Dagens antrekk: Distress Denim med Black Coat

En stor hei til IMBBians!

Håper Delhi-ites nyter det første regnet av sesongen.

Gratulerer nytt år til alle dere! Må den Allmektige dusj alle hans velsignelser, og dere har alle et flott og tilfredsstillende år framover.

La oss starte et nytt år med en OOTD!

Jeg forstår ikke hva som er galt med Delhi været. Det fryser og tåler en dag, og neste dag skinner solen på topp!

Jeg hadde på seg denne antikken den andre dagen for mye og kjører rundt for noe kontorarrangement. Jeg hadde på seg enkel, varm tee og kjæreste dratt denims for å få noe utsagn til utseendet uten å gå på kompromiss med komforten. En svart pels å kaste over! Big bag å bære massevis av ting og gjort!

Etter arbeidet gikk jeg til te sted i C.P .. De har 100 varianter av te og det er også en bokhandel. Jeg likte helt besøket og gleder meg til mer tid der.

Outfit Detaljer:

Coat, Tee, Bag-Zara Sko-Online Jeans-Forever 21

Takk skal du ha for de herlige kommentarene. Betyr så mye!

Ta godt vare på.

Zara Black Peony Perfume Review Hva og hvordan å handle på Zara Dagens antrekk: Denimskjorte og Røde bukser Dagens antrekk: Zig Zag Hem Top og Jeans Dagens outfit: Tank topp og Linen bukser Dagens antrekk: Blomsterbukser Dagens antrekk: Blå bukser og Pink Peep-Toe Heels Dagens antrekk: Blå Kurti og Sølv Kolhapuris Dagens antrekk: Subtile farger og stilig utseende Antrekk av dagen - Rosa Blazer og Grey Jeans Dagens antrekk: Skjegg T-skjorte og Charm armbånd Dagens antrekk: Casual Look

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: