Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Jovan Silky Rose Köln Spray Review - VEKTTAP 2023
Jovan Silky Rose Köln Spray Review - VEKTTAP 2023
Anonim

Hei damer,

Håper dere alle gjør det bra. Som alle jenter elsker jeg også å bruke en fin duft hver dag, enten i form av EDP, EDT, Köln, Deodoranter eller Body Mist. Så mens jeg kom tilbake fra Dubai, da jeg hadde litt tid i hånden på flyplassen, gjorde jeg hva en jente normalt ville gjøre, det er hengende i noen pliktfrie shopping. Annet enn high-end merkene, har Dubai's Duty Free også et godt utvalg av apotek merker å handle fra. Og mens jeg gjorde litt sjokoladehandel i en pliktfri butikk, kom jeg over Jovan Silky Rose Cologne Spray. Jeg så mange varianter der, som ikke er tilgjengelige i India, og da jeg så at dette ble kåret til "Product of the Year Gulf 2013", og da måtte jeg prøve.

Image
Image

Pris:

Nesten $ 10 til $ 12 er det jeg betalte (ikke sikker nå).

Hvilke produktkrav:

Revel i overflod av Silky Rose, en fengslende floriental fruktig duft.

På toppen kombinerer krydret rose med jordiske patchouli-blader og skarp rødbær for å intrigere sansene. Denne fristende fusjonen gir plass til en bukett med overdådig rose, oransjeblomst og jasminnektar, som forsiktig løfter og intriger. Endelig avslører den woody orientalske stien en forførende blanding av gylden gult, vanilje og sensuell muskus.

Image
Image

Min erfaring med Jovan Silky Rose Cologne Spray:

Jovan Silky Rose Köln Spray når det sprayes på huden lukter veldig søtt og blomstrende. Søtheten forsvinner sakte og gir vei til mer rosenrød lukt med et snev av treaktig notat. Men mesteparten av tiden, det er rose lukten som dominerer, andre duft notater som er beskrevet er vanskelig å legge merke til. For folk som liker lett duft, kan dette også lukte som detter til dem, som for min mor da hun luktet dette, følte hun at det lukter nær rose ittar, men jeg følte meg ikke det samme. Jeg liker sterke dufter, og jeg føler at det er en rose dominerende blomstrende duft, men det er ikke overveldende som detter.

Dette er egnet for både dag og natt, og blomstrende lukterelskere vil like det mer. T = Det er mer egnet for festival sesongen og formelle anledninger. Jeg ser meg selv å bruke det ofte med etnisk bruk.
Dette er egnet for både dag og natt, og blomstrende lukterelskere vil like det mer. T = Det er mer egnet for festival sesongen og formelle anledninger. Jeg ser meg selv å bruke det ofte med etnisk bruk.

Imidlertid ønsker jeg at oppholdskraften ville vært bedre. Det forblir bare 4-5 timer på meg, noe som ikke er så bra, siden jeg har brukt kroppsdåper og deodoranter i fortiden som forblir lenger enn dette. Den kommer i den klassiske Jovan EDT glassflasken med gyldne utskrifter på det, ingenting veldig fancy her. For denne prisen er dette et godt valg for rosen duft elskere. Jeg anbefaler dette til alle som leter etter en god, blomstrende duft på budsjettet.

Image
Image

Pros av Jovan Silkeblå Rose Köln Spray:

  • Blomstret lukt med et snev av treaktig duft.
  • Behandle for rose duft elskere.
  • Stikker ikke på huden og ingen flekker på kluter.
  • Har anstendig sillage.
  • Enkel å bruke emballasje.
  • Stemte 'Product of the Year Gulf' i 2013.
  • Ikke dyrt.

Ulemper med Jovan Silky Rose Köln Spray:

  • Å ha makt kunne vært bedre.
  • Hvis du ikke er glad i rose duft, kan du ikke nyte dette så mye.
Image
Image

IMBB Rating: 3.5 / 5

Skal jeg tilbakekjøpe Jovan Silky Rose Cologne Spray?

Kan være, spesielt hvis jeg finner den på pliktfri. 🙂

Jovan Musk For Women Deodorant Jovan White Musk Köln Konsentrert Spray Jovan Black Musk For Women Ny lanserer på Kroppsbutikken - Hvit Musk Sport (for menn) Kroppshandelen Hvit Musk Smoky Rose Fragrance Mist Yardley London English Musk Moisturizing Body Lotion Tresor Midnight Rose av Lancome EDP Kroppsbutikken Marokkansk Rose EDT Body Shop Atlas Mountain Rose Fragrance Mist Fabindia Wild Rose parfymeolje L'Occitane Rose 4 Reines Solid Parfyme

Populært emne