Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Bath and Body Works Japansk Kirsebær Blossom Golden Sugar Scrub Review - SKJøNNHET 2023
Bath and Body Works Japansk Kirsebær Blossom Golden Sugar Scrub Review - SKJøNNHET 2023
Anonim

Hei lovelies

Jeg håper du nyter den fantastiske festtiden og forsinket Happy Diwali til en og alle. For meg har denne sesongen endelig gitt meg litt familie tid og noen avslappende oppholdsdager, og jeg elsker det. Kommer tilbake til dagens gjennomgang, dette er et produkt jeg ikke kan gjøre uten siden de siste to månedene. Jeg har brukt dette på en ukentlig basis. Jeg kom over dette produktet på nettet mens jeg surfer gjennom noen kjøpesentre. Denne spesielle duften fra deres signatursamling har vært den bestselgende, hevder Bath and Body Works. Også produkter fra dette merket er alltid verdt å prøve ut, derfor bestemte jeg meg for å prøve dette, og brukte halvparten av lommepengene mine. Les mer om dette produktet.

Image
Image

Produktbeskrivelse:

Image
Image

Duft Merknader:

America's # 1 Fragrance Collection Japansk Kirsebær Blossom fremkaller skjønnheten i de eksotiske hagene i Japan med en grasiøs, prisvinnende blanding av pære, japansk kirsebærblomst og sandeltre. Toppnotater: Asiatisk pære, Fuji Apple, Ume Plum. Mid Notes: Japansk Kirsebær Blomst, Butterfly Lily, Kyoto Rose, Mimosa Petals. Dry Notes: Vanilje Rice, Imperial Amber, Silke Musk, Kanel Røkelse, Himalayan Cedar Wood, Kremet Sandeltre.

Pris:

$ 16 eller rs.1250 for 226 gm.

ingredienser:

Image
Image

Hvordan å bruke:

Masser på huden med varmt vann. Skyll for å avsløre fornyet utstråling.

Min erfaring med bad og kroppsarbeid Japansk kirsebærblomst Golden Sugar Scrub:

Begynn med emballasjen kommer denne gylne sukkerskrubbene i en klemmeform med et flipåpent deksel, noe som gjør det ekstremt reisevennlig, i motsetning til de store karbonemballasje. Røret har kirsebærblomstene trukket over det. Mengden som kommer inn i den, er ganske mye og kan vare i nesten to måneder hvis den brukes hver dag. Kommer til sin duft, duften er bare fantastisk, som hovedsakelig er blomstret med små hint av frukt, men det er også en woody undertone som legger dybde til den. Duften er langvarig og dunker når den brukes i kombinasjon med produkter i samme område (som kroppsrør, dusjgeler etc.). Duften er mild nok og ikke veldig overveldende, selv om jeg anser det for å være ganske modnet duft.

Image
Image

Følsomheten og konsistensen av denne skrubbe på huden er fantastisk. I utgangspunktet består denne skrubbe av en oljeaktig base med uoppløselige sukkerkrystaller i den. Sukkerkrystaller er godt polert, derfor kan hudavskrekking utelukkes, men omsorg må tas for ikke å gå overbord med skrubbing, da det kan skade huden. Etter bruk, huden føles veldig myk og sateng glatt. Jeg la merke til det fra den første bruken selv. Det etterlater huden fuktighet i stor grad. Selv om jeg har ekstremt tørr hud, unnlater dette produktet å minne meg om det. Det exfoliates også huden veldig bra og kan betraktes som en moderat. Hud kan føle seg fet for oljede skinnede skjønnheter, da det kan være produktrester, men når det skylles godt, kan det ikke være et problem. Det er et must å bruke det sammen med en dusjgel eller såpe som dette produktet ikke skummer opp.

Image
Image
Image
Image

Fordeler med bad og kroppsarbeid Japansk kirsebærblomst Golden Sugar Scrub:

  • Fantastisk duft.
  • Blader huden myk og glatt.
  • Tørker ikke huden.
  • Irriterer ikke huden.
  • Reisevennlig emballasje.
  • Ikke testet på dyr.

Ulemper med bad og kroppsarbeid Japansk kirsebærblomst Golden Sugar Scrub:

  • Kostbart (kanskje for noen).
  • Skummer ikke.
  • Trenger å bli brukt med et annet produkt.

Ville jeg tilbakekjøre bad og kroppsarbeid Japansk kirsebærblomst Golden Sugar Scrub?

Ja uten tvil, jeg elsker dette produktet selv om jeg kan prøve forskjellige dufter.

Vil jeg anbefale bad og kroppsarbeid Japansk kirsebærblomst Golden Sugar Scrub?

Helt, dette er et must-have produkt som skal inkluderes i ens hudpleie regime hvis du ikke bryr deg om prisen. Også, dette er et flott produkt hvis du vil prøve en mer modnet duft.

Totalt sett er jeg veldig fornøyd med dette produktet.

IMBB Rating:

4/5 (ingen større con).

Bath & Body Works Japansk Cherry Blossom Body Lotion Bath and Body Works Japansk Kirsebær Blomst Parfume Bath and Body Works Japansk Kirsebær Blomst Fragrance Mist Bath and Body Works Japansk Kirsebær Blomst Håndkrem Bath and Body Works Japansk Kirsebær Blomst PocketBAC Anti-Bakteriell Hånd Gel Bath & Body Works Golden Sugar Scrub Bath and Body Works Twilight Woods Golden Sugar Scrub Bad og kroppsverk Amber Blush Golden Sugar Body Scrub

Populært emne