Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Deborah Milano 24 Ore Velvet Duo Eyeshadow - Plomme Amethyst 01 Anmeldelse - SKJøNNHET 2023
Deborah Milano 24 Ore Velvet Duo Eyeshadow - Plomme Amethyst 01 Anmeldelse - SKJøNNHET 2023
Anonim

Deborah Milano 24 Ore Velvet Duo Eyeshadow - Plomme Amethyst 01

Hei, du nydelige damer.

Hvordan behandler den lange helgen deg? Jeg har en blast å gjøre ingenting, og jeg elsker bare følelsen av ingenting. En pause fra alt og bare å være med familien er en velkommen endring. Jeg kan gjøre dette hele dagen hver dag. I dag vurderer jeg et produkt jeg fikk for noen måneder siden - Deborah Milano 24 Ore Velvet Duo Eyeshadow i Plum Amethyst. Jeg har en kosmetikkbutikk i nærheten av huset mitt, og jeg besøker det veldig ofte, men jeg prøver alltid å unngå Deborah Milano-telleren, da jeg bare aldri finner produktene tiltalende nok. Så en dag så jeg denne øyeskyggen, og jeg følte tydeligvis veldig eventyrlystne fordi jeg kjøpte den, men likte jeg det?

Image
Image

Emballasjen: Dette produktet kommer i en trekantet plastpanne med myke avrundede kanter og et gjennomsiktig deksel. Det er en liten liten børste med øyenskygge applikator svamper i begge ender, men svampen brøt i annen bruk, så jeg søppel det.

Pris: Jeg kom inn på salg for Rs. 320 omtrent. Opprinnelig pris: Rs 495

Image
Image

Jeg tar på Deborah Milano 24 Ore Velvet Duo Eyeshadow - Plum Amethyst 01:

Produktet: Det er to nyanser, en dyp lilla og den andre, en lyserød med ferskenundertoner. Begge nyanser er nydelige og gjør den perfekte kombinasjonen hvis de er riktig sammenkoblet. Dessverre er det eneste bra jeg må si om dette produktet. Øyenskyggen er svært vanskelig å komme på en pensel eller fingrene på. Du vil bli frustrert og sveipe fingeren / børsten igjen og igjen over produktet og knapt få noen øyenskygge på. Når jeg klarer å skrape den av pannen og komme på fingeren / børsten, er det umulig å overføre det til øyelokket. Produktet forblir på fingeren og overføres ikke. Jeg trodde at poenget var at øyeskyggen ikke skulle budge "etter" det på øynene dine. Jeg ga en gang opp og prøvde å sette på denne øyeskyggen med en bomullsbud. Det er som Gips av Paris, sett. Pigmenteringen er god, men fargepengene er skuffende fordi du knapt får noe produkt fra pannen til applikatoren eller fra applikatoren til øynene. Jeg brukte en bomullsbud for bildene i dette innlegget. Blending klok, det setter ganske raskt, så du må jobbe fort. I motsetning til mono eyeshadows fra dette området, sier denne ikke "våt og tørr" så jeg antar at den bare skal brukes tørr.

Image
Image

Hvordan har den på seg: Dette er en matt eyeshadow duo og legger seg til en satin finish på øynene. Når du klarer å få det på dine øyne, blir det satt så lenge du vil ha det til. Det skaper seg, men sørg for at du bruker en primer eller en base. Jeg liker utseendet jeg får etter at jeg er ferdig med sminke, men hvor mye arbeid det tar nesten føles som om jeg kjemper for en kamp. Tuller ikke. Du kan fortelle fra bildene at øyeskyggen i pannen har rare mørke flekker på flere steder, og jeg aner ikke hva det handler om.

Produktet var til salgs da jeg så det og trodde hvorfor i helvete ikke. Ærlig, for sin opprinnelige pris på Rs. 495, dette er ikke verdt det. Du kan finne øyenskygge for en bedre pris som gir deg en bedre opplevelse.

Image
Image

Pros fra Deborah Milano 24 Ore Velvet Duo Eyeshadow - Plomme Amethyst 01:

• God fargekombinasjon • Lang levetid • Søt emballasje • Leveres med børste med applikatorer i begge ender • God finish

Image
Image

Cons av Deborah Milano 24 Ore Velvet Duo Eyeshadow - Plomme Amethyst 01:

• Vanskelig å få det på en børste / finger eller på øyelokkene • Dyrt for et slikt utførende produkt • Blandbarhet - Arbeid raskt eller sett • Pensel brøt etter 2 bruksområder • Rar tekstur av øyeskyggen • Jeg måtte finne skyggenavnet på nettet - det sier bare 01 på pannen

Hvis du har denne øyeskyggen, ville jeg elske den hvis du deler din erfaring med meg.

Ville jeg kjøpe dette produktet igjen? NEI

Vurdering: 2/5

Deborah Milano 24 Ore Perfect Concealer Deborah Milano 24 Ore Eye Pencil Shade 251 Black Deborah Milano Rosetto 24Ore Power Lipstick # 03 Deborah Milano 24 Ore Perfect Foundation Deborah Milano 24ORE Power Extreme Langvarig leppestift - 07 Deborah Ombretto Mono Hei Tech Eye Shadow # 28 Deborah Ombretto Mono Hi Tech Øyenskygge # 5 Anmeldelse Deborah Milano Hi Tech Trio Øyenskygge No.10 - Green Rhapsody Deborah Milano Trio Hi-Tech Tørr n våt øyeskygge - Gullfeber Deborah Milano Hi Tech Trio Eyeshadow - 13 Black Dalia Deborah Milano Definitive volum og krøll Mascara Marrone Brown Deborah Milano 24 Ore Eye Pencil Shade 251 Black Deborah Milano Kajal blyant Deborah Milano 7 dager lang nagel emalje i nr. 39 Deborah Milano Euphoric Shine Gloss

Populært emne