Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Topp 5 Professional Makeup Tips og triks - MOTE 2023
Topp 5 Professional Makeup Tips og triks - MOTE 2023
Anonim

Topp 5 Profesjonelle Makeup Tips

Hallo!

Make-up er en kunst. Vel i det minste for meg er det og ingen kunst er perfekt uten øvelse. De fleste av oss sitter noen ganger unna sminke enten fordi vi ikke er sikre på sluttresultatet eller fordi vi føler oss litt ubehagelige går ut med sminke fordi det endrer ansiktet vårt. Vel, herlige damer, hva er skaden i å legge til skjønnheten til noe som allerede er vakkert? Makeup betyr ikke nødvendigvis at vi må gå inn og forvandle ansiktet vårt. Make-up kan også brukes til å legge til bare en liten bit av finesse som gjør at en ser mer sammen. Jeg har samlet en liste over sminke ritualer som jeg følger og jeg håper at du vil gi dem en prøve, og at du liker innlegget.

Image
Image

1. Ikke ignorere brynene - Jeg har vært lidenskapelig med sminke så lenge jeg kan huske, men jeg har aldri lagt merke til brynene. Stor tabbe. Browser rammer ansiktet og uansett hvor mye sminke du legger på resten av ansiktet ditt, noe mangler hvis øyenbrynene ikke blir preparert. Ta tak i en øyenbrynpenn eller et øyenbrynssett eller til og med en matt øyenskygge som passer til browfargene dine, og start i dag. Jeg bruker en taupe øyenskygge for å fylle ut mine penner.

Lakme Black Eyebrow Pencil - Rs. 55
Lakme Black Eyebrow Pencil - Rs. 55

2. Tightlining - Tightlining er i utgangspunktet fôr din øvre lashline fra rett under den med kohl / liner akkurat som du ville din nedre vannlinje. Det gjør vippene ser tykkere ut og øynene blir større. Vi ignorerer å gjøre dette, men stol på meg, det legger til det lille noe som bare en eyeliner ikke. Tightlining er en vanskelig affære, og jeg synes det er ubehagelig også. Du får tak i det med tiden. Bare bruk din vanlige kohl blyant for dette.

Jeg bruker: Maybelline Colossal Kajal i svart - Rs. 149

Image
Image

3. Bronzer - Westeners bruker en bronzer å bringe farge til deres bleke hud. Vi trenger imidlertid en bronzer av en annen grunn. Når vi legger på et fundament, kan det ende med å se for lett eller unaturlig. Det er da at du bruker en bronzer for å varme opp sidene av ansiktet ditt for å matche resten av kroppen din. Det gjør underverk for meg, og jeg anbefaler dette trinnet. Bare ta en bronse eller en kompakt minst en nyanse mørkere enn fundamentet, og bruk en børste, bruk den fra siden av pannen til siden av haken din i en 3-bevegelse. Og husk å blande blandingblanding.

Jeg bruker: Body Shop Shimmer Waves i Bronze - Rs 1595

4. Kraften til et pulver - Foundation / Concealer er et vått / kremaktig produkt og er tilbøyelig til å smelte bort med tiden hvis du ikke setter det med et pulver. Vi undervurderer kraften i et presset pulver. Jeg bruker alltid grunnlaget først, så skjul eventuelle synlige, mørke flekker med en concealer og sett den deretter med et pulver. Det forhindrer ikke bare min sminke fra å flytte rundt, men gjør det også lenger. Det er pulver som gir deg dekning samt gjennomsiktig pulver tilgjengelig.

Jeg bruker: Bourjois Healthy Balance Unifying Powder - Rs. 710
Jeg bruker: Bourjois Healthy Balance Unifying Powder - Rs. 710

5. Tetting kurven med en vanntett mascara - Så vi krøller viskene våre og legger på en ikke-vanntett mascara. Viskene ser bra ut i et øyeblikk eller to, men da begynner mascara å veie viskene ned. Trikset er å bruke en vanntett mascara umiddelbart etter at du krøller dine friske øyne. Dette tetter kurven og gir deg krøllede vipper hele dagen.

Jeg bruker: Maybelline Falsies Vanntett Mascara - Rs. 399 - 425

Jeg håper du vil gi disse tipsene og triksene et forsøk og se forskjellen for deg selv. Jeg har lagt et fotografi av ansiktet mitt før og etter sminke
Jeg håper du vil gi disse tipsene og triksene et forsøk og se forskjellen for deg selv. Jeg har lagt et fotografi av ansiktet mitt før og etter sminke
Bildekilde
Bildekilde

Populært emne