Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Patanjali Apricot Face Scrub Review - KROPP 2023
Patanjali Apricot Face Scrub Review - KROPP 2023
Anonim

Av Vandna Jain

Hei, jeg er Vandna. Dette er min aller første artikkel om IMBB, og jeg er virkelig ekstatisk. Jeg har vært en lydløs leser av IMBB fra det siste ett år, og nå har jeg endelig mønstret motet til å skrive! Så her er det. 🙂

Patanjali-butikken er bokstavelig talt et steinkast fra huset mitt, og jeg har så mange produkter, og de har alle blitt vurdert her. I forrige uke da jeg dro til butikken, så jeg en aprikos ansiktsskrubbe og jeg kjøpte den. Patanjali-produkter er alle urte og de har aldri hatt noen bivirkninger på huden min. Les videre for å finne ut hvordan denne skrubben gikk for meg.

Image
Image

Produktbeskrivelse:

En naturlig scrub krem for grundig og effektiv rensing og forbedrer blodsirkulasjonen for strålende og sunn hud.

Pris:INR 60 for 60 g.

ingredienser:

  • Khoobani (aprikos) - fjerner døde hudceller.
  • Godhuma (hvetekim) - naturlig antioxidant reduserer virkningen av miljøforurensning.
  • Ghrith kumari (aloe vera) - har mykgjørende og helbredende egenskaper.
Image
Image

Påstander:

Fjerner døde hudceller, svarte hoder, strammer, toner og fukter huden.

Min erfaring med Patanjali Apricot Face Scrub:

Jeg har en veldig sensitiv hud og det meste av ansiktet vasker eller skrubber passer egentlig ikke til meg. Jeg har brukt Patanjali Saundarya Face Wash fra de siste 2 månedene, og det har fungert bra for meg, så jeg hoppet på synet av en ansiktsskrubbe fra dette området.

Denne skrubbe kommer i et rør med flip open cap og det er veldig mildt, som virkelig passer til huden min. Dette er ikke såpebasert skrubbe og har en kremaktig base. De fleste scrubs lar huden min flakey, men dette var ikke tilfelle med dette produktet. Jeg fuktet og gnidd denne skrubbe i sirkulær bevegelse i 2 minutter, og da jeg vasket det, så jeg en forskjell, det lyste faktisk opp mitt kjedde ansikt og huden min føltes veldig glatt. Fordi det er en mild skrubbe, bruker jeg det hver annen dag.

Image
Image

Konsistens:

Skrubbe granulatene er kornete, ikke slitende eller grove, og når jeg gned det mellom hendene mine, kunne jeg føle den kremete tekstur som jeg absolutt elsket.

Image
Image

Pros av Patanjali Apricot Face Scrub:

  • Lommevennlig
  • Inneholder urte ingredienser
  • Tube emballasje er hygienisk og solid
  • Mild og beroligende duft
  • Lyser opp ansiktet

Con av Patanjali Apricot Face Scrub:

Tilgjengelighet kan være et problem for noen, andre da jeg kunne finne noen feil i dette produktet.

IMBB Rating: 4.5 / 5

Endelig dom:

Det fungerer virkelig bra for min følsomme hud og det er ganske billig. Jeg vil virkelig anbefale det til alle.

Patanjali Divya Kantilep Patanjali Saundarya Face Wash Patanjali Tulsi og Neem Face Wash Patanjali Sitron Honey Face Wash Patanjali Body Lotion St. Ives Blemish og Blackhead Control Apricot Scrub St Ives Abrikos Whitening Scrub Himalaya Herbals Gentle Exfoliating Apricot Scrub VLCC Papaya og Apricot Face Scrub Naturens Essence Apricot Face og Body Scrub Hjemmelaget abrikosskrubbe: DIY

Populært emne