Fabindia Silk Protein Moisturizing Lotion

Hei skjønnhet!

Jeg liker alltid å prøve ut forskjellige produkter, og kroppsrør er noe som varer lenge, så jeg knapt holder meg til en og prøver ut forskjellige tilgjengelige i markedet. Jeg likte alle produktene jeg prøvde så langt fra Fab India de har jobbet veldig bra for meg, så på mitt siste besøk i butikken min tenkte jeg på å prøve ut en kroppskrem fra deres Silk protein-sortiment som hørte veldig interessant, la oss se hvordan Vel det gikk for meg.

Produktbeskrivelse:

Fabindia Silk Protein Moisturizing Lotion er beriket med sericin - et silkeprotein, denne lotionen hydrerer huden. Kjent for sine vevsreparasjonsegenskaper, gjør silkeprotein tørr hud myk og smidig.

Pris:

Rs. 245 for 200 ml

Min erfaring med Fabindia Silk Protein Moisturizing Lotion:

Emballasjen til produktet er enkel og solid. Den kommer i en middels stor gjennomsiktig plastflaske med en pumpedispenser og en liten hette for å sikre den og forhindre lekkasje. Dispenseren har en liten dyse som disponerer nødvendig mengde hver gang. Flasken er litt voluminøs, men kan brukes til å reise hvis man ønsker det.

Lotionen inne er hvitfarget og har en tynn og lys konsistens, den har en veldig annen duft som er vanskelig å beskrive, men den er litt på den sterke siden i utgangspunktet og dveler i god 30 minutter. Jeg er ikke en fan av det, men det forsvinner til slutt. Selv om ingenting er spesielt nevnt om det kan brukes både på ansikt og på kropp, bruker jeg det bare som en kroppskrem. Lotionen sprer seg lett på huden og blir absorbert raskt uten å føle seg tung. Det er heltnon-klebrig og litt går langt. Det fukter min normale hud godt og huden føles veldig jevn og myk etter påføring, noe jeg virkelig liker om denne lotionen, det gir ikke noe fettete følelse igjen.

Det er fuktig nok til normal hud, men jeg tviler virkelig på om det ville fungere godt for vintre og for tørr hud siden det ikke er så fuktighetsgivende. Dette ville være en god lotion for somre og året rundt hvis du ikke har tørr hud, men vil ikke fungere for vintre. Det inneholder heller ikke noen SPF som gjør den uegnet til utendørs om dagen. I det øyeblikk jeg bruker det, tar jeg øyeblikkelig tørrhet og holder huden min fuktig i 4 til 5 timer, hvorefter gjenpåføring er nødvendig. Jeg har brukt det siden en gang nå og effektene varer bare mens du bruker den og er midlertidig som de fleste kroppsrør, det er ingen forbedringer i hudens tekstur eller følelse med langvarig bruk som jeg hadde forventet fra å lese beskrivelsen og navnet på produkt.

Fordeler med Fabindia Silk Protein Moisturizing Lotion:

• Enkel og solid emballasje • Lett tekstur blir absorbert raskt • Ingen fettete eller klissete følelse • Hydrerer huden øyeblikkelig • Krav om å inneholde silkeprotein ekstrakt • Fornuftig priset

Cons av Fabindia Silke Protein Moisturizing Lotion:

• Ikke fuktighetsgivende nok for tørr hud og vintre • Ingen SPF • Lukt er litt overveldende i begynnelsen og lengre tid • Inneholder parabener

Anbefaler jeg Fabindia Silk Protein Moisturizing Lotion?

Det er en fin kroppslotion hvis du har normal hud, jeg liker virkelig den øyeblikkelige jevnende effekten som det gir ved påføring. Hvis du er på utkikk etter en lett fuktighetsgivende lotion så sjekk den ut! IMBB Rating:

3.9/5

Fabindia Silk Protein Shampoo Review FabIndia Silk Protein Nourishing Cream Review FabIndia Avocado Face Wash FabIndia Seabuckthorn Face Wash Khadi Aloe Vera Moisturizing Lotion Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: