare har brukt en leppebalsam. Det føles ikke tungt på lepper som noen leppestifter gjør. Og ja, de kaller det "Butter Shine" av en grunn. 😀

Lippestiften er så glatt i tekstur og applikasjonen er jevnere. Det legger seg ikke i linjer på lepper, og heller ikke leppestiftet bløder.

Image
Image

Skygge: skyggen ser ut til å være en ekte mørk sjokoladefarge i røret. Men fordi leppestiften er super ren, når leppestiftet påføres leppene, ser det ut som en middels brun farge. Alt i alt er det en veldig slitesterk farge og en av de nyanser som kan brukes hele året. buildable: leppestiften er ren, men lett byggbar. Du kan ha på seg et lag med dette leppestiftet, og det vil gi et vakkert, blankt utseende på leppene, og flere strøk kan brukes til å gi lepper en fullverdig sjokoladebrun farge.

Image
Image
Image
Image

Longevity: Nå er det den eneste skuffende tingen om denne leppestiften. Dette er ikke en av de lange leppestifter som holder seg på lepper i 10 timer eller enda mer. Den forblir på mine lepper i 3-4 timer. Men da jeg kjøpte denne leppestiften, forventer jeg ikke at det skal være et lengre opphold lippie heller, fordi selvfølgelig jo mer kremaktig leppestift i tekstur, jo mindre blir det.

Image
Image

Pros av Clinique Butter Shine leppestift i skyggen Chocolate Ice:

• Vakker sjokoladebrun farge • Ren, men byggbar. • Kan også brukes som en leglans. • Flott emballasje • Sammenlignet med kvaliteten det tilbyr, er det ganske rimelig priset til $ 16. • Løsner ikke i fine linjer på leppene • Har ingen merkelig duft • Super, super, super myk og kremaktig i tekstur • Verdt hver krone brukt på den. • Veldig lett i tekstur; nesten føles som om jeg bare har brukt en leppebalsam på leppene.

Image
Image

Cons av Clinique Butter Shine leppestift i skyggen Chocolate Ice:

• Oppholder seg ikke på mine lepper i lengre tid enn 3-4 timer (selv om jeg ikke har noe imot å bruke leppestiftet noen få timer eller så) • Denne leppestiften har en glans, og selv om jeg ikke bryr seg glansen (faktisk jeg liker det), kan folk som liker matte leppestifter hoppe over denne leppestiften. • Dette er ikke en nøytral leppestift og bør derfor ikke forveksles med en. Det er en sjokoladebrun farge. Grunnen til at jeg sier dette er fordi mange mennesker kjøper brunt, fordi de kommer i nøytral / n * des-gruppe, men dette er bare en sjokoladefarge. • Når den bæres over en leppebalsam, forblir den ikke på lepper i 3 timer til og med • Og til slutt forlater leppestiften ikke mye av flekken bak. Jeg vet at dette punktet ikke teller som en ekte con, men det gjør det for meg. Jeg liker leppestifter som gir en stikk bak, slik at selv om jeg glemmer / ikke har tid til å påføre leppestiften igjen, ser ikke leppene mine brutale ut.

Vil jeg tilbakekjøp det / anbefaler jeg Clinique Butter Shine Lipstick - Chocolate Ice?

Jeg vil åpenbart kjøpe flere leppestifter fra Clinique i fremtiden, bare ikke denne skyggen fordi jeg skjønte for noen dager siden mens jeg organiserte min lippies-stash at jeg har altfor mange sjokoladebrune enn jeg selv trenger. Men jeg vil anbefale det til alle som ser en fin sjokoladebrun leppestift. Og ja, det er verdt alle pengene brukt på det fordi ingenting kan slå en Clinique-leppestift med hensyn til kvaliteten.

IMBB Rating:4/5

Korres Mango Butter Lipstick i Peach Review Elle 18 Color Pops Lipstick - Iced Chocolate Clinique Long Last Lipstick - Paprika Maybelline Color Sensational Lipstick Coral Crush Lotus Herbals Lipstick Carnation, Coral Pink Lip Liner Revlon Matte Eyeshadow Tempting Teal 006 Clinique Long Last Soft Shine leppestift Bamboo Pink Review Forest Essentials Lavender og Neroli Light Day Lotion

Populært emne