Sisley Black Rose Cream Mask

Hei skjønnhetene,

Jeg visste om Sisley som et klærmerke; lenge før jeg ble kjent med sin berømte hudpleie, sminke og parfyme. Sisley ble grunnlagt av Hubert d'Ornano i 1976. Hans hovedområde var i Phytocosmetology, hvor han brukte planteekstrakter for kosmetiske formål. Selv nå kommer Sisley regelmessig opp med nye behandlingsprodukter, ved hjelp av forskning fra egne laboratorier.

Etter å ha prøvd Sisley Express Flower Gel Mask, kunne jeg ikke unngå å tenke på å kjøpe Sisley Black Rose Cream Mask. Som det kommer, kommer Sisley ut med nye masker bare en gang i en blåmåne; derfor ville jeg virkelig prøve denne siste lanseringen av deres. Emballasjen og mengden er den samme; men prisen er mye mer enn Express Flower Gel Mask (som selv koster en bombe !!!!!). Vel, mitt hjerte og mitt sinn var helt i krig med hensyn til å kjøpe denne; da en av vennene mine annonserte at hun kom til India fra utlandet. Jeg følte at dette må være et klart tegn fra Gud; og spurte henne om å kjøpe denne for meg fra flyplassen pliktfritt område. Hun gjorde; og jeg har brukt det siden noen gang; lenge nok til å føle det; Til slutt kan jeg se gjennom denne for alle.

Om produktet: Den første Sisley-masken er beriket med anti-aging aktive ingredienser som er spesielt formulert for å umiddelbart gi huden et ungdommelig og energisk utseende. Black Rose Cream Mask tilbyr huden "instant youth". Rik på aktive anti-aging ingredienser, inkludert Black Rose, PadinaPavonica og Alkekengi Calyx ekstrakter, blir det umiddelbart å jobbe med tegn på aldring og tretthet for å forynge huden og gjenopprette vitaliteten. Formelen er rik på sporstoffer, vitaminer og planteekstrakter for å gi hud med utstråling og tone. På bare 15 minutter er huden synlig hydrert, plumped, glatt og redensifisert. Med en deilig rose duft og myk, kremaktig tekstur, gir denne masken et ekte øyeblikk av glede og avslapning. Ansiktet virker uthvilt og komplekset gjenoppretter lysstyrken.

Hvordan søke: 2 til 3 ganger i uken, bruk et sjenerøst lag i ansikt og nakke; være forsiktig med å unngå øyekontur. La i 10 til 15 minutter, og tørk bort overflødig med en bomullsullpute. Non-comedogenic. Passer for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud.

Aktiv ingredienss:

• Black Rose: utjevning, anti-frie radikaler • Alkekengi Calyx ekstrakt: stimulerer syntese av kollagenfibre • PadinaPavonica: Fremmer syntesen av glycoaminoglykaner • E-vitamin acetat: anti-frie radikaler • Rødvin: Fremmer stråling • Chlorella: revitaliserer • Essensiell olje av geranium: inneholder stimulerende egenskaper • Great Mullen: beskytter og beroliger • Shea smør: nærer, helbreder, beroliger, myker og beskytter • Provitamin B5: mykner og hydrater • Eteriske oljer av rose og magnolia: beroliger

Pris: 95GBP, men min venn fikk det til meg for mye mindre.

Min erfaring med Sisley Black Rose Cream Mask

Fra utsiden kommer denne masken i en hvit boksemballasje; ekstremt ligner på Express Flower Gel-masken. Alle detaljer er skrevet på boksen; samt på et produktinformasjonsseddel inni.

Produktet kommer i et mørkt lilla farget rør. Emballasjen er veldig hygienisk, og munnen er faktisk forseglet med en støpt plastpinne. Knoppen må fjernes med lokket som følger med; og et separat lokk er tilveiebrakt for lagringsformål fremover. Jeg finner denne funksjonen ekstremt hygienisk, og det sikrer at ingen har brukt denne røret på forhånd.

Produktet er blekrosa, nesten hvitt i farge. Ved påføring på huden, virker det helt gjennomskinnelig. Den har en veldig kremaktig konsistens. Duften er den av en rose; om enn en annen slags rose. Duften er ikke for sterk; faktisk er det mildt blomstret og ganske hyggelig faktisk. Det sprer seg lett på huden, og det er nødvendig med en liten mengde for å dekke ansiktet og nakken. Mange bruker et tynt eller tykkere lag uten frykt for at produktet blåser opp. I motsetning til Express Flower Gel Mask, kan denne ikke brukes i øyekonturen. Sisley anbefaler at den holdes i 10-15 minutter og deretter blotting av overskytende. Jeg følger ikke denne anbefalingen; som jeg ikke vil kaste bort litt av dette dyre produktet. Så starter jeg vanligvis med et tynt lag; og gjenta om nødvendig.

Produktet har en innledende følelse av klebrighet (på grunn av Glycerin); Men hvis du bruker et tynnere lag, reduserer klebrigheten, med tiden, til en mer behagelig følelse. Akkurat som Express-blomstermasken har jeg holdt det på ansiktet mitt i 8-10 timer, uten noe ubehag for meg selv eller skremmende noen andre. Men hvis du vil bruke den som en nattmaske, bør du bruke den i et tynt lag, minst en time før du går i seng; eller det kan plette puter.

Denne masken er en veldig kremaktig og plumping maske. Jeg føler at hvor Express Flower Gel-masken var forfriskende, løfte og stramme en (mer nyttig for damer med litt saggy hud, fine linjer, rynker eller andre tegn på aldring), er den svarte rosen en mer fuktighetsgivende og utstrålende gir maske (mer nyttig for tørr, dehydrert, kjedelig utseende hud og om vinteren, som kan brukes av alle aldersgrupper og hvilken som helst hudtype).Etter å ha tørket av denne masken, føles huden mykere og strålende, og grundig fuktet og bortskjemt. Den fuktighetsgivende effekten forblir lett i minst 4-5 dager. Utstrålingen forblir imidlertid ikke så lang.

Pros av Sisley Black Rose Cream Mask

• Hygienisk emballasje • Reise vennlig • Duft er bra; steg som, men litt annerledes • Transparent på applikasjon • Enkel å bruke; sprer seg godt • Liten mengde nødvendig hver gang • Inneholder mange gode aktive ingredienser • Kan holdes på lenge • Bryter meg ikke ut • inneholder ikke silikoner eller parabener (sammenlignet med Sisley Express Flower Gel Mask) • Fuktighet og lyser huden • Ingen unødig stramming av huden • Lett å vaske av • Ikke rotete • Gjør huden ekstremt klumpet opp og strålende

Ulemper med Sisley Black Rose Cream Mask

• MEGET, VELDIG UTGIFTER • Begrenset tilgjengelighet • Kan ikke påføres på øyeområdet (i motsetning til Sisley Express Flower Gel Mask) • Noe klisser og klebrig enn Express Flower Gel-masken

IMBB-vurdering: 4/5

Vil jeg tilbakekjøpe Sisley Black Rose Cream Mask?

Jeg tror ikke det. Forsterkning og Radiance kan oppnås ved å ha sunne matvaner, drikke mye vann og bruke solkrem daglig. Denne masken var engang for meg, som jeg faktisk kjøpte siden jeg fikk det for mindre; og jeg innrømmer at jeg var veldig nysgjerrig på det. For meg viste Express Flower Gel seg mer nyttig for å bli kvitt de fine linjene og rynkene som dannes på pannen og i nærheten av øyeområdet.

I min erfaring, masker som hevder å rengjøre ansiktet og gi strålende glød vanligvis inneholder leire eller kaolin som deres viktigste ingrediens. Mens huden min gjør kombinasjon i varme og fuktige måneder, virker leire og kaolin ikke egentlig ut for meg. Disse masker tørker ut huden min, gir den en elastisk stram og noen ganger en kløende følelse, selv om sommeren. Jeg må legge på masse fuktighetskrem etterpå for å lette tettheten. Sannelig, dette er den første masken i min hukommelse, som selv om det er en lysende og strålende økende maske, gjør huden ekstremt myk, smidig og fuktig. Dette er en fin utstrålingsmaske som kan brukes av alle hudtyper; brukes under spesielle anledninger, eller når huden din føler seg ekstremt sliten og kjedelig på slutten av dagen.

Sisley Express Flower Gel Mask Review Bourjois Flower Perfection Gjennomsiktig Glatting Primer Body Shop Madagascan Vanilla Flower Body Lotion Review Purederm Pearl Essence Mask Purederm Skin Brightening Natural Pearl Mask Purederm Lysende Arbutin Masque Purederm Jordbær Yoghurtpakke Purederm Mango Yoghurtpakke Purederm fuktighetsgivende agurkpakke NYX Black Label Lipstick Dusty Rose BLL108 Anmeldelse

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: