Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Best Foundation Brushes tilgjengelig i India - KROPP 2023
Best Foundation Brushes tilgjengelig i India - KROPP 2023
Anonim

Best Foundation Brushes tilgjengelig i India

Nå bruker jeg to typer grunnlagsapplikasjonsbørster, den ene er den flate typen og den andre stipplingbørsten, dette innlegget kommer i hovedsak til å være en samling av børster du kan bruke til å søke fundament, i hovedsak de typer som er populære på grunn av å gi en luft pensel føler eller flat jevn applikasjon. Selvfølgelig er det store pulverbørster for mineral- eller pulverfundament, men ikke her, jeg snakker om flytende grunnlagsapplikasjoner her. Ta en titt:

Image
Image

Lakme Absolute Foundation Brush

En middels stor tett padlepensel, designet for applikasjon og blanding av fundament og annen ansiktsmake-up.

Image
Image

Ecotools Bamboo Foundation Brush

Bruk vår fundament børste til å bruke din favoritt krem eller flytende fundament for en jevn og feilfri finish. Jevnt dekke under øyesirkler og ufullkommenheter med våre myke, grusomløse taklonbørster. Denne penselen har resirkulert resirkulert aluminium og et slank bambushåndtak. Støt grunnlaget børste enkelt i vår zip-reusable pose.

Image
Image

Real Techniques Foundation Brush

Den vinklede kuttet lar deg bygge dekning du trenger for airbrushed, high-definition-resultater:

Se piksel-perfekt selv i hardt lys. Ulltra-plysj, syntetiske taklonbørster er håndskåret og 100% grusom. Selvstående for enkel oppbevaring. Utvidet aluminiumhåndtak er lett og brukervennlig.

Image
Image

Konad Foundation Brush

En bedre måte å spre grunnlaget jevnt på huden, Konad Foundation Brush er veldig rimelig og trygg som det kommer i et plasthus som beskytter det mot fremmed forurensning mens den ikke blir brukt. Denne børstehetten er også nyttig når du reiser.

Image
Image

Clinique Foundation Brush

Perfekt for all-over-applikasjon, inkludert smale områder rundt nese, munn, øyne og hårlinje. Flat, konisk pensel er designet for feilfri, jevn applikasjon og en naturlig utseende. Clinique unike antibakterielle teknologi bidrar til å sikre det høyeste nivået av hygiene. • Hudtyper Alle

Image
Image

The Body Shop Foundation Brush

Stor og myk å gi deg jevn dekning med bare noen få slag. Perfekt til ansiktshals og dekolletasje. • Best hvis du vil: En allsidig, større sminkebørste som bare er riktig størrelse for å påføre blusher, bronsepulver eller glitrende ansikt eller dekolletasje.

Image
Image

Ansikter 2 i 1 Foundation & Concealer Pensel Høy kvalitet fundament og concealer pensel. Ultra-fine børster for en feilfri finish. Perfekt for påføring av væske, krem, pulver eller pinnefundament.

Image
Image

Bharat og Dorris Stippling Foundation Brush

Flott for buffing og blanding! Børster er spesialdesignet med geithår og syntetiske fibre for å gi deg den perfekte, lette applikasjonen. Denne flat-toppede, firkantede penselen brukes til lett applikasjon og blanding av enhver form for farge - væske, krem, pulver eller pigment. Ideell for å lage myke lag eller legge til teksturer.

Image
Image

MAC 187 Duo Fiberbørste

En stor, full sirkulær børste som brukes til lett applikasjon og blanding av ansiktspulver eller pigmenter. Bruk til å lage myke lag eller legge til teksturer. Laget av en myk blanding av geit og syntetiske fibre.

Image
Image

Bh Kosmetikkbørster

Vår deluxe fundament børste er tykkere og fyldigere for å muliggjøre en jevn applikasjon av væske- og kremskjuler for en feilfri finish

Image
Image

QVS Flat Top Complexion Brush

Bruk den til å bruke flytende fundament. Penselen har myke syntetiske børster. Vinklet børste gir deg mulighet til å komme inn for vanskelig å nå steder som under øyet og rundt nesen.

Image
Image

Sigma Professional Brush

Nå gir børsten den fantastiske luftpussede utseendet. Så jeg begynte akkurat å bryte mine baseprodukter med denne penselen. Og Voila !! Jeg elsker børsten. Det blir ryddet opp lett nå. Bare bruk baseproduktene dine på noen måte, og denne børsten skal ta vare på resten.

Jeg eier ansikter, sigma og lakme en og jeg bruker dem hele tiden, så hvilken fundament børste liker du, padle eller duo fiber en?:)
Jeg eier ansikter, sigma og lakme en og jeg bruker dem hele tiden, så hvilken fundament børste liker du, padle eller duo fiber en?:)

Konad Nail Art Double Side Stamp Kit Review, Designs Lakme Absolute Foundation Brush Review Våt n Wild Megaglo lysende pulver i Catwalk Pink Beste Gel Eyeliners tilgjengelig i India Revlon Nesten Naked Makeup Foundation Beste hårfarger / farger tilgjengelig i India Beste Anti-Hair Fall Shampoos og Behandlingsprodukter tilgjengelig i India 30 beste leire masker tilgjengelig i India for fet hud Beste Body Scrubs tilgjengelig i India 30 beste leire masker tilgjengelig i India for fet hud

Populært emne