Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Best Streetwear Lipsticks Tilgjengelig i India - HåR 2023
Best Streetwear Lipsticks Tilgjengelig i India - HåR 2023
Anonim

Best Streetwear Lipsticks Tilgjengelig i India

Jeg har prøvd mange leppestifter fra dem, matte rekkevidde, fargerike og så videre, og derfor samlet jeg denne listen, jeg tror de har noen kjempebra, og jeg tror de er lommevennlige også. Klikk på linkene for å vite mer:

Image
Image

Pinnekake:

Skyggen er en rosa, myk nakenbrun, noe du kan bære på kontoret og ha det dag og dag ut. Nyanser er ren krem, ingen glimmer eller frost, ingenting over toppen. Jeg er helt gulvet av leppestift, tekstur og skygge fordi jeg aldri kunne tro at Streetwear ville komme ut med en så nydelig nyanse for en prislapp på 160 rupees.

Image
Image

Misty rose:

Skyggen, den matte matte og ikke-tørrende tekstur er å dø for. Dette er utvilsomt en av mine topp fem favoritter, en veldig enkel rimelig nyanse, jeg tror priset på Rs. 250 nå, bestil det nå!

Image
Image

Maroon Magic

Jeg elsker absolutt følelsen, fargen, tekstur, finish og prisen på denne leppestiften, og jeg er glad jeg plukket opp mange Streetwear-leppestifter, som jeg snart vil gjennomgå. Dette er en stor dypere rosa verdt å kjøpe under 250 rupees.

Image
Image

C reamy Brown

Tekstur er glatt og buttery. Jeg har aldri brukt en så glatt glidende lippie før. Det glir på som en drøm. Pigmenteringen er ganske god. Akkurat som de hevder, er en sveipe nok til å få fargen. Men ja, det er også byggbart. Det er veldig lett på leppene og føles ikke voksaktig. Det er ingen merkelig lukt også. Lippestiften forblir på i ca 4 timer på meg

Image
Image

Peachy sizzle

Som du kan se er skyggen en fantastisk ferskenorange skygge, og jeg elsker helt slike perfekte kombinasjoner av fersken og murstein som lever opp i ansiktet, ikke er oransje, men samtidig er det veldig "ansiktsklarende" du vet.

Image
Image

Fruity Fawn

Streetwear leppestifter lyd veldig gammel skole. De lukter veldig mye som de tidligere brune pakken leppene fra Lakme, min mor brukte og pakken, min Gud, så rosa og bare rosa, dypere, lysere og middelsrosa. De har tre områder i denne rosa tingen, en satin glatt, den rike matte og en annen som jeg glemte. Men jeg husker at disse er fra det aller første området Streetwear, og jeg hadde falt overkrok for denne

Image
Image

Rusten oransje

Svært fuktighetsgivende, selv om du har tørre hakkede lepper, vil den ikke se flakket uten leppebalm under den. Det går ikke i fine linjer. Det gir akkurat den rette mengden glans til leppene, så du trenger ikke å ta på en glans. Tekstur og finish er veldig myk og kremaktig.

Image
Image

Streetwear Luscious Lips Lip Color - 08 Peach Glory

Fargen "Peach Glory" er en lyskoral-rosa skygge som er perfekt for somre. Du kan prøve en fra dette området og se om du liker dem.

Image
Image

Streetwear Color Rich Lip Farge # 31 - California Orange

Til venstre er en enkelt sveipe og til høyre er 3-4 swipes av fargen. Oppholdsstyrken er en god 2-3 timer med måltider og leppene bærer leppestiftenes rester i form av en fin nyanse lenge etter at den er borte. Lippestiften gjør ingenting for leppene dine, det er verken tørking eller fuktighetskrem, bare ren farge, men absolutt ikke en hverdagsfarge. Det kan passe dem med middels til rettferdig hudtoner, mer enn de med dusk hud.

Image
Image

Crystal Mauve:

Dette min personlige fav rosa mauve!

Image
Image

Streetwear Color Rich Lipstick-Pink Carnation

Avslutningen på dette er mild kremaktig og ren ærlig. Det er en liten 3,5 gram som gjør det enda bedre å fullføre snart og lager opp mer.

Image
Image

StreetWear Satin Glatt Lip Color 21 Sweet Raisin

Det er en vakker rosa brun skygge, og jeg er helt forelsket i denne fargen så mye at da jeg skiftet til USA og løp ut av det, tok jeg det faktisk til MAC-butikken og viste dem denne nyansen og ba om en dupe.

Image
Image

S Treetwear Satin Glatt Lipcolor -45 Red Rose

Det er et sant lys rødt som umiddelbart lyser opp ansiktet ditt. Det ville passe alle hudtoner vakkert. Det er som en helt flatterende nyanse.

Image
Image

Streetwear Satin Glatt Lip Color-Ruby Rush

Street Wear Satin Smooth Lip Farge glir på leppene uten problemer, forblir lang og gjør at du føler deg komfortabel. Det fungerer bra og holder leppene myke og smidige. Hjelper til å myke, myke, beskytte og hydrere leppene dine og legge til en lysende glans på leppene dine. Du får en satin glatt finish!

Image
Image

Plomme Brown:

Fargen er flott brude- og festdrakt også. Dette vil gå med de fleste indiske hudtoner. Dette har ingen glitrende eller frost til det heldigvis. '

Image
Image

Rose plomme:

Selv om leppestiftnavnet sier matt, fant jeg virkelig ikke det enda litt matt effekt. Navnet sier det er en rosenrød plomme farget leppestift, men mer rosa

Mine favoritter er krystall mauve, rosa kake, blomme brunt, kremaktig brun, rød gnist og rose plomme. 🙂 Å vite leppestiften i detalj, følg linkene.
Mine favoritter er krystall mauve, rosa kake, blomme brunt, kremaktig brun, rød gnist og rose plomme. 🙂 Å vite leppestiften i detalj, følg linkene.

Streetwear Rich Matte leppestift: Misty Rose Streetwear Rich Matte leppestift Red Gnist Streetwear Color Rich Lip Farge # 31 - California Orange Streetwear Rich Matte leppestift: French Rose Street Wear Rich Matte Lipcolor-04 Rose Plum Streetwear Color Rich Lip Color Cherry Slush og Red Flame Streetwear Color Rich Lipstick - Rusty Orange Chambor Powder Matte leppestift-14 nyanser Chambor Powder Matte leppestift: Rubis Rouge Chambor Powder Matte leppestift - Coral Reef Chambor Powder Matte Lipstick: 155 Rose Fantasie Revlon Super Lustrous Creme Lipstick i Kiss Me Coral Chambor Powder Matte leppestift - Coral Reef

Populært emne