Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Victoria's Secret Veldig Sexy Eau de Parfum Review - VEKTTAP 2023
Victoria's Secret Veldig Sexy Eau de Parfum Review - VEKTTAP 2023
Anonim

Victoria's Secret Veldig Sexy Eau de Parfum Review

Hei alle sammen!

Jeg er tilbake med gjennomgang av et annet produkt fra Victoria's Secret. Produktet som jeg vurderer i dag er "Very Sexy Now" eau de parfum. For en stund siden har jeg gjennomgått Very Sexy Now duftkremet og siden jeg virkelig likte den duften, trodde jeg at denne eau de parfum også må vurderes, slik at alle de flotte damene som ønsker å kjøpe denne, kan vite mer om det. Les videre for å finne ut mer om det.

Image
Image

Produktbeskrivelse:

Den sultry duften du kjenner og elsker, nå i en elegant, sofistikert ny flaske. Denne provoserende duften tepper huden med en forførende blanding av vaniljeorgid, solbrent clementin og midnattsbærbær.

 • Fragrance type: Warm.
 • Merknader: Vaniljeorid, solbrent clementin og midnattsbærbær.

Tips og triks:

Påfør pulspunkter og hvor som helst på kroppen som utstråler varme. Dette "aktiverer" duften, noe som gjør det unikt for deg. For langvarig duft, lag med Very Sexy Fragrance Lotion.

Pris:

$ 52 (men jeg fikk det for rundt $ 26).

Image
Image

Jeg tar på Victoria's Secret veldig sexy Eau de Parfum:

La meg begynne med å si at jeg nesten aldri kjøper parfymer fra Victoria's Secret, hovedsakelig fordi når jeg kan få duftdemper for en tredjedel av prisen på en parfyme, gir det ingen mening å bruke så mye penger på en parfyme. Få poenget mitt? Så uansett, da jeg så mye på denne duftlinjen (det var noe som 50% avslag hvis du kjøpte 3 produkter fra "Very Sexy" -området), tok jeg dette uten å tenke mye.

emballasje:

"Very Sexy" -linjen har en klassisk pakking av rød og svart, og det gjør også denne parfymen. Flasken er en gjennomsiktig rød mens hetten er svart. Det er ingenting over toppen om emballasjen, og jeg er høyt unimpressed. Men flasken er solid og reisevennlig.

Image
Image

Parfyme:

Jeg eier duften lotion også fra samme område, så det er blitt en rutine nå at når jeg bruker lotion, lagrer jeg det med denne parfymen også. Det lukter av vanilje og brombær og vanilje er en av notatene som jeg alltid ser etter når du kjøper noen dufter. Alt i alt er det en veldig varm og beroligende duft og gir en luksuriøs følelse.

Longevity:

Siden jeg alltid lagrer det med lotionen, holder duften litt lenger på meg enn normalt dufter gjør det når det ikke er lagdelt med en lotion av samme duft. To-tre spritzes er alt jeg trenger for å gjøre duften sist fra morgen til kveld. Det forblir vanligvis på meg for godt 7-8 timer når lagd med lotionen. Uten lagring forblir den i 5-6 timer som vanlige parfymer gjør. Også, siden det er en 75 ml flaske og litt går langt, er jeg ganske sikker på at jeg gjorde en liten investering siden det vil vare meg i minst et og et halvt år.

Image
Image

Pros av Victoria's Secret veldig sexy Eau de Parfum:

 • Har en fantastisk duft; Selvfølgelig, hvis det ikke hadde en fin duft, ville jeg ikke ha brukt pengene mine på den.
 • Jeg fikk den til 50% av den opprinnelige prisen, og det er vanligvis parfymer som er langt, dyrere enn denne, så det er valuta for pengene.
 • Duften holder dvelende veldig lenge når lagd med samme duftlotion.
 • Vil vare meg lenge siden litt går langt.
 • Gir en luksuriøs følelse.
 • Sist men ikke minst, det lukter vanilje og jeg elsker alt vanilje. Så det er en av mine favoritt dufter.

Ulemper med Victoria's Secret veldig sexy Eau de Parfum:

 • Innpakningen !!! Alle de andre Victoria's Secret-produktene jeg eier er så nydelige i deres emballasje, og denne mangler helt i det området.
 • Det var ikke tilgjengelig med rabatt på 50%, jeg ville ikke ha kjøpt denne parfymen siden en $ 20 duftkrem også tjener formålet perfekt.
 • Det er på ingen måte en subtil duft, og folk som liker mer søte, girly dufter kan hoppe over denne.
 • Utilgjengelighet i India.

Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Victoria's Secret Very Sexy Eau de Parfum?

Jeg vil definitivt tilbakekjøp det hvis jeg finner det på rabatt igjen, og jeg anbefaler det.

IMBB Rating:

4/5

Konklusjon:

Denne parfymen lukter fantastisk; Jeg er veldig imponert over denne hele "Very Sexy" -linjen. Men det er litt overpriced i forhold til VS Fantasies-linjen, men det er verdt pengene!

Victoria's Secret veldig sexy nå glitrende lotion Victoria's Secret Svært Sexy Sexy Sexy Mist Victoria's Secret Very Sexy Fragrance Lotion Victoria's Secret Veldig Sexy Mascara Victoria's Secret Supermodell Eau De Parfum Givenchy Amarige Eau De Parfum Spray Davidoff Cool Water Sensual Essence Eau de Parfum Roberto Cavalli Eau de Parfum Marc Jacobs Daisy Eau de Parfum Burberry Classic For Women Eau De Parfum

Populært emne