Hei herlige damer!

Kryolan produkter regjerer min forfengelighet for tiden. Jeg antar jeg har de fleste av sine oransje leppestifter nå. Salgsassistenten det la til oransje leppestifter i alle mulige fargetoner og intensiteter til listen min. Få av nyanser har blitt et øyeblikksslag med meg, og noen få nyanser trengte noen overbevisende fra innsiden for å sport dem. Jeg skulle ønske jeg var faktisk tilstede i butikken for å plukke opp flere nyanser (jeg kan ikke få nok av oransje leppestifter).

Så i dag vurderer jeg en annen Kryolan-leppestift i skyggen LC004.

Pris:

Rs. 250 for 4gms

ingredienser:

Påstander:

Lippestift med en langt bevist formulering, inkludert vitamin E for å stimulere hudens reparasjonsmekanisme. Lipstick Classic gir et matt inntrykk og er kjent for sin gode holdbarhet. Denne Lip Rouge er tilgjengelig i et bredt spekter av mer enn 48 nyanser.

Min erfaring med Kryolan LC004 Lipstick:

Kryolan leppestift kommer i sølvgrå emballasje med firmanavnet skrevet på hatten. Luken lukkes sikkert slik at den er reisevennlig. Men emballasjen på en helhet er ganske kjedelig og kjedelig, ingenting for oppsiktsvekkende om det. Nyanser er kjent av deres respektive tall, noe som gir mye forvirring når du prøver å velge skyggen du leter etter i sminkebrettet ditt eller i tilfelle du går til butikken for å hente en leppestift, som du kanskje ikke husk nyanser du allerede har og kan lande opp med å plukke opp samme nyanse. Skyggenummeret er nevnt på klistremerket nederst på leppestiftet.

Skyggen LC004 er en melkeaktig lys oransje nyanse uten skinn eller glans. Denne fargen er heller ikke klar eller kjedelig. Det er en nøytral nyanse som vil se kjedelig ut og gi en sliten utseende til ansiktet hvis det bæres alene. Men det vil utfylle en tung øye makeup se vakkert. Denne fargen vil se bra ut på rettferdige og mellomstore skinnede damer og kan vaske ut mørke complexioned skjønnheter. Så, hvis du leter etter en leppefarge som vil lyse opp ansiktet ditt, så styre bort fra denne fargen.

Tekstur av denne leppestiften er glatt og kremaktig. Den kremete tekstur gjør leppestiftet lett på leppene uten å trekke eller rive. Kremet er tilgivende på tørre lepper, slik at du kan hoppe over en leppebalm under leppestiftet. Denne fargen avgjøres til en halvmattig finish etter en stund, men tørker ikke ut leppene. Selv om det ikke er tørking, er det heller ikke hydratiserende.

Pigmentering av denne leppestiften er veldig bra, en sveipe gir rik, ugjennomsiktig farge til leppene. Men siden dette er en lys nyanse, trenger du et par flere swipes for å bygge opp farge og intensitet på leppene. Denne kremete farge bløder ikke, men du har minimal overføring av farge.

Å holde strøm på denne leppestiften er god, det varer en god 4-5 timer på leppene. Denne fargen fades bort gradvis og jevnt og forlater ingen flekk bak. Den dårlige delen er at denne leppestiften ikke overlever måltider. Det forsvinner helt av leppene dine når du spiser eller drikker noe.

Den svake vanilje lukten av denne leppestiften fades bort i løpet av noen få minutter med slitasje, noe som er et pluss punkt for folk med en sensitiv nese.

Fordeler med Kryolan LC004 leppestift:

 • Rimelig.
 • Robust emballasje.
 • Nydelig melkaktig blek oransje skygge.
 • Ingen glans eller glans.
 • Kremet, jevn tekstur.
 • Kan tilgi på tørre lepper.
 • Pigmentering er bra.
 • Bløder ikke.
 • Varer lenge.
 • Går ikke en flekk bak
 • Lukt forsvinner etter en tid.

Ulemper med Kryolan LC004 leppestift:

 • Tilgjengelighet er et problem.
 • Farge kan ikke passe mørk complexioned skjønnhet.
 • Kjedelig, kjedelig emballasje.
 • Lipsticks har ingen skygge navn, men bare skyggen nummer gjør det forvirrende.
 • Overfører litt.
 • Overlever ikke et måltid.

IMBB Rating:

4/5

Vil jeg anbefale Kryolan LC004 Lipstick?

Samlet sett er Kryolan leppestift i skyggen LC004 en melkeaktig lys oransje nyanse som kanskje ikke fungerer for alle. Hvis du er noen som gjør mye dristig øye sminke utseende, vil denne nyansen være en perfekt nøytral nyanse for å komplettere øyet ditt. Hvis du er på utkikk etter gode budsjettleppestifter, bør du definitivt få en av disse Kryolan leppestifter fordi kvaliteten du får for prisen du betaler er flott !!!

Kryolan Professional Lipstick Review Kryolan Lipstick-LC 196 Review 10 beste Kryolan Lipsticks tilgjengelig i India Kryolan Lipstick i LC005 Review Kryolan Lipstick LF303 Review, Swatch Kryolan Professional Lipstick - Classic 131 Review Kryolan Lip Classic Lipstick LC 122 Kryolan Professional Lipstick Shade LC 125 Kryolan profesjonell leppestift - LF104 Kryolan Professional Lipstick - Classic L007 Review Kryolan Professional Lipstick-Classic 213 Kryolan Lipstick - LC 159

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: