Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

MUA Mosaic Bronzer i Sunkissed Glow Review - KROPP 2023
MUA Mosaic Bronzer i Sunkissed Glow Review - KROPP 2023
Anonim

MUA Mosaic Bronzer i Sunkissed Glow

Hallo!

bronzer: 1. En kosmetisk væske eller et pulver på huden for å gi det farge eller skinn, typisk for å gi utseendet til en solbrun.

Slik definerer Google en bronzer. Alle av oss ved nå vet hva en bronzer skal gjøre, legg til en liten farge til blek, livløs utseende hud. Jeg bruker imidlertid en bronzer til å konturere ansiktet mitt som huden min har heldigvis hatt mye sol og trenger ikke mer farge. Som enhver make-up fanatiker, er jeg alltid på jakt etter nye og interessante produkter, og det var på en av de jaktene jeg fant MUA Mosaic Bronzer i Sunkissed Glow online. Det er estetisk vakkert med alle fargene pent organisert i et mosaikk mønster. Det er en blekrosa, en matt mauvish rosa, en mørk brun, en rødbrun og en mauv-ish rosa med glitter. Har dette bronzer kuttet det for meg? La oss finne det ut.

Image
Image

MUA Mosaic Bronzer kommer i 2 nyanser Sunkissed Glow Naturlig glød

Image
Image

Jeg tar på MUA Mosaic Bronzer i Sunkissed Glow:

Nå, grunnen til at jeg ga definisjonen av en bronzer ovenfor, er at MUA synes å ha fått det helt galt. Ordet bronzer er ikke egnet for dette produktet i det hele tatt. Dette er en rett ut rødme og den gjelder som en ashy mauve på mitt medium skinn. Glitteren i dette produktet er ikke finmalt, faktisk kan du se glitteren klart og av en eller annen grunn glitter glitter et sted mellom å ta "bronzer "På børsten og påfør det på kinnene. I motsetning til TBS Shimmer Waves er de forskjellige segmentene i denne mosaikken altfor lite å bruke som blushers individuelt, men kan brukes som øyenskygge. "Bronzer" skal komme med en advarsel om nedfallet - du kan virvle den mykeste børsten over dette produktet, og du vil likevel ende opp med å miste en god mengde til nedfall. Når du har produktet på børsten, vil du føle behovet for å trykke på det på noe for å miste overflødig pulver, noe som bringer meg til min neste peeve, det er bare for pulverisert. Når du kommer forbi alt det skjønt, er fargen ikke dårlig i det hele tatt, og jeg sier det strengt som en rødme, ikke som en bronzer. Du kan fortelle fra fargene at det er veldig i stand til å se ashy på huden min. Det er ekstremt lett og mykt å berøre, og jeg må bruke den to ganger for å få litt farge på eppene i kinnene mine.

 Som de fleste av dere ved nå har jeg gal kombinasjonshud som har sitt eget sinn og "bronzer" varer på meg knapt 2-3 timer. Det er et produkt jeg vil bære når jeg går ut for en kort stund, men aldri å jobbe fordi det er alvorlig, hvem bruker på nytt bluss hver 3. time. Jeg har sensitiv hud og produktet irriterer ikke huden min eller ødelegger meg.
Som de fleste av dere ved nå har jeg gal kombinasjonshud som har sitt eget sinn og "bronzer" varer på meg knapt 2-3 timer. Det er et produkt jeg vil bære når jeg går ut for en kort stund, men aldri å jobbe fordi det er alvorlig, hvem bruker på nytt bluss hver 3. time. Jeg har sensitiv hud og produktet irriterer ikke huden min eller ødelegger meg.

For å oppsummere, er dette en "lett på lommen og lett på øynene" rødmen som gir en lett, fargeløs farge som er veldig naturlig, men i et helt univers er dette et "bronzer". Det koster meg bare Rs. 450 og jeg kan ikke klage for mye fordi det er veldig billig. Jeg vil si kjøpe det hvis du leter etter en fin myk mauvy rødme. Hvis du vil ha en bronzer, kan du også kjøpe Nyx-rødme i Stone for nesten samme pris, og du vil bli sortert. For meg er dette produktet meh, bare meh.

Image
Image

Fordeler av MUA Mosaic Bronzer - Sunkissed Glow

• Nyanser kan brukes individuelt som øyenskygge og sammen som en rødme • En lys naturlig fargevask som gir en sunn glød • Veldig myk og blandbar • Veldig pen emballasje • Byggbar farge • Veldig rimelig

Image
Image

Ulemper med MUA Mosaic Bronzer - Sunkissed Glow

• Det er ikke en bronzer • Ekstremt pulveraktig • Falle ut

Image
Image

Pris: Rs. 450

Vil jeg tilbakekjøpe MUA Mosaic Bronzer - Sunkissed Glow?

Nei.

IMBB Rating:

3/5

MUA Mosaic Bronzer - Natural Glow Review MUA Pro-Brow Ultimate Eyebrow Kit Collection 2000 Mosaic Shimmering Glow Powder Frøken Sporty Ohh! Tan Så Fine Bronzer 001 Sun Kissed NYC Color Wheel Mosaic Face Powder: Pink Cheek Glow NYX Mosaic Powder Blush Maybelline Dream Mousse Bronzer Lakme Gold Dust Shimmer Bronzer Lakme Absolutt Sun-Kissed Bronzer MUA (Makeup Academy) Bronzer i skygge 1 Lakme Gold Dust Shimmer Bronzer Lotus Herbals Natural Glow Skin Radiance Facial Kit Lass Natural Glow Pack Diorskin Naken Natural Glow Sculpting Powder Makeup SPF 10 VLCC Naturvitenskap Insta Fair & Glow Clear Skin 2 i 1 Scrub Pack

Populært emne