Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Wet n Wild Navy Mega Siste Retractable Eyeliner Review - UTSEENDE 2023
Wet n Wild Navy Mega Siste Retractable Eyeliner Review - UTSEENDE 2023
Anonim

Hei alle sammen!

I dag deler jeg en anmeldelse av Wet n Wild Navy Mega Last Retractable Eyeliner. Som jeg fortalte deg i mitt tidligere innlegg at jeg ikke er en profesjonell til å bruke flytende eyeliners, så foretrekker jeg å kjøpe kohlblyanter eller uttrekkbare eyeliners. Jeg har masser av øye blyanter, kohls og uttrekkbare eyeliners med meg, men likevel elsker jeg å kjøpe forskjellige merker og farger. Jeg har få Wet n Wild lippies, og de er gode vurderer prisen de selges på, men dette produktet er så dudt for meg.

Image
Image

Produkt detaljer:

Opptil 12 timer fargesikker slitasje! Lang slitesterk formel glir på jevn for budbestandig farge. Myk, presis tips gir perfekt applikasjon som ikke vil smette, strekke eller falme. Inkluderer lettblandende smudger for ønsket utseende.

Image
Image

Pris: US $ 2 for 16 gm / 0.005 oz

Image
Image

ingredienser:

Image
Image

Min erfaring med Wet n Wild Navy Mega Siste Retractable Eyeliner:

Denne eyeliner kommer med en gjennomsiktig plasthette i begge ender. Den har en smudger i den andre enden som er ubrukelig som denne eyeliner. Det er et så dårlig produkt som jeg har kommet over på lenge. Jeg hater det helt. Vennligst folk, lagre pengene dine (jeg vet det er billig) for noe bedre enn dette. Det ser solid ut i emballasjen, men det er alt lovelies, ikke forvent noe annet. Selv om jeg får det gratis, vil jeg aldri bruke det! Skyggen er så kjedelig, og den fades bort i 1-2 timer. Skyggen marine ser ikke ut som en fin marineblå skygge som jeg hadde ventet på. Det er så kjedelig farge og tekstur er akkurat som et fargestifter, matt og hardt. Det er nødvendig med harde flere swipes for å få den nøyaktige fargen som er veldig smertefull for øynene og ansiktshuden. Jeg har brukt den bare en gang, og det er for spennende å kjøpe en så billig eyeliner. Det er attraktivt bare på grunn av emballasjen. Kvalitet og pigmentering-vis er det en slik feil. Det kan imidlertid fjernes enkelt med en sminkefjerner.

Image
Image

fargeprøver:

Enkelt sveip og 3 swipes.

Image
Image

Fordeler av Wet n Wild Navy Mega Siste Retractable Eyeliner:

• Billig. • Reisevennlig. • Smudger kan brukes til å smette andre eyeliners.

Cons av Wet n Wild Navy Mega Siste Retractable Eyeliner:

• Dårlig nyanse med et misvisende navn. • Det må kreves mye tråkking og trekking. • Tips gjør vondt ved bruk. • Trenger mer enn 2 swipes for å få det beste av fargen. • Ikke i det hele tatt myk og kremaktig og har dårlig pigmentering. • Dårlig oppholdskraft. • Tilgjengelighet i India (Men jeg antar at det er en proff, nahii??)

Vil jeg tilbakekjøpe Wet n Wild Navy Mega Last Retractable Eyeliner ?

Nei, absolutt ikke!

Vil jeg anbefale Wet n Wild Navy Mega Last Retractable Eyeliner?

Nopes! Damer, vær så snill og hold deg unna! Dette er et forferdelig produkt.

IMBB Rating: 1/5 (1 for emballasje og smudger)

Image
Image

Wet n Wild Megalast Retractable Eyeliner - Blackest Black Review Våt n Wild Mega Siste Lip Color 906D Vin Room Våt n Wild Mega Siste Lip Color Våt n Wild Mega Siste Lip Color - Bare Peachy Våt n Wild Mega Siste Lip Color - Gulrot Gull Våt N Wild Mega Siste Lip Color - Purty Persimmon Sephora Retractable Waterproof Eyeliner - Matte Deep Plum Jordana Glitter Rocks Retractable Eye Liner Punk Rock Lilla NYX Retractable Eye Liner-Gypsy Blue NYX Retractable Eye Liner-Deep Blue

Populært emne