Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

L'Oreal Color Riche Fuktmatte - Glamour Fuchsia - KROPP 2023
L'Oreal Color Riche Fuktmatte - Glamour Fuchsia - KROPP 2023
Anonim

L'Oreal Color Riche Fuktmatte - Glamour Fuchsia

Hei skjønnhet,

Så jeg fikk denne leppestiften for et par måneder siden, og etter å ha blitt vanvittig slitasje, kan jeg trygt si at jeg liker det. Dette er en leppestift som fikk meg ut av min komfortsone. Jeg mener dette er en nyanse som jeg vanligvis ser på telleren og går "WOW, jeg kan aldri trekke den av" eller "Man, det er en lys skygge", men jeg har aldri kjøpt den. Men denne gangen fortsatte SA å insistere på at jeg prøver denne nyansen bare en gang, og jeg endelig ga inn. Det er en lys, purply pink eller pinky lilla eller begge deler. Jeg kan ikke sette fingeren på den nøyaktige fargen, men jeg elsker det og jeg kjøpte selvfølgelig den. Ordet "retro" passer perfekt til dette leppestiftet. Jeg husker at tanten min og hadde denne skyggen mye da jeg var yngre.

Image
Image
Image
Image

Påstander

En leppestift som gir sterk fuktighet samtidig som det gir en fløyel matt finish. Color Riche Moisture Matte unike formel inneholder jojobaolje for uovertruffen fuktighet og komfort sammen med matt gel teknologi for å skape et intens matt utseende.

Velvet matte gel teknologi er kombinert med dype pigmenter og Jojoba olje for å gi en dyp fargebetaling, og opprettholder optimal fuktighet og komfort.

Image
Image
Image
Image

Emballasjen: Rose Gold er så i disse dager, og denne leppestiften kommer i en nydelig rose gull metallisk kropp som ser luksuriøst ut i hendene. Det er den type emballasje som gjør en stolt av å eie denne leppestiften. Jeg kan ærlig se på det i flere timer. Luken lukkes fint og stramt, og du vil aldri ha en leppestiftkatastrofe i vesken din hvis du bestemmer deg for å bære den med deg. Jeg har en klage. Leppestiftet mitt brøt fra basen, som i ikke emballasjen, men selve leppestiftet. Jeg har to av disse - Glamour Fuchsia og Lincoln Rose og begge er brutt fra basen.

Produktet: Skyggen som jeg sa er nydelig. Det er definitivt ikke en subtil farge og lyst nok til å gjøre hoder snu, men bare i beundring. Formelen er god og navnet sier alt - fuktighetsmatte. Det er litt forvirrende fordi fra bildene kan du fortelle at kulen ser helt matt ut, men når du bruker den til leppene, går den kremaktig. Det er en matte som ikke tørker ut leppene. Jeg har tørre hakkede lepper gjennom hele året, og hvis jeg sier at leppestiftet ikke tørker, sier det noe. Når det er sagt, vil jeg ikke si det er fuktighetsgivende heller. Lippestiften går glatt, og en sveipe betyr ugjennomsiktig og to swipes betyr intens farge. Den fortsetter litt kremaktig og tar et minutt å slå seg til sin opprinnelige matte finish. Den forblir på en god 5-6 timer, knapt overføringer og falmer grasiøst til en mer rosa, mindre lilla flekker. Gjenbruk kan være vanskelig. Hvis du har tørre lepper etter første søknad, kan det bli ujevnt å få på nytt.

Naglet det eller mislyktes det? Naglet det.

For å oppsummere, er Loreal Moisture Matte i Glamour Fuchsia en nydelig pinky lilla som ser glamourøs ut. Fargen kan ta litt vant til, men det vil glede deg over at det gjorde meg. Det vil flette rettferdige og mellomstore hudtoner mest, selv om jeg også har sett dusky skjønnheter, rock denne skyggen. Å holde resten av sminke minimal er veien å gå med denne leppestiften.

Image
Image
Image
Image

Fordeler av Loreal Fuktmatte i Glamour Fuchsia:

• Tørker ikke ut leppene • Glamorøs nyanse • Luksuriøs Rose Gold Packaging • Går glatt på leppene • God oppakthet og fargebetaling • God opprettholde kraft og fades jevnt • Knapt overføringer

Image
Image
Image
Image

Ulemper med Loreal fuktighet Matte i Glamour Fuchsia:

  • Dyrt
  • Leppestiftet mitt brøt fra basen
  • Fet farge
  • Kan tørke for tørre lepper

Pris: Rs. 899

Ville jeg tilbakekjøp Loreal Moist Matte i Glamour Fuchsia?

Nei. Det er ikke en hverdagsfarge for meg, så det vil vare meg lenge.

IMBB Rating:

4.75/5

L'Oreal Paris Color Riche fuktig mat leppestift Kirsebær Crush Review, stikkprøver L'Oreal Paris Color Riche fuktig matte - Maple Mokka R511 L'Oreal Paris Rouge Caresse leppestift Aphrodite Scarlet L'Oreal Rouge Caresse leppestift Fashionista Pink L'Oreal Paris Color Riche Caresse leppestift i Cherry Tule Revlon Matte Lipstick Twinkled Mauve Review L'Oreal Color Riche fuktig mat leppestift - bringebærsirup Clinique Color Surge Lipstick - Pink Glamour L'Oreal Paris Infallible Lipstick i Fearless Fuchsia Review Maybelline Super Stay 14 HR Lipstick Fuchsia Forever Rimmel London Moisture Renew Lipstick-Funtime Fuchsia Estee Lauder Pure Color Lip Gloss-Fuchsia Fantasy Dove Intense Repair Treatment Mask Review

Populært emne