Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Dior Addict It Lash Mascara Review - VEKTTAP 2023
Dior Addict It Lash Mascara Review - VEKTTAP 2023
Anonim

Dior Addict It Lash Mascara

Hei Herlige mennesker ….

Jeg har plaget min far for å få meg sminke fra utlandet på sin siste tur, og han hadde en virkelig dårlig tid å huske navnet på merket jeg nevnte. Så han overlevert telefonen til damen på Dior-telleren på Parkson, og hun fortsatte å raving om den nylig lanserte mascaraen. Jeg hadde ikke mye å si, så jeg sa gi en til min far. Den triste delen av historien er at han fikk dette til søsteren min, da hun liker mascara og jeg var på min wits ende! Jeg håper han gjør opp sin "synd" med litt mer sminke på sin neste tur. Når det er sagt, ba jeg om at søsteren min skulle la meg bruke den en stund og se på det, og hun var snill nok til å la meg gjøre det. Ikke at hun hadde mye valg, men likevel …

Image
Image
Image
Image

Pris: RM 110 / - (Rs 2100 / - ca.) For 9 ml

Min erfaring med Dior Addict It Lash Mascara

Innpakningen til å begynne med er luksuriøs. Det er et skinnende fettfirkantrør med et sølvkulehodet og navnet skrevet på kroppen. Den ytre papirkarton har detaljer om produktet. Nydelig er ordet ved første øyekast. Men det er knett i forhold til andre mascaras jeg har brukt, og dermed vil spise litt mer plass i sminkeposen.

Jeg tror det er tappen som gjør en stor forskjell i måten en mascara utfører. Denne har mellomstore børster som er ideelle for å belegge øvre og nedre vippene. Jeg er ikke en person til å bruke forskjellig mascara for øvre og nedre vipper, derfor passer mellomstørrelsen perfekt til mitt behov. Borstene er så plassert at jeg ikke kunne sette dem på hånden min.

Image
Image

Fargen er jet svart og er veldig høyt pigmentert. En kappe av mascara er nok til å definere lashene perfekt. Hvis du er ute etter en mer dramatisk effekt kan du lagre på. Trikset er å vente før det første laget tørker helt ut. Ellers kan det føre til edderkoppevipper. Dette gir ingen krølleffekt til lashene, og derfor må du krølle lashene dine først for å få de perfekte krøllene. Den forblir så lenge den ikke fjernes med en sminkefjerner. Jeg fjerner øye sminke, spesielt mascara med vanlig vann vil derfor ikke kommentere det. Samlet er dette en no-fuss mascara med synlige resultater. Tatt i betraktning den kjekke dyre prislappen, tror jeg dette er et luksuriøst element for å få tak i. Dette er HG-materiale og er sikker på at noen vil like det på en gang. Men igjen er prisen en stor avskrekkende.

Image
Image

Pros av Dior Addict It Lash Mascara

• Nydelig emballasje • God kvantitet • Gir lengde og volum • Steder lenge • Jet svart • Pent plassert børster

Image
Image

Ulemper med Dior Addict It Lash Mascara

• Dyrt

Image
Image

IMBB Rating: 4.9/5

Vil jeg anbefale Dior Addict It Lash Mascara?

Ja, få dette definitivt hvis prisen ikke er en faktor for deg.

Ville jeg tilbakekjøp Dior Addict It Lash Mascara?

Jeg vil, håper lommen tillater det.

Dior Diorshow Iconic Mascara Review Dior Pro Cheeks Crème Blush og Rouge Dior Lipstick Dior Pure Poison Moisturizing Parfymert Dusj Gel Christian Dior Eyeliner Pencil No 363 Iridescent Khaki Dior Poison Eau De Toilette Christian Dior J'adore Eau De Parfum, Frøken Dior Cherie Eau De Parfum Dior Kiss Luscious Lip Plumping Gloss 358 Snow Cherry Dior Addict 2 Eau De Toilette Rouge Dior Haute Couleur Leppestift Red Muse 444 Anmeldelse, Swatch, FOTD Diorskin Naken Natural Glow Sculpting Powder Makeup SPF 10 Christian Dior Addict Lip Gloss 157, 097, 257, 557, 147 (La Collection) Anmeldelse Revlon New Complexion Foundation Review Lush NEW Shampoo Bar og American Cream Conditioner Avon Urban Flowers New York Eau De Toilette Koffein addict kvinner 39 Rosa leppestift for alle hudtoner Lipstick Forslag til nybegynnere: Spør IMBB Dior Addict Lipstick 745 New Look Swatch, Look Lancome Virtuose Divine Lasting Curves Mascara Lancome Hypnose Custom Volume Mascara Vanntett Lancome Definicils Mascara Lancome Hypnose Custom Wear Volum Mascara Dior Diorshow Vanntett Mascara Review

Populært emne