Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Alt du trenger å vite om hele 30 diett - SKJøNNHET 2023
Alt du trenger å vite om hele 30 diett - SKJøNNHET 2023
Anonim

Hei alle sammen,

Folk i disse dager er virkelig bevisst på kroppen deres, og de følger en rekke diettplaner for å gå ned i vekt og komme tilbake til form. I dagens innlegg vil jeg diskutere om en diettplan som ikke bare hjelper deg med å komme tilbake i form innen 30 dager, men forbedrer også helsen din på ulike måter.

Image
Image

Hva er kostholdet?

Denne dietten ble skapt av Melissa og Dallas Hartwig som er kjent som idrettsnæringseksperter. De kuraterte diettplanen i 2009, og den har blitt kjent siden da. Denne dietten stopper deg fra å spise bestemte matgrupper som påvirker kroppen din på flere måter. De slår seg ikke bare opp med vektmålene og treningen, men reduserer også energien, øker blodsukkeret, forårsaker oppblåsthet og søl på flere andre måter. Slike matgrupper omfatter dagbok, sukker, legume osv. Du forventes å gi dem opp i tretti dager og aldri ta en juksemiddag i mellom.

Hva du kan spise:

En god ting om dette dietten er at det ikke begrenser kaloriinntaket ditt. Når du kutter ut høyt kaloriinnhold, vil ikke-sunne alternativer fra kostholdet ditt, hva du spiser automatisk, bli sunt og lar deg holde deg innenfor kalorimålet. Her er noen matvarer som du definitivt kan spise som en del av denne planen:
En god ting om dette dietten er at det ikke begrenser kaloriinntaket ditt. Når du kutter ut høyt kaloriinnhold, vil ikke-sunne alternativer fra kostholdet ditt, hva du spiser automatisk, bli sunt og lar deg holde deg innenfor kalorimålet. Her er noen matvarer som du definitivt kan spise som en del av denne planen:
 • Animal Protein- Kjøtt (helst grillet), masse fisk (selv hermetiske) og fjærfe.
 • Grønnsaker-alle av dem.
 • Frukt-alt du vil.
 • Fat-Avocado er en god kilde til fett.

Hva du ikke kan spise:

 • Fjern noen form for alkohol og sigaretter fra din daglige rutine.
 • Ingen korn - Fra ris til quinoa, bør alt gå ut av kostholdet i en måned.
 • Ingen bønner eller belgfrukter. Selv de såkalte sunne alternativene som peanøttsmør er ikke tillatt.
 • Ingen soyaprodukt.
 • Ingen meieri.
 • Ingen sukker i det hele tatt (ikke engang de kunstige søtningsmidlene).
 • Ingen bearbeidede tilsetningsstoffer. Det er bedre å unngå bearbeidet mat sammen.
 • Ingen bakte kaker eller junk food for snacks.
 • Og du kan ikke ha en juksediet. Hvis du tror en liten bolle med quinoa med grønnsaker ikke vil være skadelig, har du feil. Dette programmet er bare for en måned, og du må gjøre det etter alt strengt. Unntakene: Noen unntak er tillatt i denne dietten. Og de inkluderer bare disse elementene strengt: Ghee (unntak i meieri), Fersk fruktjuice (kan brukes til å lage mat søtt), eddik og salt (disse kan brukes til å forbedre smaken av maten din)

Fordeler:

Image
Image

1. Vekttap: Dette er åpenbart som du kutter ut alle usunde junk fra dietten. 2. Bedre fordøyelse: Kroppen din aksepterer sunn mat lettere. 3. Ren hud: Det du spiser viser på huden din. Mer energi: Kroppen din vil føle deg mer energisk og oppdatert, og du vil gjøre bedre trening når du følger dette. Bedre helse: Planen vil forbedre helsen din på ulike måter. Du vil sove bedre, bli kvitt hodepine og føle deg bedre på alle mulige måter.

Ting å huske på før du begynner:

1. Fjern lageret: Ikke hold noen av de begrensede matvarer i kjøkkenet eller fryseren. Det vil gjøre det enklere for deg å følge. 2. Gjør din forskning først: Det er ingen pint i å starte det plutselig og deretter gi opp neste dag. Vet hva du vil være opp til i en måned, planlegge de tingene du vil spise eller lage mat. Viktigst av alt, forberede deg mentalt. 3. Kjøp alt du trenger: Mens du vil gi opp mange matvarer, er det mye du må spise. Kjøp dem og lager dem på kjøkkenet ditt. 4. Ikke spis ute: Det er bedre å ikke spise ute mens du er på denne dietten. Du må spise hjemmelaget mat og dermed vil du vite hva du spiser. 5. Gjør det med en partner: Du kan gjøre dette med din ektefelle eller partner. Det er lettere å holde kontroll på hverandre og motivere hverandre gjennom de 30 dagene.

Når kroppen din går gjennom denne transformasjonen, vil den bli opplært automatisk for å spise sunt. Denne planen vil gjøre kostholdsvalgene dine klokt og vil tillate deg å spise riktig mat selv etter at de 30 dagene kommer over.

Merk: Få bilder er hentet fra Google.

Alt du trenger å vite om keto diett Alt om Ketogenic Diet Alt om Detox Diet Alt du trenger å vite om Kojic Acid for Skin Lightening Alt du trenger å vite om mineral makeup Alt du trenger å vite om hudskall Alt du trenger å vite om Kabuki børster og deres bruk Alt du trenger å vite om mineral makeup Alt du trenger å vite om oksygen ansiktsbehandling Alt du trenger å vite om glykolsyre peels GM Diet - The Review Komplett indisk kostholdsplan for vekttap Diagram for Flat Abs The Cambridge Diet for vekttap

Populært emne