Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

13 Colorbar Soft Touch Lipsticks Collection - UTSEENDE 2023
13 Colorbar Soft Touch Lipsticks Collection - UTSEENDE 2023
Anonim

Colorbar Soft Touch Lipsticks Collection

Dagens kompilering er på de vakre, myke berøringsleppene av fargestang, som har vært min favoritt i hele tiden, ta en titt på noen av nyanser av våre IMBB-forfattere. Det er det selskapet sier om dem

Gi leppene dine et mykt og glatt utseende med Soft Touch Lipstick. Den rike kremformelen forbedrer leppene, samtidig som de holder dem fuktig og næret. Med Vitamin A og E og aprikosolje har Soft Touch Lipstick anti-aging egenskaper som beskytter leppene mot chapping og misfarging. Soft Touch Lipstick er tilgjengelig i klassiske nyanser, med en unik finess duft.

Image
Image

PRIS

INR 399,00

Colorbar Soft Touch Lipstick i Clyspo

Det er en vakker fersken-rosa skygge. Vær oppmerksom på at skyggen av dette nummeret på den offisielle nettsiden er en dyp mauve nyanse, og selve skyggen i ekte er ganske annerledes. Det lyser opp ansiktet mitt øyeblikkelig i sann sans for ordet. Søknaden er veldig sant til navnet (Soft Touch) og er fløyelsaktig, myk og kremaktig.

Image
Image

Colorbar Soft Touch Lipstick - Matina

"Matina" er dyp rosa med svake røde undertoner. Så vær så snill å ikke kjøpe Colorbar leppestifter på nettet uten å se på de faktiske fargene. Fargen skiller seg virkelig ut på leppene.

Image
Image

Colorbar Soft Touch Lipstick-Keno Taupe

Det er en veldig lys nyanse som passer for dag og kvelds bruk. Det kan brukes selv om natten når du pleier å holde leppene dine naken med tung øye sminke. Skyggen kan også forbedres ved å trykke på en gylden glans. Denne leppestiften har en fin kremaktig tekstur som etterlater leppene fuktet i lang tid. Det nærer leppene og gjør ikke leppene tynne. Produktet er tilgjengelig i markedet i en rekke stilige nyanser.

Image
Image

Colorbar Soft Touch Lipstick: Amber

Lippestiften er veldig myk og må lagres på et kjølig sted, ellers kan det svette. Det kan også være utsatt for å bryte også. Ellers er det kremaktig, saftig, myk pigmentert og over en vakker naken skygge, jeg kan ikke finne ut om det er peachy eller pinky naken, men det er likevel nydelig.

Image
Image

Colorbar Soft Touch Lipstick i Citrine

Det er en lyse oransje farge, liten neonish med rødt lys. Det lyser opp ansiktet mitt øyeblikkelig. Så hvis du har det travelt og ikke har tid til å bruke mye av sminke bare øye blyant og denne leppestiften er nok til å få deg til å se nydelig ut. Den beste delen er at det passer nesten alle indiske hudtoner.

Image
Image

Colorbar Soft Touch Leppestift Seduction 021

Det er en fin tranebær slags skygge med en tinge av brun i den. Ville være høyt for dagen slitasje men utmerket for kveld og natt slitasje. Den har veldig mild duft og vil ikke være et problem for de med følsomme neser.

Image
Image

Colorbar Soft Touch Lipstick-Pink Charm

Disse vil minne deg på NYX runde lippier siden disse er ekte myke og de fukter leppene, men oppholdskraften er ikke mye sagt to timer og de mister sin glans og fukt snart og ser ut som leppene mine drikker den opp. Jeg elsker helt emballasje i sølv metallisk og følelsen hvis det er ganske solid, selv om leppestiften kan være litt skjøre og delikat.

Image
Image

Colorbar Soft Touch Lipstick: Rhinestone

Fargen er en magenta slags varm rosa for meg, noe jeg vanligvis ikke vil ha uten mye tankegang. Det er en lys rosa og må trekkes av på gode huddager bare for meg, men jeg tror fortsatt det er en nydelig, dyprosa og magenta elskere vil like dette. Jeg anbefaler dette bare til rettferdig hud.

Image
Image

Colorbar Soft Touch Lipstick Flamingo

Det er en dyp mauvish lilla skygge.

Image
Image

Colorbar Soft Touch Lipstick-Woodheart

En fin, myk brun naken skygge.

Image
Image

Colorbar Soft Touch Lip Color - HOT-e

HOT-e er mørk maroon i farge med noen røde og rosa undertoner. I bilder ser det mer rødlig ut, men i virkeligheten lener den seg mot maroon skygge.

Image
Image

Colorbar Soft Touch Lipstick Rougemarie

Lippestiften er fuktighetsgivende og holder leppene fra chapping. Du trenger ikke å legge på leppebalsam under leppestiftet. Så det gjør jobben til både leppebalsam og leppestift. Denne leppestiften er perfekt for vintre. Jeg er ikke så sikker på produktets anti-aging egenskap som selskapet hevder.

Image
Image

Colorbar Soft Touch Lipstick-E-rose

Det er en lys plomme rosa skygge. Lippestiften er pent formulert med en oppholdsstyrke på minst 4 timer. Man kan bruke et enkelt lag med denne skyggen i løpet av dagen og lagre den opp for natten.

Image
Image

Colorbar Soft Touch Lipstick-Spring Fling

Denne leppestiften begrunner sitt navn som det egentlig er veldig mykt. Det er en dyp kaffe brun nyanse med en veldig lys glasur til den. Jeg elsker fargen, men jeg bærer ikke dette på arbeidsplassen min siden jeg ikke foretrekker mørke nyanser i løpet av dagen, men dette er definitivt min favoritt nyanse for kveldsfester eller middager. Den forblir på leppene mine i 3-4 timer med lette snacks og vanninntak i mellom.

Image
Image

Colorbar Soft Touch Lipstick Rose Quartz

Det er en nydelig berryrosa nyanse og kommer i en slank, sølvemballasje. Skyggenavnet og -nummeret er nevnt i basen uten noen indikasjon på fargen. Lippestiften glir veldig lett på mine lepper og har en myk, glatt og kremaktig tekstur. Jeg vil si det gir nesten matt finish, men siden, leppestiftet er så kremaktig det ser ikke helt ut matte. Til tross for en nesten matt finish er leppestiften veldig fuktighetsgivende og forlater leppene myke. Jeg elsker tekstur og formulering av denne leppestiften, og den varer minst 4 timer på leppene mine.

Jeg elsker bare denne samlingen, anbefaler gult og rhinestone og matina, sjekk dem ut 🙂
Jeg elsker bare denne samlingen, anbefaler gult og rhinestone og matina, sjekk dem ut 🙂

Colorbar Soft Touch Lipstick Colorbar Soft Touch Lipstick - Matina Colorbar Soft Touch Leppestift Seduction 021 Colorbar Soft Touch Lipstick i Citrine Colorbar Ekstra holdbar Lip Color-Frenzy Colorbar Ekstra holdbar Lip Color - 002 Fashion Colorbar Ekstra holdbar Lip Color-Rosette Revlon Colorstay Overtid Lip Color Perennial Peach Review Maybelline Superstay Gloss-bilder, fargeprøver

Populært emne