Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Best St.Ives-produkter tilgjengelig i India - SMINKE 2023
Best St.Ives-produkter tilgjengelig i India - SMINKE 2023
Anonim

Best St.Ives-produkter tilgjengelig i India

Jeg har elsket dette produktet siden 2010 da jeg prøvde deres bleknings ansiktsskrubbe og til nå har ikke et enkelt produkt fra dem skuffet meg. Jeg er her for å dele produktene fra St Ives som vi alle kunne prøve i India, lese anmeldelsene i detalj, de har noen virkelig prisbelønte produkter der ute:)

Image
Image

St. Ives Blemish og Blackhead Control Apricot Scrub

Oljefri, med 2% salicylsyre, dermatologistestet og inneholder 100% naturlige ekstrakter, renser denne skrubben forsiktig porene og hjelper til med å stoppe breakouts før de oppstår.

Viktige ingredienser: Aprikoser, som er kjent for å inneholde et av de høyeste nivåene av karotenoider (tenk vitamin A) og super effektive antioksidanter. Alt denne naturlige kraften kan virke, vel, for kraftig, men de er faktisk ganske milde og nærende, og de hjelper til med å gjøre friskere, nærere hud vakkert mulig.

Image
Image

ST.Ives Swiss Vanilla-Advanced Body Moisturizer

Oppdag sveitsiske hemmeligheter for synlig sunn hud. Bare St Ives fanger disse hemmelighetene ved å kombinere ren vanilje essens og E-vitamin i en fuktighetsrik form som har vist seg å berolige tørr hud. St Ives-lotionene testes i Sveits og gir 200% mer fuktighet umiddelbart for myk, jevn hud. REN SWISS GLACIAL WATER SWISS BOTANICALS PURE VANILLA ESSENCE

Image
Image

St. Ives kollagen Elastin fuktighetsgivende kroppsvask

Nyt den ungdommelige utstrålingen av revitalisert hud med St. Ives prisbelønte Renewing Collagen Elastin Body Wash. Med innholdet av kollagen og elastin, proteiner som finnes i ung, sunn hud, bidrar denne fuktighetsrike formelen til å gjenopplive tørr hud som den renser. Bruk daglig med St. Ives Renovation av kollagen Elastin Lotion for å opprettholde en hydratisert hud som ser ut og føles myk, smidig og strålende.

Image
Image

St. Ives Blemish Control Green Tea Scrub

St. Ives Green Tea Scrub fjerner breakouts og reduserer rødhet Salisylsyreacnemedisinering med 100% naturlig grønn te. Denne dermatologistestede skrubbe kan faktisk bidra til å rydde og berolige huden din samt redusere rødhet. En aktiv flammebekjempende ingrediens bekjemper flare-ups, mens 100% naturlige exfoliants oppmuntrer til sunnere og klarere hud.

Image
Image

St. Ives Abrikoskrubb Forny og Firm

Denne aprikosen skrubbe med mild alfahydroksy, synlige toner og firmaer, og avslører den yngre huden.

Image
Image

St Ives Softening Pusset Silke Body Lotion

Skjem deg bort huden din daglig med denne luksuriøse St.Ives-mykningen Whipped Silk Lotion. Laget med en eksklusiv blanding av silkeproteiner, dette er utrolig mykt, lett teksturerte krem glir lett og absorberer raskt for langvarig fuktighet. Unn deg daglig for hud som ser ut og føles uimotståelig glatt, silkeaktig og berørbar noensinne

Image
Image

St. Ives Abrikos Scrub Blemish Fighting

Oppdag de sveitsiske hemmelighetene for sunn, jevn, strålende hud. Bare St. Ives fanger hemmelighetene til naturlig vakker og sunn utseende i denne dype rensende formelen som forsiktig eksfolierer, fjerner olje, smuss og kjedelige hudceller som kan føre til flekker og hudormer

Image
Image

St Ives Abrikos Whitening Scrub

Bare St Ives fanger hemmelighetene til naturlig vakker og sunn utseende i denne dype rensende formelen som forsiktig eksfolierer, fjerner kjedelige, døde hudceller for å umiddelbart avdekke jevn, strålende og sunn hud. 85% naturlige avledede ingredienser Formler ble testet dermatalogisk Fremmer sunnere, glødende hud på bare syv dager

Image
Image

St. Ives Exfoliating Body Wash - Abrikos

Formulert uten parabener og ftalater. Reveal utstrålingen av frisk, vital hud med denne milde St. Ives exfolierende aprikos kroppsvask. Inneholder 100% naturlige jojoba perler og aprikosekstrakter, exfolierer denne formelen forsiktig kjedelig, tørr hud som den renser. Bruk daglig med St. Ives lotion for å nyte huden som ser ut og føles jevn, sunn og full av liv!

Image
Image

St. Ives Moisturizing In-Shower Exfoliating Body Polish

Formel med naturlige sukkerkrystaller og havremel og sheabutter-ekstrakter forsvinner forsiktig og renser for å la huden din bli jevn, lys og fuktig uten overtørking for strålende, uimotståelig myk hud. Returhett for å unngå overflødig vann i krukken.

Image
Image

St Ives kollagen Elastin Advanced Body Moisturizer

Avansert kroppsfukter til yngre hud, den inneholder fuktighetskrem og proteiner som naturlig finnes i ung, sunn hud. Oppdag de sveitsiske hemmelighetene for synlig sunn hud. Bare St Ives fanger disse hemmelighetene ved å kombinere kollagen og elastin, i en fuktighetsrik formel som har vist seg å forlate huden din frisk og yngre. Klinisk bevist å vise forbedret elastisitet i huden for synlig, sunn og yngre hud.

Image
Image

St Ives Triple Butters Body Wash

Bhargavi sier at "Det virket litt dyrt i begynnelsen, men hvis du vurderer prisene på andre kroppen vasker nå og hvor lenge de varer, er St Ives ikke så ille. Denne flasken varte meg omtrent 5 måneder, og jeg trenger bare en øre med stor størrelse hver dag. I tillegg, siden det ikke er lett tilgjengelig i India, tror jeg prisen er helt rimelig. "

Image
Image

St. Ives Advanced Body Moisturizer

Pak din hud i beroligende hydrering med denne prisbelønte body lotion. Naturlige ingredienser bidrar til å gi langvarig lindring fra tørr kløende hud. Denne formelen med havremel og naturlig rike shea-smør nærer og intensiverer huden for umiddelbar lindring, mens det virker for å gjenopprette huden din tilbake til helse. Og litt om st.ives, det er skrevet der

St ives er dedikert til å gi deg det beste i naturen med formler som gleder sansene som de jobber. Vi forstår at de små daglige valgene vi lager, kan påvirke livets generelle livskvalitet derfor er st.ives en samvittighetsfull formulator av kvalitetsprodukter.

Image
Image

St. Ives Bright Skin Brightening Apricot Scrub

Fra USAs # 1 Scrub-merke, fjerner denne Apricot Scrub forsiktig kjedelige, døde hudceller for å avsløre lysere, jevnere hudtone. 170g. Dermatologist testet. 100% naturlige ekstrakter. Ikke testet på dyr. Formulert uten ftalater Veibeskrivelse: Fukte med vann. Dispense produktet på fingertuppene og massasje over ansiktet. Skyll med vann. Unngå direkte kontakt med øynene. For best resultat, bruk 3 til 4 ganger per uke. Dette produktet inneholder salisylsyre, slutte å bruke hvis huden blir følsom.

Image
Image

St. Ives Energizing Citrus Fuktighetsgivende Body Wash

Vokner dine sanser som det renser og myker huden. Vekk sansene dine med denne St. Ives Energizing Citrus Body Wash. Med en oppløftende duft av sitrus, mynte og eukalyptus, renser denne fuktighetsrike formelen ikke bare, den forfrisker. Bruk daglig med St. Ives lotion for hud som ser ut og føles utrolig myk, frisk og klar til å ta på seg dagen!

Image
Image

St. Ives Mineral Terapi

Maksimal fuktighet. Ikke testet på dyr. - inneholder ikke dyreingredienser - Flasken inneholder 20% gjenbruksmateriale etter forbrukere

Image
Image

St. Ives FRESH2O Avansert Body Moisturizer

Image
Image

St. Ives tidløs hudkollagen Elastin Facial Moisturizer

St. Ives Timeless Skin Facial Moisturizer lover å synlig redusere fine linjer og rynker; den inneholder kollagen og elastinproteiner for synlig mykere og mykere hud. Da jeg sjekket nettstedet deres, hevder de stolt på å bruke 100% naturlige produkter som noen av ingrediensene i denne silkeaktig godheten.

Image
Image

St Ives Intensive Healing Advanced Body Moisturizer

"Naturligvis gjenopprette, lindre og beskytte din svært tørre hud med St. Ives Intensive Healing Lotion. Påvist for å hjelpe til med å helbrede selv den alvorlig tørre huden, er St. Ives Intensive Healing Lotion klinisk bevist å låse fuktighet i 24 timer, og bidrar til å opprettholde hudens fuktighetsbalanse og holde den hydrert over tid. Denne formelen inneholder 100% naturlige fuktighetskrem og et eksklusivt naturlig fuktighetskompleks, inkludert:

-Olive blad ekstrakt kjent for å gjenopprette tørr hud med det er hudnærende fuktighet. -Cranberry frøolje - Denne næringsrike rike antioksidanten er kjent for å lindre tørr, kløende hud. -Grapsfrøolje - kjent for å forhindre fremtidig hudskade. "

Image
Image

St. Ives Exfoliating Apricot Body Wash

Reveal utstrålingen av frisk, livlig hud med denne milde St. Ives Exfoliating Apricot Wash. Med 100% naturlige jojoba perler og aprikosekstrakter, exfolierer denne formelen forsiktig løs, tørr hud som den renser. Bruk daglig med St. Ives lotion for å nyte huden som ser ut og føles jevn, sunn og full av liv!

100% naturlige exfoliants • Laget med naturlige ingredienser • Hypoallergenic • Dermatologistestet • Formulert uten parabener og ftalater • Ikke testet på dyr

Image
Image

St. Ives Havregryn og Shea Butter Moisturizing Body Wash

St. Ives Havregryn og Shea Butter Moisturizing Body Wash sies å være bra for personer med tørr og kløende hud som det fukter og beroliger det. Denne kroppsvasken er laget av naturlige ingredienser og 100% naturlige ekstrakter, formulert uten parabener og ftalater og testet av dermatologer for å være hypoallergenisk.

Image
Image

St. Ives Kremet Vanilje Fuktighetsgivende Kroppsvask

Behandle huden din daglig til denne dekadente, fuktighetsrike St. Ives Creamy Vanilla Body Wash. Den luksuriøse skummet renser og forandrer huden, mens den naturlig trøstende vanilje duften forkler sansene. Bruk daglig med St. Ives lotion slik at du kan nyte hud som ser ut og føles uimotståelig jevn, myk og berørbar.

Image
Image

St. Ives Sensitive Skin Gentle Apricot Scrub

Forsiktig eksfolierer for å avsløre glatt, strålende hud. Ikke-irriterende. Dermatologist testet. 100% naturlige ekstrakter. Ikke testet på dyr. Formulert uten parabener og ftalater. Inneholder ikke dyreingredienser.

Så fortell oss hvilket er det ultimate St Ives-produktet du ikke kan leve uten? For meg er det blekingen skrubbe noen dag 🙂
Så fortell oss hvilket er det ultimate St Ives-produktet du ikke kan leve uten? For meg er det blekingen skrubbe noen dag 🙂

ST.Ives Swiss Vanilla-Advanced Body Moisturizer St. Ives kollagen Elastin fuktighetsgivende kroppsvask St. Ives Blemish og Blackhead Control Apricot Scrub Beste Aloe Vera Gels tilgjengelig i India

Populært emne