Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Bio Bloom Orange Lavender Foryngende Natural Massasje Oil Review - MOTE 2023
Bio Bloom Orange Lavender Foryngende Natural Massasje Oil Review - MOTE 2023
Anonim

Produktkrav:

Denne oljen er et antidepressivt middel og et mildt afrodisiakum. Det hjelper lindrer spenning og stress og er en flott Tonic for kropp og hud. En utmerket Tonic for dine nerver, det forbedrer også blodsirkulasjonen og beroliger ømme, spente muskler som hjelper smertelindring, noe som gir deg en energiøkning!

Image
Image

GRATIS fra alle skadelige kjemikalier som PARABENS, SULFATER, PETROCHEMICALS etc. Inneholder ingen LLP. Orange er et antidepressivt middel og et mildt afrodisiakum. Den inneholder en nøkkelbestandig ingrediens linalool som hjelper lindrer spenning og stress. Det er en flott Tonic for kropp og hud. Lavendel er en utmerket Tonic for dine nerver. Det forbedrer også blodsirkulasjonen og beroliger ømme, spente muskler som hjelper til med smertelindring, noe som gir deg en energiøkning!

Image
Image

bruk:

Hell olje i håndflaten og gni begge håndflatene for å generere varme. Nå gjelder hele kroppen eller valgt område og massasje i sakte sirkulære bevegelser. Du kan også legge til noen dråper i ditt bad for aromaterapi fordeler.

Pris:

INR 799,00

Image
Image

Min ta på Bio Bloom Orange Lavendel Foryngende Naturlig Massasje Olje:

Jeg må si at dette er min første "bad" eller "massasje" olje for å si at oransje og lavendelkombinasjonen virkelig fikk meg, og jeg er veldig glad det gjorde. Vi har noen milde vintre her i Pune, og jeg liker ikke virkelig i oljer eller tunge bulter for kroppen. Jeg har ikke tørr eller solbrun hud ærlig, men noe vedlikehold er alltid velkommen. Denne oljen kom til meg som en hyggelig overraskelse. Tidligere smelter noen produkter fra Bio Bloom litt for sterk for meg, men dette er bare perfekt.

Denne oljen lukter som mildt oransje og mild lavendel følger, jeg er en stor sitrus person og jeg likte helt duften som er subtil men kraftig. Jeg tror ikke det ville være OTT for noen i det hele tatt.

Når det kommer til flaskenes emballasje, er det ganske petitt, hullene er forskjellige, og siden oljen ikke er veldig rennende eller tynn, kan du disponere noen dråper om gangen med letthet, uten rot eller søppel.

Kommer til tekstur av oljen, er det akkurat! Det er ikke tynt eller tykt, det er noe som kan brukes som badolje, etterbordsolje, kutiksolje, massasjeolje og så videre. Jeg har ingen fargeproblemer enten med oljen, jeg prøvde å til og med helle få dråper på et rosa beddeksel 😛 for å teste, det smelter ikke. Jeg tror ikke flasken er reisevennlig.

Jeg liker duften som forfriskende, jeg er ikke sikker på hvor mye av et anti-depressant eller afrodisiakum det er 😛, men ja det er forfriskende å bruke etter treningsstudio eller pre-bath. De fleste av dere med tørr hud ville elske det mer enn meg, for egenskapene det har. Alle som liker å hengi seg til aromaterapi, bør også gi det en tur.

Hvordan jeg liker å bruke Bio Bloom Orange Lavender Foryngende Natural Massasje Olje:

 • Jeg brukte den som en pre-bad olje, jeg bruker den som en mild massasje for tørre kroppsdeler som albuer og knær, hold den på i 15 minutter og jeg trenger ikke en fuktighetskrem post bad da. Husk at jeg ikke har tørr hud og vi har milde vintre.
 • Jeg prøvde å bruke det etter badet og fant det så lett at det nesten ikke følte seg greit. Det fjernet tørrhet (hvis i det hele tatt) og tilsatt også en glinsende glans til huden. Det føles ikke tungt eller fettete.
 • Det fungerer selv for mine hender, føtter og cuticles og noen få dråper er alt du trenger. Ingen massasje er nødvendig, bare myk det på hender, føtter og negler og ferdig!
 • Du kan enkelt legge til noen dråper i badevannet ditt for et nytt bad og hoppe over lotion senere.

* Dette er hvordan jeg eksperimenterte med oljen, jeg er sikker på at det er mange måter å bruke denne oljen på.

Image
Image

Fordeler med Bio Bloom Orange Lavender Foryngende Natural Massasje Olje:

 • Forfriskende duft.
 • Lys og ikke-fettete.
 • Perfekt for baderom, hender og føtter, samt en massasjeolje før bad eller dusj i olje.
 • Tilgjengelig online.
 • Ikke-klumpete flaske.
 • Ikke flekker.
Image
Image

Cons of Bio Bloom Orange Lavender Foryngende Natural Massasje Olje:

 • Ikke reisevennlig
 • Prisen er på høyere side.
 • Kan være glipp av veldig veldig tørr eller flakket hud.

IMBB rating:

4.9/5

Jeg anbefaler det til alle hudtyper for vinter og vår. Dette er sikkert foryngende som det hevder. Dette har motivert meg til å prøve ut mer badoljer og massasjoljer fra BioBloom og ellers sikkert.

BioBloom Almond Milk Natural Moisturizer Review Nyt luksus, vakkert naturlig med Biobloom Bio Bloom hudpleie ansiktspakke med havregryn, yoghurt og honning gjennomgang Bio Bloom Day Protection Lotion med solkrem gjennomgang Khadi Sandalwood Herbal Massage Oil Review Khadi Lavendel Neroli Bath Aroma Therapy Oil Review

Populært emne