Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

NARS Multiple Maui Review - MOTE 2023
NARS Multiple Maui Review - MOTE 2023
Anonim

NARS Multiple Maui Review

Hei alle sammen,

I dag vurderer jeg for deg et annet flott produkt fra det berømte merket "Nars." Det er flere stiften i skyggen "Maui."

Image
Image

Produktbeskrivelse:

En multi-purpose pinne for øyne, kinn, lepper og kropp. Den unike, lette, krem-til-pulverformelen blander uten problemer for å gi ren alloverfarge, glitrende aksenter, konturer og dynamiske høydepunkter for alle hudtoner.

ingredienser:

Polymetylmetakrylat, Trietylheksanoin, Dimetikon, Hydrogenert Poly (C6-14-olefin), Cetyletylheksanat, Polyetylen, SorbitanSesquiisostearat, CeraMicrocrystallin (Mikrokrystallinsk Voks), CandelillaCera [Euphorbia Cerifera (Candelilla) Voks], C10-30 Kolesterol / Lanosterol Estere, Natriummagnesiumsilikat, Glycerin, tokoferol, Euterpe Oleracea (Euterpe Oleracea Fruktolje), Linfrøolje / Palmolje Aminopropandiol Estere, Aqua (Vann), Natrium Hyaluronat; Kan inneholde: Glimmer, Ci 77891 (Titandioxid), Ci 77491 (Iron Oxides), Ci 77492 (Iron Oxides), Ci 77499 (Iron Oxides), Ci 77163 (Bismuth Oxychloride).

Image
Image

Pris:

$39

Min erfaring med NARS Multiple Maui:

emballasje:

Dette produktet kommer i et vanlig slank svart rør med ordet NARS preget på det som er signaturen på hvert Nars-produkt. Røret i seg selv er det fløyelsete silkeaktig materialet som har en tendens til å tiltrekke seg mye smuss og fingeravtrykk og kan ikke rengjøres så lett. Bortsett fra det er vridningsmekanismen og hetten svært sikker og funksjonell. Jeg elsker slankhet og raffinement av Nars-produktene.

Image
Image

Skygge og tekstur:

Skyggen "Maui" er beskrevet som en støvete rose. Det er mer kult tonet og gjelder ikke så tungt i en sveipe. Mange swipes og blandinger er nødvendig for å oppnå ønsket intensitet på min NW23 hudtone. Denne fargen ser veldig bra ut når du velger et naturlig, ingen sminkeutseende og gir et dypt sett naturlig rosa flush som ser veldig naturlig ut. Det inneholder veldig lite skimmer hvis du ser røret tett, men jeg har ikke lagt merke til at de vises veldig fremtredende på huden min. Fargen ser nesten matt ut når den påføres, men det gir en naturlig glød.

Image
Image

Applikasjon:

Jeg har hatt dette i en stund, og det jeg har lagt merke til er at produktet over tid ikke gjelder som kremaktig og glir så enkelt som når jeg først fikk det. Produktet har en tendens til å tørke ut med tiden, og det gjør det vanskelig å bruke programmet, men selv da er det enkelt å blande dette produktet til huden. Du kan bruke fingrene eller til og med en liten stippel børste, og begge gjør jobben like bra. Over til påstandene om at det er et "flere" produkt. Jeg tror absolutt ikke at det virkelig lever opp til kravet. Når det brukes på øyet, har det en tendens til å falle på meg og gir ikke en god base for andre farger å holde fast på. På mine lepper skjønner fargen veldig pen, den tørker ut leppene mine forferdelig og har en tendens til å fremheve linjer på mine lepper. Så den eneste måten jeg bruker dette produktet på kinner som egentlig ikke gjør at jeg vil betale en høy pris for et produkt som hevder å være multifunksjonelt.

Image
Image

Oppholdsstyrke:

Den har en veldig god oppholdsstyrke. Det fortsatte å se frisk i 5-6 timer, og da er det litt lysfading, men på slutten av dagen er det fortsatt litt farge på kinnene mine. Jeg liker ikke den levende kraften på leppene som i løpet av en time med slitasje, mine lepper føles veldig tørre og ser så ille ut at jeg tar den av og bruker noe annet i stedet.

Parfyme:

Den har en veldig lett frisk duft som ikke er overveldende, heller ikke lengter det lengre.

Samlet sett er jeg ikke imponert over dette produktet med tanke på den høye prislappen som følger med. Det gjør en god jobb med en veldig naturlig ser rosa rødme, men jeg var skuffet over at det var "flere" bruk.

Image
Image
Image
Image

Pros av NARS Multiple Maui:

  • Veldig pen, kjølig tonet støvete rosa farge.
  • Gjelder ren, men intensiteten kan enkelt bygges opp med flere swipes.
  • Blanding er super lett og kan gjøres enkelt med både fingre eller børste.
  • Lett duft er ikke plagsom.

Cons av NARS Multiple Maui:

  • Emballasje tiltrekker seg mye smuss og fingeravtrykk, ikke lett å rengjøre.
  • Kremer når den brukes på øyet og gir ikke en god base for skygger å holde fast på.
  • På leppene gjør leppene mine super tørre og jeg foretrekker ikke å bruke den der.

IMBB Rating:

3/5

NARS Laos Matte Multiple NARS The Multiple Mini Set - South Beach, Orgasm, Copacabana Nars Siam Matte Multiple NARS Velvet Matte Lip Pencil - Cruella NARS Dragon Girl Velvet Matte Lip Pencil NARS Powder Blush - Torrid NARS Lip Liner Pencil - Jungle Red Inglot Matte Eyeshadow Refill # 388 Review Inglot Pearl Eyeshadow # 399 NARS The Multiple Orgasm for kinn, lepper, øyne og kropp Estee Lauder Kissable LipShine Maui Kiss No. 02 bareMinerals Blush Beauty

Populært emne