Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Coloressence HD High Definition Foundation Review - KROPP 2023
Coloressence HD High Definition Foundation Review - KROPP 2023
Anonim

Av Sonika Singh

Hei vakre damer

Jeg håper dere alle har det bra. Vintre har alltid vært min favoritt sesong, men vintre betyr tørr / ujevn hud, hakkede lepper, tørt hår, eww! Jeg har kombinasjonshud, og det har alltid vært vanskelig for meg å finne et passende fundament som ikke bryter meg ut, gjør meg ikke ujevn og noe som er fuktighetsgivende. Jeg har nylig kjøpt en stiftelse som helt har sluppet meg ned 🙁 Produktet jeg skal vurdere er Coloressence HD High-Definition Foundation.

Image
Image

Produktbeskrivelse:

High-Definition Foundation gjør huden jevn og feilfri. Dens aktive ingredienser hjelper huden til å revitalisere og korrigere synlige tegn på aldring. Ideell for daglig bruk. Med SPF-20 dekker det ujevn hudfeil uten å være usynlig.

Aktive ingredienser:

E-vitamin, etylheksylmetoksykaramat, titandioxid. Ethylhexyl Methoxy Cinnamate (også kalt Octyl Methoxy Cinnamate) er en aktiv ingrediens i solkrem produkter. Det absorberer, reflekterer eller sprer UV-stråler.

Pris:

Rs. 590 / - for 300 ml / 1,01 FL Oz

Holdbarhet:

3 år.

Jeg tar på Coloressence HD High Definition Foundation:

Den vanskeligste delen når du kjøper et fundament er å velge riktig nyanse.

emballasje:Den kommer i en glassflaske med en pumpepumper som gjør det hygienisk å bruke og ikke fører til sløsing.

Valg av skygge: Dette fundamentet kommer i 5 nyanser. Skyggen jeg plukket opp er HDF-3. Denne skyggen ble faktisk anbefalt av salgspiken, da det ble vanskelig å velge og la meg advare dere, aldri noensinne lytte til jentene til og med mindre du kjøper grunnlag fra high-end merker. Jeg har dusk hud, så skyggen er ikke perfekt for meg, men den mørkere skyggen var for mørk. Holde min feil til side, jeg vil si fet / kombinasjon hud skjønnhetene ville elske dette produktet hvis du finner riktig nyanse.

Image
Image

Konsistens: Konsistensen er mer som en pisket form. Det smelter lett inn i huden. Bortsett fra dette, tørker stiftet opp raskt, og dermed må du jobbe litt raskere.

Image
Image

Dekning:Dette fundamentet gir matt finish. Det er svært pigmentert og gir ren til middels til full dekning avhengig av mengden produkt du bruker og hvordan du blander det. Selv om det er godt pigmentert, vil det fortsatt ikke skjule veldig mørke ufullkommenheter eller blemmer som hyperpigmentering, og legge opp lag gir opp et kakig utseende. Tørr hud folk ville ikke like dette produktet mye. Hvis du bruker den på tørr og flekkete hud, vil det føre til flak, så fuktighetskrem og primer anbefales før grunnlagsapplikasjonen.

Image
Image

Oppholdsstyrke: Den har en veldig god oppholdskraft, det er et slitesterkt fundament. En godt fuktig base og legge opp noe gjennomsiktig pulver vil hjelpe det å vare mer på huden.

Image
Image

Pros av Coloressence HD High Definition Foundation:

 • Perfekt for oljeaktig / kombinasjonshud.
 • Pumpedispenser som reduserer spild.
 • God emballasje.
 • Matt finish.
 • Å holde kraft er bra.
 • Blendbar, jevn tekstur.
 • SPF 20.

Cons av Coloressence HD High Definition Foundation:

 • Tørker opp raskt.
 • Ikke fotoklar.
 • Man har ikke råd til å hoppe over fuktighetskrem under.
 • Leaves en hvitaktig støpt.
 • Begrenset nyansevalg (ingen for dusk eller mellomfelt).
 • Komplett liste over ingredienser mangler.

Ville jeg tilbakekjøp Coloressence HD High Definition Foundation?

Nei.

IMBB Rating:

4/5

Endelig dom:

Olje / kombinasjon hud skjønnheter ville elske dette, bare hvis de er i stand til å finne sin perfekte nyanse.

Til neste gang, tudler, xoxo

Coloressence High Definition Powder Coloressence Aqua Base Makeup Coloressence Supreme Eyeliner i brun Coloressence Shimmer Highlighter Gjøre opp for alltid HD Powder Review - High Definition ELF HD Lifting Concealer Gjøre opp for Ever HD Foundation Gjøre opp for alltid High Definition Microperfecting Primer # 6 Yellow Revlon Colorstay Liquid Foundation Maybelline Fit Me Foundation Maybelline Instant Age Rewind Radiant Firming Foundation MAC Matchmaster Foundation

Populært emne