Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Hårutjevning Behandling: Spør IMBB - KROPP 2023
Hårutjevning Behandling: Spør IMBB - KROPP 2023
Anonim
Sravani spør:
Sravani spør:

Hei,

Jeg bor i en liten by i Michigan, USA. Jeg har i utgangspunktet grovt og tykt krøllete hår! Fra den tiden jeg har begynt å rette håret mitt, la jeg merke til at håret mister sin kvalitet. Jo mer jeg gjør, det verste det blir. Problemet er at jeg har veldig langt hår og det blir vanskelig for meg å rette det hver annen dag!

Jeg har to spørsmål her, kan jeg få hårglattende behandling gjort her? eller i India? Jeg kan være i India til jul. Hvis jeg må gjøre det i India, kan noen foreslå meg noen midlertidige metoder for å kvitte seg med krusete hår?

For det andre, hvis jeg kan gå til behandling her, hvor mye koster det? Jeg har veldig langt hår, det går ned i livet mitt. Jeg hørte at det ville koste i henhold til lengden på håret og jeg er ikke klar til å klippe håret mitt !!! Vil noen foreslå meg noe sted for en slik behandling? Som jeg er ny i USA og ikke vet mye om disse tingene.

L'oreal Hair Spa Smoothing CreamBath Matrix Biolage Deep Smoothing Shampoo Matrix Biolage Smoothing Hair Serum Min erfaring med permanent hårretting Matrix Biolage Smooththerapie Deep Smoothing Masque L'Oreal Professionnel Liss Ultime Utjevning Behandling

Populært emne