Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Beste L'Oréal Lipsticks Tilgjengelig i India - VEKTTAP 2023
Beste L'Oréal Lipsticks Tilgjengelig i India - VEKTTAP 2023
Anonim

Beste L'Oréal Lipsticks Tilgjengelig i India

Jeg elsker leppestifter, og jeg tror de gjør noen kjære leppestifter, noen nyanser fra Infallible kolleksjonen og fargekolleksjonen er virkelig må ha, jeg elsker mine varme pinks også fra dem, og jeg elsker denne nydelige skyggen i beige creme også, sjekk dem og sjekk dem og Fortell oss hvilke Loreal lippe du elsker! 🙂

Image
Image

L'Oreal Color Riche Naturlig leppestift i Velvet Rose

Fargen ser veldig pen ut og gir øyeblikkelig et blikk av glamour til ansiktet ditt.

Image
Image

Loreal Color Riche leppestift-kanel toast

Holder leppene myke, glatte og smidige med ultrahydratiserende Omega 3. Beskytter mot fuktighetstap med kondisjonskraften av vitamin E

Image
Image

L'Oreal Paris Nutrishine leppestift - Vivid Rose

Vivid Rose er en veldig fin rosa rosa farge med et snev av koraller i den. Det har noen neon effekt på den. Det er en typisk rosa rosa farge.

Image
Image

L'Oreal Color Riche leppestift - Klassisk vin

Unn deg rikdom utover sammenlign med vår mest luksuriøst rike farge og intenst rik hydrering. Color Riche Lipcolor er rikere, kremere og mer fuktighetsgivende enn noen gang før.

Image
Image

L'Oreal Made For Me Naturals Leppestift

Skyggen er en naken farge med liten gylden glans, helt min farge, og den er også subtil. Allsidighet-Det er rent med en sveipe, men kan være lagdelt for å oppnå middels opasitet. Det kan bæres over andre leppestifter for å skape en glans som å se uten å gå helt blank.

L'oreal Color Riche leppestift Nature's Blush

Nature's Blush er en nydelig peachy brun nyanse som kommer til å bli en morder på middels hudtoner! Det er den perfekte n * de-skyggen for våre indiske hudtoner.

Image
Image

L'oreal Color Riche Accords Intense Lipsticks

Color Riche er beriket med en kombinasjon av Omega-3 oljer og E-vitamin og bidrar til å beskytte leppene dine mot tørking. Den har en myk og kremaktig tekstur, og det etterlater leppene fuktighet, glatt, med en fantastisk finish ".

"Endelig, lett å bruke intense farger …… .for intens forførelse! L'oreal Paris har designet nye, intense lekkasjer for å få det beste ut i hver kvinne.

Image
Image

Loreal Color Riche Lipstick - Intense Fuchsia

skyggen ble så varm, så pigmentert at ting gikk ut av kontroll, du må bruke mye mindre og du må skissere, det er tykt og kremaktig og kan blø .. det er virkelig en varm lyst nyanse, men jeg tror det vil gjøre bra for de fleste hudtoner, hvis brukt i riktig mengde. Jeg elsker personlig tekstur, men glitrende ….

Image
Image

L'Oreal Paris Infallible Lipstick i Enduring Berry

L'Oreal Paris introduserer Infallible Le Rouge Lipstick for luksuriøs, komfortabel og langvarig leppefarge. Infallible Le Rouge tilbyr 10 timers levende farger og skinn med høy definisjon, mens det fuktige E-vitamin holder leppene fuktige og komfortable. Oppdag en ekte fargeutbetaling i en kremaktig, kondisjoneringsbase som gjelder jevnt uten flak eller fading.

Image
Image

L'Oreal Paris Infallible Lipstick i Fearless Fuchsia

Skyggen er sterk og levende, leppestift gir en fin skinnende farge i en svep, og ja det varer lenge.

Image
Image

L'Oreal Paris Color Riche Nutri Shine leppestift i Old Rose

Nærmer seg som en balsam, skinner som en glans. Innovasjon: Royal Jelly, en verdifull naturlig ingrediens smelter på leppene dine og legger til en myk, blank glans med en ikke-klebrig finish. Nærende Shea Butter, beriket med vitamin A, E og F, hjelper til med å glatte dine lepper. Pleie og farge både i en trendy pinne, noe som gjør det til en perfekt foryngende løsning for leppene dine.

Image
Image

L'Oreal Color Riche Intense Lipstick - Perfekt Rød

Perfekt rødt er en nydelig nyanse med en ekstraordinær oppholdstid. Røde leppefarger forblir vanligvis lenge, og denne holder også seg godt i nesten 6 timer. Når det er lined riktig med en liner, vil det ikke bløde og bli godt lenger også. Perfekt rød gir en skinnende overflate og har en veldig kremaktig tekstur.

Image
Image

L'Oreal Color Riche leppestift-710 Mulberry

Shweta sier "Fargen er mauve rosa som ser mørkere ut i røret, men er veldig lett når den påføres på leppene. Jeg bruker alltid børste til å bruke leppestift, men dette leppestiftet ga enda pigmentering til leppene mine og jeg brukte ikke pensel -yaaayy !!. Jeg finner alltid at kremete teksturerte leppestifter forsvinner veldig fort, men denne leppestiften holdt seg på leppene mine i 5-6 timer. "

Image
Image

L'Oreal Color Riche leppestift - Rose Perle

Skyggen 265 Pearl Rose er en nydelig lyserød nyanse med reflekterende gylden glans til det som gjør det perfekt for spesielle anledninger! Gyllene glimmerpartiklene er ekstremt fine og er ikke synlige for det blotte øye, det gir knapt en vakker gylden glans på leppene.

Image
Image

L'oreal Color Riche Nutri Shine leppestift Rose Guava

NutriShine by Color Riche har en unik formel av Royal Jelly og Shea Butter for å holde leppene glatte og myke hele dagen. Den unike geléformelen smelter på leppene dine for å gi næring og etterfylling. … og skinner som en glans! Takket være sin gelélignende tekstur, tilbyr NutriShine by Color Riche mer skinnende glans enn en klassisk leppestift som forlater leppene og ser lekkert ut med en klebrig finish. Formelen inneholder fine krystallpolymerer som reflekterer lys takket være et veldig fint nettverk av partikler som gir en tekstur så klar og skinnende som gelé! Innkapslet i moderne, premium emballasje komplett med unike skyggeetiketter, har det aldri vært enklere å finne den perfekte skyggen!

Image
Image

L'Oreal Endless Lipstick: 850 Extreme Spice

Lippestikkene minner meg om Lakme Nine to Five og Colorbar Longstay seg fordi pakken er lik, og det er konseptet som fargen setter inn etter at du slår den på. Fargen for denne er veldig dyp. Det er faktisk en brun-rød farge og veldig pigmentert også, og det er det som fikk meg til å falle for det ved disken.

Image
Image

L'Oreal Endless Lipstick: Violet Attitude

Lipsticks er en matte-elskers havn og myke mauve elskere også. Den klassiske gullemballasje og den skinnende gyldne toppen er pen, men veldig vanlig, så mye som vår Nine to Five. Du vil ikke tro at selv tekstur er så Nine til Five, formen en flat topp, som forresten er min favoritt for enkel bruk, og ferdig igjen så mye som ni til fem: be: sukk!

Image
Image

L'Oreal Color Riche leppestift - Cassis Passion

Alle som liker deep pinks og L'Oreal, og er klar til å betale Rs. 785 for en leppestift, bør få denne skyggen definitivt. Myk, saftig, ugjennomsiktig og en skarp 4,7 gram er det du får i denne nydelige skyggen av rosa. En annen tre nyanser jeg anbefaler på det sterkeste er Rose Perle, Saucy Mauve, og gjør meg rødme. Prøv disse nyansene som nylig ble lansert.

Image
Image

L'Oreal Made For Me Intense leppestift: Burning Sunset

"Burning Sunset" -prøver mellom de andre "Made For Me Intense" leppestiften har blitt delt av Rati for en stund siden, og mange av oss lusted etter disse. Jeg vil si at jeg samler L'Oreal-leppestifter disse dager, og dette er kanskje min 9. L'Oreal-leppestift, men kanskje den mest unike og veldig glamrende.

Image
Image

L'Oreal Color Riche Nutri Shine - Pretty Peach

Skyggen Pretty Peach er en ekte ferskenskygge, en must-ha for somre. Jeg liker den glitrende delen av leppestift, den lille glitteren gir en skinnende glans, tekstur av leppestift er glatt og føles som å bruke smør over lepper. Det føles fuktighetsgivende (bra for hakkede lepper), det føles ikke klissete eller rotete over leppene.

Image
Image

L'oreal Color Riche 456 Beige Creme

De har noen andre glitrende og dype farger, men dette er en crème og en beige og den er myk i påføring og fargen er anstendig pigmentert. Når jeg sveiper fargen på leppene, ser jeg mye fuktighet og kremaktig finish, men det er ingen fargebrytelse, for eksempel å si som noen Maybelline.

Image
Image

L'Oreal Color Riche Lipstick # 121 Brun Mordore

L'Oreal leppestifter kommer i en fantastisk gylden emballasje som ser elegant ut. Kulen har et skråt spiss og L'Oreal er gravert på den. Brun Mordore er en nydelig peachy brun nyanse, med en ekstraordinær oppholdstid. For meg, naken leppe farger ikke opphold i mer enn 2 timer, de forsvinner bare etter det, men Brun Mordore var helt bra selv til 4 timer. Det er ingen glimt i denne skyggen, og det gir en kremaktig finish. Skyggen ville fungere godt for indisk hudtone; du kan også enkelt bære denne skyggen på kontoret også.

Image
Image

L'Oreal Paris Color Riche leppestift - Gjør meg rødme

Unn deg rikdom utover sammenlign med vår mest luksuriøst rike farge og intenst rik hydrering. Color Riche Lip Color er rikere, kremere og mer fuktighetsgivende enn noen gang før. I tillegg til nærende ingredienser som omega 3 og vitamin E, er formelen beriket med arganolje for å tilstand og myke lepper. Lippene dine holdes myke, glatte og ultrahydrert. Med et spekter av 42 nydelige nyanser fra fet til nesten naken, gir Color Riche® Lipcolour en nyanse som er perfekt for ethvert utseende og enhver anledning.

Image
Image

L'Oreal Paris Infallible Le Rouge leppestift - Alltid abrikos

Alltid aprikos er en ren oransje nyanse med liten gylden glans. Den har en subtil skinne i den, noe som gjør den veldig slitesterk og smigrende også. Det er ikke en intens pigmentert nyanse slik at alle kan flaunt denne oransje leppefarge. Formelen bæres i mer enn 4 timer og fades jevnt og gir et lite snev av farge. Det er ikke-tørking og det er ingen elastisk følelse på leppene. Veldig behagelig å ha på og føles som en lett fløyelsaktig film på leppene. Tekstur er glatt og kremaktig, men det er ikke mykt og buttery, så det er ikke noe problem å smelte i brennende somre.

Så alle de ovennevnte er mine favoriserer, vel, jeg elsker beige creme en mye for en naken lepper og den rosa Cassis lidenskapen, hvilken likte du? 🙂 Har du sjekket ut det beste i IMBB Digs !!
Så alle de ovennevnte er mine favoriserer, vel, jeg elsker beige creme en mye for en naken lepper og den rosa Cassis lidenskapen, hvilken likte du? 🙂 Har du sjekket ut det beste i IMBB Digs !!

L'Oreal Color Riche leppestift - Classic Wine Review L'Oreal Color Riche Lip Farge - Wisteria Rose L'Oreal Paris Color Riche leppestift - Gjør meg rødme Loreal Paris Color Riche Lipcolor Golden Drue 788 L'Oreal Color Riche leppestift - Brazil Nut L'Oreal Color Riche leppestift-710 Mulberry Loreal Color Riche leppestift-kanel toast L'Oreal Color Riche leppestift i Praline Crystal Review Loreal Paris Color Riche Lipcolor Golden Drue 788 Review, Swatch L'Oreal Color Riche leppestift - Kobber Honey L'Oreal Color Riche leppestift Plum Passion L'oreal Color Riche-avtaler Intense leppestifter - fargeprøver og bilder L'oreal Color Riche leppestift Bella Donna Mauve Maybelline Makeup Remover Eye, Lip Review, Eksperiment Best St.Ives-produkter tilgjengelig i India Beste Aloe Vera Gels tilgjengelig i India Green Tea Toner og Face Pack: Gjør det selv

Populært emne