St Ives Replenishing Mineral Therapy Body Lotion

Bonjour alle!

Her er en annen perle fra St Ives; Replenishing Mineral Therapy Body Lotion. Jeg løp ut av kroppen min og med vintre nærmer seg i 6-8 uker, bestilte jeg dette for å ønske velkommen de vittige vintrene. Ja jenter! Jeg er lei av denne uendelige nådeløse sommeren. La oss finne ut hvilke hudtyper disse lotjonene fungerer best.

Produktbeskrivelse: Avslør utstrålingen av etterfylt hud med -St. Ives Replenishing Mineral Therapy Lotion. Raskt absorberende og ikke-fettete, fornyer denne intense fuktbehandlingen huden ved å fylle næringsstoffer som det naturlig taper daglig. Den tilpassede mineralblandingen inneholder de naturlige mineralene som er essensielle for en frisk hud. Påfør daglig for hud som ser ut og føles myk, glatt og revitalisert.

Produktfordeler - 100% naturlige fuktighetskrem - Formulert uten parabener - Dermatologistestet - Hypoallergenic

Viktige ingredienser: Mineraler, 100% naturlige fuktighetskremer som vegetabilsk glyserin og soyabønneolje.

Pris: $ 5,60 (PKR 560) - 621 ml / 21 fl oz. De har hiked prisene! Laget i USA

ingredienser:

Veibeskrivelse: Glatt over kroppen minst en gang daglig. Fortsatt bruk forbedrer hudens fuktighet.

Mine erfaringer med St Ives Replenishing Mineral Therapy Body Lotion:

Emballasjen er den samme som den alltid har vært; en jumbo solid flaske med pumpe dispenser. Pumpe dispenseren gjør livet veldig enkelt; stol på meg. Du trenger bare å holde det på forfengelighet og disponere lotionen i håndflaten uten å berøre flasken. I henhold til min tidligere erfaring med St Ives 24 Hour Restoring Body Lotion, gir pumpen litt problemer når du er ferdig med å fullføre flasken fordi den nekter å suge resterne av den tykke lotionen på bunnen. Kommer til forestillingen, en kremaktig hvit lotion med mikroskopiske brune granulater; men granulene oppløses og forsvinne øyeblikket du blander det med ingen grusete følelser.

Produktet er laget med naturlige ingredienser; mineralblandinger, vegetabilsk olje, shea smør soya og glyserin. Hypo-allergisk og dermatologistestet, St Ives Replenishing Mineral Therapy Body Lotion er fri for parabener. Voila !! Den absorberer veldig fort, og etterlater ingen fettete følelser eller film. Over bruken har huden min mykt og smidig med glatthet i hudtekstur. Det er nit tungt fuktighetsgivende, men bare nok for fet, kombinasjon, normal og tørr hud. Ekstremt harde vintre eller veldig tørre skinn kan ikke være fornøyd med mengden fuktighet i den. Men den revitaliserte følelsen det gir til huden min, hadde tvunget meg til å elske det uendelig. Jeg kan se en mye bortskjemt og forbedret hud siden i rundt to uker. Med moderat og behagelig duft er dette den beste behandlingen for huden din.

Pros av St Ives Replenishing Mineral Therapy Body Lotion:

• Utmerket kvalitet og kvantitet i en pumpe dispenser flaske. • Litt priset for 621 ml. • Fuktighetsgivende og hydratiserende til huden. • Lever huden myk, glatt og smidig etter bruk. • Ikke gjør huden fettig i det hele tatt og ikke klistret. • Absorberer veldig raskt. • Føles som en kroppssmør. • Hyggelig og moderat duft. • Parabensfrie. • Hypo-allergisk og dermatologistestet. • Formulert med 100% naturlige ingredienser. • Flasken består av 20% resirkulert materiale

Cons av St Ives Replenishing Mineral Therapy Body Lotion:

Det kan ikke tilfredsstille fuktbehovet av svært tørr hud eller harde vintre.

Vurdering: 4.8/5

Vil jeg kjøpe St Ives Replenishing Mineral Therapy Body Lotion igjen?

Definitivt vil jeg kjøpe den når jeg er ferdig med denne flasken.

Anbefaler jeg å kjøpe St Ives Replenishing Mineral Therapy Body Lotion?

Hvis du har normal, fet, kombinert eller litt tørr hud, er dette den beste behandlingen for huden din, og hvis du ikke har prøvd det ennå, mangler du noe fantastisk. Bli velsignet og se deg snart.

St. Ives Blemish og Blackhead Control Apricot ScrubST.Ives Swiss Vanilla-Advanced Body MoisturizerSt. Ives kollagen Elastin fuktighetsgivende kroppsvaskSt. Ives Blemish og Blackhead Control Apricot Scrub Best St.Ives-produkter tilgjengelig i IndiaSt. Ives Timeless Skin Apricot ScrubSt. Ives Blemish Control Green Tea ScrubSt. Ives Abrikos Scrub Blemish FightingSt Ives Overbærende Kokosmørk Triple Butters Body Wash

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: