Støvler Fragrance Free Cleansing Wipes Review

Produktbeskrivelse:

Støvler Fragrance Free Cleansing Wipes vil forsiktig fjerne sminke og urenheter fra ansikt, nakke og øyne, slik at huden din blir myk, glatt og grundig renset. Denne milde formuleringen som inneholder Aloe Vera og Vitamin E, er egnet for hud som er følsom eller allergisk mot parfyme. Dermatologisk testet. Allergivennlig.

Veibeskrivelse:

Trekk tilbake limstrimlen, fjern rensekluten og sett den om igjen. Tørk forsiktig over ansikt, nakke og øyne, hold øynene lukket. Kast bort brukt tørke i en beholder. Skyll ikke.

Dette produktet er formulert for alle hudtyper, men i sjeldne tilfeller kan forårsake bivirkninger. Unngå direkte kontakt med øynene.

Pris:

1-2 GBP for 30 kluter.

Min erfaring med støvler Fragrance Free Cleansing Wipes:

Jeg plukket opp en pakke med disse klutene et par uker siden. Jeg har tidligere brukt sminke- / rengjøringsservietter fra Neutrogena og likte dem ganske godt. Imidlertid foretrekker jeg regelmessig å fjerne min sminke med jomfru kokosnøttolje. Det får meg til å føle meg veldig bedre å gjøre det fordi kokosolje er hydrering, mild og effektiv, og viktigst, veldig rent og naturlig. Men det er selvsagt dager når jeg er veldig sliten på slutten av dagen eller når jeg reiser (og ikke bærer noen kokosnøttolje), og alt jeg trenger er et steg, rask måte å fjerne all sminke på og rydde ansiktet mitt . Det er da disse klutene virkelig kommer til nytte.

Jeg vil ikke anbefale å bruke sminke til å fjerne eller rengjør regelmessig fordi de er fulle av kjemikalier, og de kan ikke være de beste tingene du vil bruke på ansiktet hele tiden. Men for anledninger er disse gode.

Disse klutene fra Boots er veldig imponerende. Til en svært rimelig pris finner jeg at de er både milde og effektive. De fjerner nesten alle spor av sminke på ansiktet mitt. Jeg bruker ikke vanntett mascara, så jeg kan ikke si om disse klutene er effektive for å fjerne det. Men annet enn det, har jeg brukt disse til å ta av øye sminke, vanlig mascara, foundation, concealer, solkrem, leppestift etc. Disse irriterer ikke min hud eller øyne i det hele tatt.

Mens du bare kan gjøres etter at du har brukt disse klutene, pleier jeg å gå videre og rydde ansiktet mitt med ansiktsrenseren og følge opp med toner og fuktighetskrem. Men hvis du er virkelig rushed eller veldig sliten, er disse kluterne gode nok til å la huden din bli myk og renset. De er ikke ultrahydrerende eller noe, men de vant sikkert ikke, tørk huden din ut.

Disse klutene kommer med resealable emballasje, noe som er veldig praktisk. Størrelsen på hver tørke er også veldig god og nok til å rense ansiktet og nakken veldig bra, selv om du har sterk sminke.

Det er flott at disse er duftfrie (du får dem også i agurk og lavendelvarianter, hvis jeg ikke gjør feil), så de er veldig gode for sensitiv hud.

Samlet tror jeg at denne pakken med kluter vil gi deg god verdi for pengene og vil komme til nytte.

Pros av Støvler Fragrance Free Cleansing Wipes:

  • Rengjør ansiktet forsiktig og effektivt.
  • Fjern alle spor av sminke.
  • God nok til å bli brukt på egenhånd, da de ikke tørker huden ut eller irriterer huden.
  • Størrelsen på hver tørke er tilstrekkelig til å rense hele ansiktet og nakken.
  • Duftfri og egnet for sensitiv hud.
  • Løselig emballasje.
  • Fornuftig priset.

Ulemper med støvler Fragrance Free Cleansing Wipes:

  • Disse inneholder parabener og mange andre kjemikalier.

Min dom på støvler Fragrance Free Cleansing Wipes:

Jeg liker disse rengjøringsservietter fra Boots. De er milde, effektive og svært rimelig. Flott å reise.

IMBB Rating:

4/5

Støvler Avocado og Macadamia Intensive Hair Treatment Støvler Seawood Conditioner Støvler Sjampo Støvler Kokos og Almond Intensive Hair Treatment Støtter øl og egg intensiv hårbehandling Støvler Essentials Fragrance-free Eye Cream Cream Lubriderm Daily Moisture-Fragrance Free Lotion Ansiktsservietter krig: Estland Forfriskende Ansiktsservietter vs Kara Cleansing Wipes Kara Cleansing Wipes med Jojoba og Avocado LÉÉOreal Dermo-Expertise Re-nourishing Cleansing Wipes Enkle Oljebalanserende Rengjøringsservietter Filosofi Renhet Made Simple Facial Cleansing Cloths

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: